Ben beğendim modeli güzel ama rengi konusunda kararsızım.Sanki başka renk te daha güzel durur bu model ama hangi renk onu bilmiyorum.Birde kilo fazlan yoksa ve boyun uzunsa güzel durur bu model aksi halde farklı bir modal düşünmelisin
bence çok harika bir seçim! belki rengi duman grisi olsa da hoş olurmş gibi geldi ama pembenin tonunu iyi tutturmuşlar..melek gibi olacksın içinde :)
modelı cok hos farklı bnce
açıkcası ben fazla beğenmedim canım.
göğsü büyük göstericeği gibi önden düşündüğümüzde daha basit durucaktır.
canım eğer göğüslerin küçükse olabilir bu nişanlık rengi de çok tatlı.. son karar senin elbette.. içine sinsin yeter ki..
göğsndeki çiçeği yok edip rengide değiştirdin mi tamamdırrr
Evet canım küçükrengi çok tatlı bir pembe. Şimdilik içime sindi ama dış çekim fotolarda nişan mekanındaki fotograflarda nasıl durur onu kestirmeye çalışıyorum herkesin yorumunda bekliyorum. Çok teşekkür ederim
bende asla pembe giymem diyodum ama senin nisanlık resmine cok yakın bir renkte nisanlık begennip giymistim , bence modelide cok guzel , rengide :)
gogus bolgesini cok buyuk gosterir.kucuk gogusluyseniz goze batmaz ama buyukse gogusleriniz siritir o zamanda.rengi ve modeli guzel.etegi ozellikle cok havali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?