Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar bu nişanlık sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum.. Lütfennnn :/

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Kızlar bugün bir nişanlık denedim. Üzerimde harika durdu. Rengide çok hoş. Asla fırfırlı ,toplamalı etek giymem kesinlikle düz olacak diyordum ama bu çok güzel durdu. Sizce bu nişanlık nasıl? Rengi fotograflarda çok mu kötü duruyor ve durur? Bu renk nişanlık giyinenler tecrübelerini paylaşsın lütfen. Herkesin yorumunu bekliyorummm.

Ben beğendim modeli güzel ama rengi konusunda kararsızım.Sanki başka renk te daha güzel durur bu model ama hangi renk onu bilmiyorum.Birde kilo fazlan yoksa ve boyun uzunsa güzel durur bu model aksi halde farklı bir modal düşünmelisin

bence çok harika bir seçim! belki rengi duman grisi olsa da hoş olurmş gibi geldi ama pembenin tonunu iyi tutturmuşlar..melek gibi olacksın içinde :)

Bende toz pembe istiyorum canım ama rengi konsuunda kararsız kaldım tenim çok beyaz. Saks mavi sözde giydim kırmızıda kınada giymek istediğim için seçeneklerim çok azalıyor. Fazla kilom yok canım boyun kısa sayılmaz buyum 165 kilom 45 ben giydim 36 bedeni büyük oldu 34 tam olur dedi oradaki bayan ama işte renk konusunda kararsızım

bence çok harika bir seçim! belki rengi duman grisi olsa da hoş olurmş gibi geldi ama pembenin tonunu iyi tutturmuşlar..melek gibi olacksın içinde :)

Canım duman grisi bende çok soluk kalabilir çünkü bende çok soluk tenliyim bembeyazım ayy canım benim çok teşekkür ederim mutlu oldumm

canım eğer göğüslerin küçükse olabilir bu nişanlık rengi de çok tatlı.. son karar senin elbette.. içine sinsin yeter ki..

açıkcası ben fazla beğenmedim canım.
göğsü büyük göstericeği gibi önden düşündüğümüzde daha basit durucaktır.

Yorumun için çok teşekkürler canım. Göğüslerim küçük olduğu için büyük gösteren modeller açıkcası işime gelir bu konuda önerileri olan arkadaşlarında önerilerini beklerim :) Peki canım sen nesini beğenmedin çok sade dimi daha gösterişli olabilir bende kendime hayret ettim benim gibi abartı seven biri bu modeli nasıl beğendi diye

canım eğer göğüslerin küçükse olabilir bu nişanlık rengi de çok tatlı.. son karar senin elbette.. içine sinsin yeter ki..

Evet canım küçük rengi çok tatlı bir pembe. Şimdilik içime sindi ama dış çekim fotolarda nişan mekanındaki fotograflarda nasıl durur onu kestirmeye çalışıyorum herkesin yorumunda bekliyorum. Çok teşekkür ederim

canım dış çekimler için için biraz daha koyu ve pastel tonlar daha iyi durur ama dediğim gibi.. :) karar senin.. en güzel günlerdir bu hazırlıklar tadını çıkar canım.. şimdiden hayırlı olsun inş. nişanın..

bende asla pembe giymem diyodum ama senin nisanlık resmine cok yakın bir renkte nisanlık begennip giymistim , bence modelide cok guzel , rengide :)

bende asla pembe giymem diyodum ama senin nisanlık resmine cok yakın bir renkte nisanlık begennip giymistim , bence modelide cok guzel , rengide :)

bende çok büyük konuşuyorum canım onu giymem bunu giymem en sonunda çok acaip bir model giyip resimlerimi koyacağım sanırım

gogus bolgesini cok buyuk gosterir.kucuk gogusluyseniz goze batmaz ama buyukse gogusleriniz siritir o zamanda.rengi ve modeli guzel.etegi ozellikle cok havali :)

Son düzenleme:
gogus bolgesini cok buyuk gosterir.kucuk gogusluyseniz goze batmaz ama buyukse gogusleriniz siritir o zamanda.rengi ve modeli guzel.etegi ozellikle cok havali :)

Göstersin canım iyi olur walla :) beğendiğine sevindim canım çok teşekkürler yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…