- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Çok. Teşekkür ederim canım. Benim8. haftada 12. haftada ve 17. haftada kanamam oldu. Progestan kullandım ve hiç evde yatmadım öyle aman aman. Yürümeyle bir şey olmaz korkma. Çok yürüme saatlerce yeter. Risk hep var ama 12. haftayı geçince yarı yarıya geçer.
Amin canım inşallah....hakkımızda hayırlısı.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.Canım her bünye farklı..bendede aynı durum vardı doktor sadece yat dedi yatdım sorun geçti ama sonra bebeğin gelişimi durdu..bi akrabamdada aynı durum vardı doktor yat demesine rağmen her dakika ayaktaydı..onun bebeği şimdi sağlıklı maşALLAH..ALLAH herkese ve sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .ama doktoru dinleyip dinlememk senin kararın
Amin canım inşALLAHAmin canım inşallah....hakkımızda hayırlısı.allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.
kanama alanının büyüklüğüne göre riski belirleyebilirsin benimde senin haftanda kese etrafında kanama alanı vardı 3 cm kadar progestan kullanmak dışında başka birşey yapmadım ara ara kahve lekelenmem oluyordu sadece 1 aya kadar tamamen geçmişti kanama alanı sakınan göze çöp batar çokta ince şeyler düşünme normal hayatına devam et sadece ağır işler yapma çok aşırı yürüme eğilip kalkmana dikkat et onun dışında ekstra birşeye dikkat etmene gerek yokMerhaba güzellikler...
Şu an 9+2 yim.risk vardı bende.kesenin etrafında kanlanma durumu vardı.istirahat falan verdi geçen hafta azaldığını söyledi.kahverengi leke falan da geldi.o kanamayı atmış vücudum.bir ay sonra yani 3 hafta sonra görüşecez doktorumla.bebegin sağlıklı olduğunu söyledi.kizlar bu arada doktor evde yemek ve bulaşık durumlarını yapabileceğimi söyledi.ben annemde kalıyorum.hwr gün bakkala kadar yürüyüp. Geliyorum. Ya bir sıkıntı olmaz dimi? Çok yavaş yürüyorum.leke falan da gelmedi çok şükür.ama insan merak.etmiyor değil hani.allah korusun ya birşey olmuşsa ona diye ara ara kendimi düşünmekten alamıyorum.belki kınayacaksiniz ama elimle kalbi atıyor mu diye karnımı kontrol ediyorum.bu risk sizce ne zamana geçer.yada geçmişmidir?şimdiden teşekkürler...
Teşekkür ederim canım.:) bende kaç cm bilmiyorum iki doktorda söylemedi.sadece azaldığını söyledi.o kadar.3.ayda birşey kalmaz dedi.doktor gününü sayıyorum canım.kanama alanının büyüklüğüne göre riski belirleyebilirsin benimde senin haftanda kese etrafında kanama alanı vardı 3 cm kadar progestan kullanmak dışında başka birşey yapmadım ara ara kahve lekelenmem oluyordu sadece 1 aya kadar tamamen geçmişti kanama alanı sakınan göze çöp batar çokta ince şeyler düşünme normal hayatına devam et sadece ağır işler yapma çok aşırı yürüme eğilip kalkmana dikkat et onun dışında ekstra birşeye dikkat etmene gerek yok
Annenin yaninda olman avantaj:)o yuzden firsatin varken bol bol yat :)Tamam canım.bende dikkat edecem.ama gına geldi yani artık.doktor bulaşık yemek falan yap dedi.bende annemde kaldığım için nasıl olsa birşey yapmıyorum diye biraz yürüdüm...yoksa sitres basıyor insanı.doktor azalmış diyincede biraz rahatlama geldi.
Canım bana ilişki en baştan yasaklandı.o yüzden benden kan gelmedi hiç.pembemsi leke kahverengi tarzı geldi.onun dışında içerde kanlanma varmış bende.kesenin etrafında yani.oda çok azalmış şimdi.iki buçuk haftam.kaldi gün sayıyorum.bebegim iyi olsun sağlıklı olsun diye dua ediyorum her gün canım. Ama gerçekten arkadaşların yazdığı beni de çok rahatlattı.sende rahat ol.Benimde ilişkiden sonra geçen hafta kanamam oldu gece hastaneye gittik iğne serum ilaç verildi şuan progestan kullanıyorum haftada bı ignem var. Kanamam o gün içinde sürmüştü az önce akıntıyla karışık az geldi çok korkuyorum bende uzanıyorum hep ama yazılanlar icime su serpti biraz. Bende 14, haftaligim. Benim gibi ilişki kaynaklı kanama geçiren var mı?
İnşallah canım bebislerimizi hayırlısı ile alırız kucagimizaCanım bana ilişki en baştan yasaklandı.o yüzden benden kan gelmedi hiç.pembemsi leke kahverengi tarzı geldi.onun dışında içerde kanlanma varmış bende.kesenin etrafında yani.oda çok azalmış şimdi.iki buçuk haftam.kaldi gün sayıyorum.bebegim iyi olsun sağlıklı olsun diye dua ediyorum her gün canım. Ama gerçekten arkadaşların yazdığı beni de çok rahatlattı.sende rahat ol.
Benimde kanamam ilişki kaynaklıydı canım ama bana doktorum ilişki kaynaklı kanamaların cok büyük risk olmadığını söyledi çünkü ilişki sırasında herhangi bir damarın çatlaması gibi durumlarda kanama yaparmış bunlarda bebekle alakalı olmazmış sonuçta rahim değişiyor bütün damar vs herşeyin değişiyor gebelık sürecindeBenimde ilişkiden sonra geçen hafta kanamam oldu gece hastaneye gittik iğne serum ilaç verildi şuan progestan kullanıyorum haftada bı ignem var. Kanamam o gün içinde sürmüştü az önce akıntıyla karışık az geldi çok korkuyorum bende uzanıyorum hep ama yazılanlar icime su serpti biraz. Bende 14, haftaligim. Benim gibi ilişki kaynaklı kanama geçiren var mı?
Benimde kanamam ilişki kaynaklıydı canım ama bana doktorum ilişki kaynaklı kanamaların cok büyük risk olmadığını söyledi çünkü ilişki sırasında herhangi bir damarın çatlaması gibi durumlarda kanama yaparmış bunlarda bebekle alakalı olmazmış sonuçta rahim değişiyor bütün damar vs herşeyin değişiyor gebelık sürecinde
Bana 1hafta yasakladı ilişkiyi 3 4gün bol bol dinlendim uzandım hep bi süre de kendimi cok yormamaya dikkat ettim şimdi 15 haftalığım cok şükür zaten o günden sonrada bi sıkıntı yaşamadım ev taşıyorum suan :)Bende iliski yüzünden neden kanama olur diyordum demek damarla alakalı. Doktorum yasakladı artık zaten bu korku yetti bana. Peki sen kaç haftaliksin canım neler yaptın geçmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?