- Konu Sahibi trenddasii
-
Mrblar. Öncelikle aranıza yeni katildimi belirtmek isterim. Ben 20 yaşında 1.59 boyunda ve 64 kiloyum. Ve artık bu fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum. Spor yapacak zamanımda yok. Yediklerime de dikkat ediyorum fazla ekmek tuketmiyorum. Ama bi türlü gitmiyo şu kilolar. Bugün elma şirkesi bal karışımına başladım. Kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ya da başka diyet önerisi olanlar önerilerini belirtebilir mi. Sizden yardım bekliyorum kızlar şimdiden teşekkürler...
Canım çok tsk ediyorum.verdiğin bilgiler için yurtta kalıyorum ben bir de okuduğum yerde öyle spor salonu falan yok. Ayrıca yürüyüş yapsam da bana ayıp bisi yapiyomusum gibi bkacaklarina eminim ınan buna da canım sıkılıyor. Yazın memleketime gidince bol bol spor yaparım ama şimdiden de bi kaç kilo versem çok iyi olacak ti..
Arkadaşlar günlerdir bakıyorum bu kilo verme başlıklarına ama bakmakla olmuyor :) 1.67 boyum kilom 64. Ben kilo aldıkça göğüslerden ve göbekten alıyorum. Göbeği içeri çekmekten bi hal oldum. Ben ne yapıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende geçen sene yurtta kalıyodum bende veremiyodum :))
Birazda modla alakalı mesela 12 kiloyu verdiğimde çok iştahsızdım o sayede verdim.
Ayrıca yürüyüş yapmak güzel br şeydir kimsenin bakışlarına aldırma hiçte ayıp bir şey değil.
Işte insan tek başına da olunca. Olmuyor arkadaşlar a diyorum birlikte yuruyelim kabuletmiorlar. Ben egzersiz falan yapsam ise yarar mi acaba ?
Bende sırf basene alıyorum malesef
Ama isteyince verilebiliyor bunu bir kere yaşadım..
Tabi ki yarar. Yaptığın her şey işe yarar canım. Hatta hiç spor yapamıyosan bile çok hareket et, yurtta merdivenleri yürüyerek inip çık onlar bile işe yarar
Ben ağustosta evlenicem. Göbek sarkıcak nerdeyse aşağı. Arada egzersiz yapıyorum ama çok işe yaramıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben çok ekmek yiyorum malesef
💙❤️ ,ama bence ekmegi biraz keserseniz. Kilo vermeniz daha rahat olur bir de hareket etmeyi deneseniz.
Spor yapıyorum ama düzenli olmuyo malesef. Şu 8 dk lık video var onu yapıyorum. O hareketler kalça şekillendirmek için süper gerçekten. Ama göbek şekillendirmek için malesef. Ben çok orantısız kilo alıyorum. Direk göbek fırlıyo bide göğüsler. Arkadan baksanız gayet iyi ama yandan aman allahım64 kiloyum 55 olsam süper olur.
💙❤️
Ballı elma sirkesi nedir detay verir misn
💙❤️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?