Kızlar bu hamilelik testi pozitif mi??Acil..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence pozitif. Ben adet gecikmesi olmadan test yaptim ve o zaman cikmisti. Hemen cikmaz diyenler olmus da cikiyor yani.
Ben test olarak predictor e guveniyorum. Yanlis da yazmis olabilirim adini.
Kendime hamilelik testi yaparken predictor bulamamistim da 3 liralik testlerden alip yapmistim pozitif cikmisti.

negatıf çıkana guven derim. sanırım 3,5 tl satılanlardan. bende ondan aldım doğru sonuç verdi.zaten adetın yenı bıtmış imkansız pozitif olması

Ya bende anlamadım biri negatif biri pozitif anlamadım valla:S

Evet 2. test 3 tl civarında olanlardan adı Wondfo gibi bişe

Dayanamayıp tekrar test yapıcam nerdeyse yaa(

pozitif cıkıp yanıltan testleri cok gördük
ama negatif cıkıp yanıltanına şahit olmadık
kan testinin sonucu gelince rahatlarsın

Ay inşallah yaa( Öğleden sonra alıcam sonucu bakalım yazıcam buraya daÇ::))
Bebişimize daha vakit var biraz beklesin bizi bebik:)

Ay inşallah yaa( Öğleden sonra alıcam sonucu bakalım yazıcam buraya daÇ::))
Bebişimize daha vakit var biraz beklesin bizi bebik:)

1 hafta once regl gorduysen mumkun degil gebe olman...ustune gormus olsan idrar testi daha koyu cikardi...zaten pozitif oldugunu dusundugun testteki cizgi buharlasma cizgisi yani renkli degil...bosuna kan testi yaptirmissin....

Valla canım zaten neden o marka aldım onuda bilmiyorum..
Diğerinde hiçbirşey çıkmadı ama silik çıkınca yok artık dedim:S
İnşallah gebe değilimdir..
Hayırlısı

bence kesinlikle hamile diiilsin canim rahat ol sen...pozitif cikmasina bakma cizgin cok silik bende ayni durumu yasamistim bir ara...
sen hamile olamazsin zaten su siralar yumurtlama doneminde olman lazim...cok erken daha heleki idrarda kesinlikle cikmaz yani....ustune falan da gorduysen nerdeyse en az 2 aylik olursun ki cizgin daha belirgin olurdu....

Canım zaten ne zaman şu gebelik testini uyguladım bi baktım silik çizgi:S
Ana dedim tekrar yaptım o da aynı.
Gittim hemen başka marka aldım onda bişe çıkmadı.
Tek şüphelendiğim ilişki 1 hafta önceydi o da adetim bittikten sonra 2 gün sonraydı..

adet günün ne kadar gecikti? adetinden 2 gün sonra ilişkiye girdiysen yumurtlamana denk gelmemiş demektir..çizgiler de çok silik..eğer ilk 5 dakika içinde çizgi çıkmıyorsa sonrasında çıkan çizgiyi dikkate alma..sen yine de adetin geciktiyse bir doktora görün.başka bir sorunda olabilir.

adet günüme daha 2 hafta kadar var canım:))
Benim adetim gecikmedi kendimi tuhaf hissettim test yaptım daha çoook var adetime:)
Keşke denemez olaydım sonra kontrolden çıktım

canım predictor beklenen adet tarihinden kaç gün önce yapıldığında sonuç verir bende beklenti içindeyim ama daha adetime var daha ?

canım predictor beklenen adet tarihinden kaç gün önce yapıldığında sonuç verir bende beklenti içindeyim ama daha adetime var daha ?

predictor early 4 gun onceden sonuc veriyor. Ben predictor bulamayip normal testten aldim 3 gun mu 4 gun once miydi yaptim pozitif cikti.

Kızlar kan testimin sonucu negatif çıktı değerim 2.2ymiş:)) Çok teşekkürler yardımlarınız için:))

Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??

Eklentiler

• 20141025_165144.webp
    98 KB · Görüntüleme: 513
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…