Kizlar bu kan testi kacinci ayda kesin sonuc verir ?

fatmanur8654

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
29
2
1
32
Bi baktimda bazi abartmalar falan gordum hamilelikte 8.aya kadar gorulmeyen beta hcg degeri vs boyle bisey var mi gercekten ? Yoksa adet gecikmesinden 2 hafta sonra falan belli olur mu ? Ve adet sokturuxu ile adet olan biri hamilelik olasiligi var midir ?

8. Aya kadar görülmeyen beta hcg mi ben şok.
Yok öyle bir şey güzelim ya ayrıca adet söktürücü ile regl olanlarinda bebisi oldu burada.
Ama dikkate al kendi kafana göre icme dr kontrolünde icersen o zaten yumurta takibi yapar sana

Daha neler canım kan en kısa zamanda en kesin sonucu verir. Gec döllenmeyse nadir de olsa çıkmayabilir ve iki güne bi takibi yapılır değerin.

Olmazlari olduran Rabbim var. Kesin kesin olmaz demiyorum mutlaka vardir . hatta gecengun bende bi konuda 6 aylik gebe oldugunu ve betadan anlasilmadigini yazmisti bi kisi arkadasi hakkinda. Hatta bende dedim tip literaturunu gecmistir herhalde diye :)

offf yine mi sen ? seni habire kovuyorlar ya da sana benzeyen ikizin hala hamile oldugunu mu saniyorsun 9 aydir hic belli olmayan gebelik negatif cikan gebelik

kizlra buraya ben yazmistm yengem icin 7.ayda hamile oldgnu anladi falan die ama o bthcg ye gidio baktrmadi kadinin zateb yeni cocugu olmustu emzirirken kalmisti istemeyerek artik 7.ay olunca suphelendi dr a gitti ve ogrendi bundan bahsediyor sanirim okudum simdide aydinlataym dedim 7 aya kadar bthcgde yuz kez belli olur herkesin bildigi gibi ama konu boyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…