kızlar bu kadar ozverili iken erkek neden çabuk vazgeçer

Yani bi kadinla yatmasi lazim biran once cocuk yapmasi lazim mis tohuma kacma o anlamda, bi gun bana ruyamda sabaha kadar seninle birlikte oldugumuzu gordum demisti sapik :63:
Nesini sevdigimi bi turlu cozemiyorum kari kiz duskunu bi adam beni sevdigini soylerken kac kizla gorustu pislik:63:
Ateş başına vurmuş onun ben diyeyim sana.

Kendimi geçtim Çevremde arkadaslarima erkek bir anda sıkıldım diyip gidebiliyor. Bir arkadaşım nişanı bozuldu.Adam 3 yıllık ilişkisinin ardından artık evlilik aşamasına gelmiş ben evlilikten korkuyorum diyor . Biz kadınlar olarak bir ilişki için hoşgörülü olup tolere edebilirken erkek hemen kestirip atıyor. Artık korkuyorum .Kimse güven vermiyor. Karşıdan bir yaklaşım gorsem de adım atmaya korkuyorum. Ya sıkıldım diyip bırakıp nedensiz giderlere diye....Bu gidişle gelene de kapımı acamayacagim.

bence erkekler tüm davranışlarınızı hesap ediyordur .oyle tek bi kalemde silmez kızdığında, senin davranışın hoşuna gitmediğinde bunları içinde tutar belli bir raddeye gelince bu iş sürekli böyle olmaz deyip ayrılır . çevremdeki erkekler böyle içten içe sizi tanımlamaya çalışır eğer siz onun yaşamına uyum sağlayamayacağınızı düşünüyorsa sizinle bağlarını koparır . evlilik olmadan ayrılık daha iyi her iki taraf için bir sevgili iken ayrılık var bir boşanarak Bizde bir laf vardır '' Her kararan kış olmaz'' herkes aynı sonu yaşamaz

Kişiden kişiye değişir bu durum . Bırakıp arkasını dönen kadınlarda var erkeklerde .
Mesela benim sevgilim böyle biri değil .
Tam tersi onun yerinde başkası olsa benim kahrımı çekmez birakır giderdi ama sevgisi çok büyük ve 10 yıldır devam ediyor ilişkimiz .
Şans vermek lazım yaşamadan kimse kimseyi bilemez , herkes aynı değil .

Ateş başına vurmuş onun ben diyeyim sana.

Neyse sondurmustur
ben biraz zaman isteyince beni birakip hemen bi baskasiyla evlenmesi kizismis olmasinin gostergesi degilmi zaten etli butlu bi hatun istiyorum diyordun aynende oyle bulmus
Gelde pislik deme simdi:KK62:

Ne kadar cok agzı yanmamıs insan var, Allah'ın hepinize aynı acıyı yasatması dilegiyle...

Verdiginiz emeklerin, ictenliklerin bir cırpıda silindigine sahit oldunuz mu siz hic ya da canınızdan cok sevdiginiz bir zamanlar size kıyamayan insanın saygısız, sevgisiz davranıslarına maruz kaldınız mı? Ya buz gibi soguklugu ? Alayı ? Onla bunla oynasmasına, hayatını yasamasına sahit oldunuz mu onca senenin üstüne ? Habire terk etmesine ?

İnsanlar sevdikleri icin acı cekiyor. Sunu bir anlayın. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum, bir erkege ihtiyacım yok hic bir acıdan. Ben sadece sevdim örnegin. Simdi ondan ona konmadıgım icin zayıf mıyım ? Kolay vazgecebilenler yüzeysel insanlardır. Ve evet, birinden kolay vazgeciyorsan derinligin sıfır.

Ne kadar cok agzı yanmamıs insan var, Allah'ın hepinize aynı acıyı yasatması dilegiyle...

Verdiginiz emeklerin, ictenliklerin bir cırpıda silindigine sahit oldunuz mu siz hic ya da canınızdan cok sevdiginiz bir zamanlar size kıyamayan insanın saygısız, sevgisiz davranıslarına maruz kaldınız mı? Ya buz gibi soguklugu ? Alayı ? Onla bunla oynasmasına, hayatını yasamasına sahit oldunuz mu onca senenin üstüne ? Habire terk etmesine ?

İnsanlar sevdikleri icin acı cekiyor. Sunu bir anlayın. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum, bir erkege ihtiyacım yok hic bir acıdan. Ben sadece sevdim örnegin. Simdi ondan ona konmadıgım icin zayıf mıyım ? Kolay vazgecebilenler yüzeysel insanlardır. Ve evet, birinden kolay vazgeciyorsan derinligin sıfır.

Yaşamadığımızı nereden biliyorsunuz?
Yaşamaksa evet ben iki kere ciddi ilişkide iki büyük kazık yedim. Biri aldatmaydı, ve evlenmeyi konuşuyorduk seneye. İkincisindeyse beni terk edip onu aldatan eski nişanlısına döndü adam. Hiç kolay şeyler yaşamadım.
Ama hiç bir zaman yaşadığı aşkı sevgiyi kendisinin önüne koyan biri olmadım dolayısıyla bana unutamamak yada karalar bağlamak arabesk geliyor. Belki ufak yaşta babamı kaybettiğim için ayrılıklara ağlamıyorm belki tek çocuk olduğum için yalnızlık çok koymuyor bana bilmiyorum. Ama ayrılıkları kabul ederim ve o kadar ağlayıp kendimi heder etmem, hayatımın bir numarasında kendim varım.
Bana böyle ufak şeyler için kendini paralayanlar daha yüzeysel geliyor hayatları fazla toz pembeymiş ve kendilerine üzülecek konu arıyorlarmış gibi geliyor. Giden birinin arkasından aylarca yıllarca yas tutmak bana göre derinlik değil kendi değerini bilmemek

Kızların yaptığı özveri olmuyor ya neyse.Bir de gelip oonun için şunu yaptım bunu yaptım sineye çektim bilmem ne anlatıyor. Heralde dokuz canlı kedi olduğunu düşünüyor bazıları. Böyle pervasızca kendini harcıyor. Aferin onlara ne iyi yapıyorlar çok iyi yapıyorlar

Yaşamadığımızı nereden biliyorsunuz?
Yaşamaksa evet ben iki kere ciddi ilişkide iki büyük kazık yedim. Biri aldatmaydı, ve evlenmeyi konuşuyorduk seneye. İkincisindeyse beni terk edip onu aldatan eski nişanlısına döndü adam. Hiç kolay şeyler yaşamadım.
Ama hiç bir zaman yaşadığı aşkı sevgiyi kendisinin önüne koyan biri olmadım dolayısıyla bana unutamamak yada karalar bağlamak arabesk geliyor. Belki ufak yaşta babamı kaybettiğim için ayrılıklara ağlamıyorm belki tek çocuk olduğum için yalnızlık çok koymuyor bana bilmiyorum. Ama ayrılıkları kabul ederim ve o kadar ağlayıp kendimi heder etmem, hayatımın bir numarasında kendim varım.
Bana böyle ufak şeyler için kendini paralayanlar daha yüzeysel geliyor hayatları fazla toz pembeymiş ve kendilerine üzülecek konu arıyorlarmış gibi geliyor. Giden birinin arkasından aylarca yıllarca yas tutmak bana göre derinlik değil kendi değerini bilmemek

Hayatım hicbi zaman tozpembe olmadı hep bı seyler ıcın ugrasmak zorunda kaldım. İş olsun baska konular olsun. Bu bır.

İkincisi bi seyden bu kadar kolay kopabılıyorsan fazla derın baglanmamıssın demektir kendın diyorsun hep kendım dıye.

Kendı degerını bılmek baska sey sevmek emek vermek baska sey. Kimse kendını kimsenın onune atmıyor ılla senle olacagım dıye. Hazmedılemeyen seyler var ortada. Sen sana yapılanı kolay hazmedıyorsan da evet en basından zaten baglanmamıssın. Sessuz sedasız acısını yasayan ıcını buraya doken ınsanlara ıyı davranın kostek olmayın. Cogu ınsan dısarda anlatamadıgı ıcın burda.

Hayatım hicbi zaman tozpembe olmadı hep bı seyler ıcın ugrasmak zorunda kaldım. İş olsun baska konular olsun. Bu bır.

İkincisi bi seyden bu kadar kolay kopabılıyorsan fazla derın baglanmamıssın demektir kendın diyorsun hep kendım dıye.

Kendı degerını bılmek baska sey sevmek emek vermek baska sey. Kimse kendını kimsenın onune atmıyor ılla senle olacagım dıye. Hazmedılemeyen seyler var ortada. Sen sana yapılanı kolay hazmedıyorsan da evet en basından zaten baglanmamıssın. Sessuz sedasız acısını yasayan ıcını buraya doken ınsanlara ıyı davranın kostek olmayın. Cogu ınsan dısarda anlatamadıgı ıcın burda.

Kime hangi konuda ne yazacağımı söylemeniz hiç hoş değil emir kipiyle. Madde madde yazmanız da karşı tarafın zakasına hakaret.
Ayrıca kimin ne kadar sevdiğinin ölçüsünü uzaktan kestiremezsiniz, bilemezsiniz. Duygularını yoğun yaşayan illa ayrılık durumunda zırıl zırıl olacak diye bir durum da yok. Sevgiyi ne kadar yoğun hissettiğimi iyi biliyorum. İki ilişki arasında üç yıl vardı şimdiki sevgilimleyse iki yıl. Ve cidden bir şey hissetmeden kimseye o şansı vermem. Ama kalkıp da ne adama bir mesaj attım ne de üzüldüğümü yansıttım, aciz görünmedim görünmem . Yapı meselesini genelleyemezsiniz, arabeske bağlamıyoruz diye sevmeyi bilmiyoruz sonucunu çıkarmak biraz fazla. Ayrıca biten ilişkiler kadar doğal şeyleri abartma da güçsüzlük geliyor bu durum ve bunu da her yerde herkese söylerim, benim tasarrufumdadır.
Çok seven aşkından geberen gururlu insanlar da mevcut. İlla ağlayıp zırlayıp perişan olmuyorlar. Ağlayıp üzülseler de bunun geçeceğini iyi biliyorlar yani.

Erkeklere guven olmaz, babana bile guvenme demisler. Esinde olsa sevgilinde olsa hic bir zaman onsuz yasayamam onu canimdan cok seviyorum deme, gun gelir yuzune bakmadan gider.

Back
X