kızlar dün doktora gittim.evvela 6+5 gebeyim.muayenede doktor kanayan bir noktanın yani hematomun var dedi.yatak rejimi progesteron iğne transamin iğne ve endol fitil verdi.riskli gebelik benimkisi.bu sorunla karşılaşanınız ve gebeliğini devam ettiren arkadaşlarmı varmı aranızda acaba?
Kızlar dün doktora gittim.evvela 6+5 gebeyim.Muayenede doktor kanayan bir noktanın yani hematomun var dedi.Yatak rejimi progesteron iğne transamin iğne ve endol fitil verdi.Riskli gebelik benimkisi.Bu sorunla karşılaşanınız ve gebeliğini devam ettiren arkadaşlarmı varmı aranızda acaba?
Teşekkür ederim kızlarımm.Gerçi içim rahat ama bir sorayım istedim.Bir de nette kayafı bozan şeyler okudum biraaz.Burada hava çok güzell dışarı çıkmaya hasret kaldım camdan bahar havasını bir ciyerlerime çekiyorum missss gibiii..
Tanrım her birimizin yardımcımız olsun lakem,sersevim,nursevgimm..
canım ya bugün resimlerine baktım yine çok güzelsin allah nazarlardan saklasın inşallah senin gibi güzel pıtırcık bi kızın olur sana benzesin eminim çooook tatlı olur hiç bişey için kafanı bozma sen içindeki meleğine bak onlar bizim herşeyimiz bu arada benimkilerin biri kız biri oğlan olacakmış kısmetse söylemişmiydim bilmiyorum öpüyoruz sizi çok çok
genemeı sıkıntı yapıyosun kendıne yahu:mymeka::mymeka:
gececek merak etme
sana kac kez soyledım ben koca koca parcalar dusurdum
genede bısey olmadı bebegıme cok sukur
yapma ne olursun yahu :teselli:
gececek goreceksın:asigim:
günaycım merhaba nasılsın benimde rahimde kanayan bi bölge tespit edilmişti çok kanamam oldu 2 hafta falanda sürdü biraz ayaklansam yine başlıyodu 4 gün hiç kalkamdan yattım progestan kullandım geçti nihayet ama yüreğim ağzıma geldi canım bide ben transferden 20 gün önce miyom ameliyatı olmuştum ilaç kullandım gerçi onun için ama sanırım ondan kaynaklanan bi sorundu
Canım benim tanrım sağ salim kucagına versin innşallah bebelerini.bende tek gebelik oldu.2si annesini sevmedi bıraktı birisı tutundu bana.Tanrım bunu da bana bağışlasın inşallah sağ salim doğurayım da endişelerim son bulsun artık..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?