Kizlar bu mümkün mü bakarmisiniz ?

_Masalim_

❤Herşey gönlümüzce olsun❤
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
22.104
27.504
598
Kizlar ayin 25 kasım da cocuk icin birliktelik basladik... ben araligin 5nde adet olucakken 1 aralik adet oldum....birliktelige basladigimizdan beri 12 gun olmuş.. bende bel agrisi migde bulantisi ve koku hassayeti basladi... ama imkansizdir degil mi sonucta birliktelikten 1 hafta sonra adet oldum yeni bitti adetim 4 5gun sürdü... hamile olma ihtimalim varmidir keske olsa böyle olan var mi aranizda canlar? yoksa pskoljik mi

İlişki den bu kadar kısa zaman sonra bu belirtiler daha çok erken adette olmuşsun psikolojik bunlar.. Ve Rabbim tez zamanda yüzüne gülsün .

Aynen katiliyorum malesef psikolojik. Ovulasyon testi kullan bence gun asiri iliskiye gir. Allah insallah tez zamanda nasip eder sana

İlişki den bu kadar kısa zaman sonra bu belirtiler daha çok erken adette olmuşsun psikolojik bunlar.. Ve Rabbim tez zamanda yüzüne gülsün .

Aynen katiliyorum malesef psikolojik. Ovulasyon testi kullan bence gun asiri iliskiye gir. Allah insallah tez zamanda nasip eder sana

AMIN ALLAH razi olsun canlarsanirim umutlandim kendi kendime oyle hisettim INŞALLAH gerçegide nasip olur yakin zamanda teşekkür ederim

Benimde bugün bitti canım adetim soğan kürüne başlayalım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…