kızlar bu kasılma mı?

Nasil iş demi sen gunum gecermi diye korkuyon biz erken dogururmuyuz diye korkuyoz
bende senin haftalarinda ayniydim canim hata birara rahim agzi kisalmasi bile yasadim fakat simdi ne kisalma var ne acila ne de yumusama sende cok takma inan gunlerce agladigimi biliyorum erken dogarsa kuvozde kalicak goremicem falan ama simdide dogsun artik istiyorum insallah sende zamaninda dogurursun

Bebeğinin kilosu kaç canım ? Ben şöyle düşünüyorum bebek belli bir kiloya ulaşınca doğar gibime geliyor :) o yüzden artık doğar diye umuyorum ama sanırım niyeti 4 kilo falan olmak :)
4 gun oce 3315 gramdi canim. bu gidisle normal doguramiycam sanirim cunku dogum belirtim falan yok

Haklisin.en iyisi kafaya takmamak.zaten bi 32 oldummu rahatliyacam ondan sonra istedigi zaman gelsin.daha gunun dolmamiş her an nisanin suyun yada agrin baslayabilir.suanda ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum.ben simdiden agirlastim simdiye kadar 5 kilo aldim ama hareketlerim cok yavasladi.son haftalari dusunemiyorum.Rabbim en kisa zamanda kurtarsin.bizi haberdar etmeyi unutma

ben 30 haftayadek 8 kiloyla geldim simdi 19 kilo almis durumdayim davul gibiyim

yok tatlim hicbir gelisme yok var olan agrilarimda yok artik
Ne yapsanki acaba tecrubeli olanlar yardimci olsalar.bol bol yuruyus diyorlar ama bu havadada nasil yuruyecen.hergun senin icin bakiyorum varmi bi gelisme diye.biraz daha sabret bakalim arkadasim daha gununun dolmasina iki gun var.41 hftada normal dogum yapan var birde dra kac gunde bir gidecen.bi sikinti olursa dr hemen sezeryana alir merak etme.heran agrinda baslayabilir suyunda gelebilir.dualarim seninle.en yakin zamanda dogurursun insallah

Dün doktor bana sabah akşam yarım saat yürü dedi. Yurumezsen bu çocuk nasıl doğacak dedi :) sanırım haklı . Bende dün akşam bir güzel yurudum eve geldim çocuk en az 3saat durmadı sürekli hareket halindeydi ve aşağıya baskısı daha bir arttı. Sabahları çok sıcak oluyor yürüyemiyorum

iyi dileklerincin cok saol tatlim yuruyus yapiyorum sabah aksam gun boyuda hareket halindeyim ama ne sanci var nede agri bide ayaklarim cok sisti fazla ayakta duruncada davul gibi oluyor cok kotuyum dogsada rahatlasam artik normal dogum icin hic umudum yok sezeryanin yolu gorundu bana doktor randevum 1 agustos kesin karar vericez

seninde az kalmis canim ama yurumek bana pek fayda etmis deyil baksana hala dogurmadim

seninde az kalmis canim ama yurumek bana pek fayda etmis deyil baksana hala dogurmadim

Evet az kaldı canim . Benim gorumcem sürekli yürüdü hamilelik boyunca ama doğumu ona rağmen suni sanciyla ve cok zor oldu. Ben de o yüzden bu işlerin nasip kısmet olduğunu düşünüyorum.

Evet az kaldı canim . Benim gorumcem sürekli yürüdü hamilelik boyunca ama doğumu ona rağmen suni sanciyla ve cok zor oldu. Ben de o yüzden bu işlerin nasip kısmet olduğunu düşünüyorum.
evet canim nasip kismet isi heyecanimda kalmadibekledikce bunaldim artik dogsun melegim

Bircok yerde okudum hiç aciklik olmadan suni sanci veriyorlarmis acilirsa normal dogum acilmazsa sezeryan yapiyorlarmis senin drun ne dusunuyor

1 agustos karar vericez duruma gore belki acilma olurda oyle verir suni sanciyi
Canım hiç merak etme canını da sıkma benim de ilk oğlum da son güne kadar hiç ağrım sızım olmadı su da gelmedi nişan da ama doktorum son gün verdiği randevu günüm geldiğinde o sabah evde uyandım ki hafif sanci ama düzenli önce her 15 dk da bir sonra 10 dk da bir e düştü hastaneye gidim diyene kadar 5 dk da bire düştü doktor muane etti 8 cm açıklık 2 saat sonra doğum yaptım yani demem o ki son güne kadar belli olmaz o aniden de başlar o yüzden korkma içini ferah tut bol bol hurma ye doğumu tetiklermiş umarım meleğini en kısa zaman da alırsın kucağına son günler beklemek çok zor bilirim hayırlı doğumlar olsun inşallah

masallah canim insallah bende senin gibi kolay dogururum ama benim bebegim henuz kanala bile inmedi sezeryan olucam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…