Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bilgisi olan yorum yapabilir mi doktorum önce kız sonra erkek gibi daha oluşmamış galiba cinsiyeti dedi. Fetal DNA verdik sonuç bekliyoruz. Bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim çok merak ediyorum
Bende sizinle aynı durumdayım ve çok merak ediyorum sizinki bana kız gibi geldi ama bilemedim sizce benimki ne bende 11+4 de gittim önce erkeğe benziyor dedi sonra emin olamadı
Selam kızlar bilgisi olan yorum yapabilir mi doktorum önce kız sonra erkek gibi daha oluşmamış galiba cinsiyeti dedi. Fetal DNA verdik sonuç bekliyoruz. Bilgisi olan yorum yaparsa çok sevinirim çok merak ediyorum Eki Görüntüle 3588318
Bende sizinle aynı durumdayım ve çok merak ediyorum sizinki bana kız gibi geldi ama bilemedim sizce benimki ne bende 11+4 de gittim önce erkeğe benziyor dedi sonra emin olamadı