Yaaa gerçektenmi doktorda yok demedi pazartesi tekrar kan ver dediGebelik yok demek malesef
Peki pazartesi tekrardan çıkma ihtimali olur mu0.1 değer ile 5 değer arası gebelik yok demek üzgünüm
Bu değere göre yok ama sonradan da yükselebiliyor regl olmadığınız sürece umut vardırYani geç döllenme olabilir mi ne bileyim Yine de bir umut
Yaa yükselenler var mı yaniBu değere göre yok ama sonradan da yükselebiliyor regl olmadığınız sürece umut vardır
Teşekkürler verelim bakalım yıkıldım bugün ya 2 hafta ay oldu geçmek bilmemiştisen kanı gene ver için rahat etsın ama maalesef yok.
3 gün var zaten adetimeBu değere göre yok ama sonradan da yükselebiliyor regl olmadığınız sürece umut vardır
stresi azaltman lazım bence çok stres yapıyor herkes.Teşekkürler verelim bakalım yıkıldım bugün ya 2 hafta ay oldu geçmek bilmemişti
Burada okuyorum hep regl günü geçtikten sonra değeri yükselenleri herkes regl öncesi öğrenmiyor yani ama herkesin vücudu farklıdır stres yapmayın sabredip beklemek lazım bebek varsa vardır mutlaka öğreneceksiniz zaten varlığını rahat olunYaa yükselenler var mı yani
Evet ama inanki yapamıyorum olmuyor anlamıyorum 3 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz olmuyor ilk aşılamayı bu ayın 4 ünde yapmıştık kasıklarım agrıdı bi ara adet oluyorum sandım göğüslerim zaten aşılamanın olduğu günden beri çok hassas halada hassas akıntım var ne bileyim Ümit ettim çok olmadıstresi azaltman lazım bence çok stres yapıyor herkes.
Orası doğru ama işte şu hayal kırıklığı insanı bitiriyor çevremde ilk aşılması tutan coktu bende kesin tutar hadi diye bekledim yok şanssızlık mı diyim ne deyim bilmiyorumBurada okuyorum hep regl günü geçtikten sonra değeri yükselenleri herkes regl öncesi öğrenmiyor yani ama herkesin vücudu farklıdır stres yapmayın sabredip beklemek lazım bebek varsa vardır mutlaka öğreneceksiniz zaten varlığını rahat olun
canım zaten doktorlar 1 yıl normal diyorlar ne diye kendini üzüyorsun Allahtan hayırlısını iste onu da verecek olan Allah değil mi ? olmazları olduran üzülmeEvet ama inanki yapamıyorum olmuyor anlamıyorum 3 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz olmuyor ilk aşılamayı bu ayın 4 ünde yapmıştık kasıklarım agrıdı bi ara adet oluyorum sandım göğüslerim zaten aşılamanın olduğu günden beri çok hassas halada hassas akıntım var ne bileyim Ümit ettim çok olmadı
ama öyle olan var dediniz ya içim biraz rahatladı belki vardır günü güne adet olurum bide inş olmamBurada okuyorum hep regl günü geçtikten sonra değeri yükselenleri herkes regl öncesi öğrenmiyor yani ama herkesin vücudu farklıdır stres yapmayın sabredip beklemek lazım bebek varsa vardır mutlaka öğreneceksiniz zaten varlığını rahat olun
Doğru diyorsun 24 yaşındayım hiç bu kadar stres ve hayal kırıklığı yaşamamıştımcanım zaten doktorlar 1 yıl normal diyorlar ne diye kendini üzüyorsun Allahtan hayırlısını iste onu da verecek olan Allah değil mi ? olmazları olduran üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?