Kızlar bu ovu ne zaman

Kızlar hepinize teşekkür edicem bildiririm sonucumu şuan acayip belim agrıyor ve ara ara karnım agrıyo normalde hiç adetime yakın ve adet günü agrı bilmezdim ilk kez yaşıyorum böyle bişey

Arastirdigima gore heryerde ayni sey yaziyor "yumurtlamadan 14 gun sonra adet gerceklesir" ama nasil oluyorsa bazilarinda adet bitiminde oluyor vs bir degisik durum:)

Bende pco var adetlerim cok duzensiz hatta bazen aylar alabiliyor. Benim adetten once silik cikiyordu testlerim, adetim biter bitmez tekrar basladim su an neredeyse sadece tek cizgi goruyorum silik filan degil belki hayalet cizgi denebilir gorulen cizgiye.

Ben basladim simdi bakalim kac gun sonra koyulasmaya baslayacak gunde iki defa yapiyorum muhtemelen 60 80 test harcarim ilk ay yumurtlamami bulana kadar malum benim adet dongusu 6 ayi bulabilir:)

ben geçen ay 1 hafta kala yumurtlamıştım
merhaba gecen adete 1 hafta kala yumurtladım demıssınız suan bende oyleyıma detıme bı hafta var ve ben yenı yumrutladım bu ay neden oyle oldu bılmıyorum sormak ıstedıgımız pekı adetınız ılerı tarıhe ertelendımı bu durumda yoksa yıne gunundemı oldunuz

Hayır normal günümde oldu sıkıtntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…