Kızlar bu ne demek 4 ünde aşılama oldum bugün 2 hafta oldu kan sonucum bu hiçbiryer anlamadım

Doğru diyorsun 24 yaşındayım hiç bu kadar stres ve hayal kırıklığı yaşamamıştım
Ya yaşınız çok genç bende 25de hamile kaldım sizi çok iyi anlıyorum insan deneyince hemen hamile kalmak istiyor ama inanın ki her bebeğin bir zamanı var zamanı gelince oluyor Allah’a güvenin dua edin vücudunuzu rahat bırakın düşünmeyin o zaman kendiliğinden oluyor zaten sizin için dua edicem hamileyim bende inşallah en yakın zamanda olur bebeğiniz

Çok teşekkür ederim inşallah sağ saglim kucağına alırsın İnan çok sevindim dediğin doğru mesela şuna şu moddayım bir yıldır hep tek çizgi gördüm ya sanki hiç bir zaman 2 çizgi göremeyecek gibiyim eşimde de birşey yok bende de açıklanamayan infertilite diye yazıyor hani hiçbirşeyimiz yokkende olmayınca üzülüyorum İnan bak allahım çeveredeki insanlar aldırma cesaretinde bile bulunuyorlar allahım diyorum isteyenin kucağı boş istemeyenin dolu ne bileyim sürekli dua ederim her ezanda geceleri çocuğu olan insanlardan birkere bile şükürler olsun lafı duymadım tuhaf duygular içine giriyorum işte

Evet çok zor bir imtihan sabretmek biz insanlara en ağır imtihan bence hepimiz sabırsızız ama Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah eninde sonunda bir sağlık sorununuz yoksa olur kafaya çok takınca da olmuyor şöyle düşünün sizin gibi dünyada binlerce kadın var yalnız değilsiniz Allah isteyen herkese nasip etsin o istemeyip aldıranlarda bir imtihan biz ne kadar istiyorsak onlarda tam tersi istemiyor herkesin hayatı farklı inşallah biran evvel bebeğine kavuşursun canım

İnşallah çok teşekkür ederim içim rahatladı herşey gönlünce olsun

Doğru diyorsun 24 yaşındayım hiç bu kadar stres ve hayal kırıklığı yaşamamıştım
Canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Ben de 34 yasındayım bir senedir korunmuyoruz küçük çikolata kisti dısında sorunum yok amh düştü ama bu sene 1.19 a.Doktor acele et dedi ne yapacaksam.Neyse klomen verdi yarın bakacak yumurta gelişimine.olmazsa bana da aşılamaya başlanacak.ben de aşırı stres yapıyorum insanın elinde değil.ama senin yasın çok geni umutsuzluğa kapılma.
Benim anlamadığım ilişki için gün söylemedi her gün denemeli miyim yoksa gün aşırı bir gün arayla mı bilemedim.aşılama sürecinde sen her gün gittin mi mesele?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Ben de aynı şekilde açıklanamayan şekilde olmuyor.Annem 5 çocuk sahibi olmus ablam ve kardeşim 2 çocukları var.Anlamıyorum benim neden olmadı.zamanı değil belki de bilemiyorum.Allah inşallah hayırlısını versin hepimiz için.

Yok abla her gün gitmiyorsun bana gonal f verdi 6 gün 75 vurdum 17.50 yumurtam oldu aşılamadan 2 gün önce yumurtayı çatlattım sonraki gün aşıladı aşılama bitti 4 5 saat çok ağır Ağrı cektim kasıklarımda sonra geçti tek kalan belirti göğüs agrısı

Amin abla inşallah bizimkilerde öyle aileye ben ilk gelin geldim benden sonra gelen iki gelinden 1 inin 1 birinin 2 oldu ondan dolayıda bende olmuyor bende olmuyor diye diye strese soktum kendimi

İlişki olayıda aşılamadan sonraki gün başla dedi 4 kez dedi 1 gün dur 1 gün dedi Protestan fitil yazdı onu kullandım sabah akşam allahım şu emeklerimizi boşa çıkarmasın gonal f ve çatlatma iğnesine 1900 verdim

Aşılama olmadan adetin 3 üncü günü başladım iğneye 5.gün gittim 6. Gün gittim 8.gün aşılama oldu iki kere ultrason ile baktı büyüklüğüne yumurtanın

Amin abla inşallah bizimkilerde öyle aileye ben ilk gelin geldim benden sonra gelen iki gelinden 1 inin 1 birinin 2 oldu ondan dolayıda bende olmuyor bende olmuyor diye diye strese soktum kendimi
Benim de öyle kuzum.Görümcem ikinciye gebe kalmak istiyor şimdi.Kayınvalidem sürekli hadi sizin de olur inş falan diye sürekli soruyor insan sinir oluyor haliyle.İstemeden de olsa sosyal baskı görüyoruz işte ama kafaya takmamak lazım stres çok etkiliyor.Senin yaşın çok genç ayrıca üzülme

Hadi ya o kadar pahalı mı işlemler aşılama ve ilaçlara toplam ne ödedin canım bir de özel hastaneye mi gittim.Ben de özel sigortam olmasına rağmen çok para harcadım bir çok şeyi karşılamıyor kısırlık tedavisi diye geçtiği için maalesef..

Bana da klomen kullandırdı bugün gittim yumurta iki tane 18 cm olmuş ama çatlamamış iğne de vermicem bu ay böyle deneyelim dedi.Normal de veriyormuş sanırım çoğu doktor bana neden vermedi anlamadım.genel de çatlar dedi muhtemelen boşa para vermeyeyim diye .

kusura bakma canım biraz geç cevap veriyorum 2. Aşılamamı oldum hiç gezmedim buralarda aklım karışmasın diye devlette yaptırdık ama gonal f ve catlatmayı devlet karşılamadı omdan fazla tuttu ikinci alışımda rapor çıkarttık 1500 verdik canım senin son durumun ne yumurtan istediğin gibi geliştiği yada aşılama oldun mu

Evet bak o olabilir ama okadar masraftan sonra çatlatma iğnesi ucuz 300 liraydı keşke çatlatsaydı en azından garanti çatladı gözü ile bakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…