Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bu saç rengi ne sizce eminim biliyosunuzdur

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
palette kullanmak istiyorum sizce hangi rengiyle bu tona yakın bişeyler elde edebilirim ne renk bu bilemedim

$394227_286518028110387_2055554478_n.webp

$df.webp

evet canım boyamıştım loreal sıcak çikolata yapmıştım iki ay falan oldu . saçlarım da kalçamdaydı geçen hafta göğüs hizasında kestirdim pek boya kalmadı bi bakırımsı ışıltılar vardı onlar kaldı işte suan zemin koyu tabi çikolata renginde ama ben daha belli açık bi kahve istiyorum esmerim ne renge boyıcağımı şaşırdım

evet canım boyamıştım loreal sıcak çikolata yapmıştım iki ay falan oldu . saçlarım da kalçamdaydı geçen hafta göğüs hizasında kestirdim pek boya kalmadı bi bakırımsı ışıltılar vardı onlar kaldı işte suan zemin koyu tabi çikolata renginde ama ben daha belli açık bi kahve istiyorum esmerim ne renge boyıcağımı şaşırdım

canım o bakırımsı kızıllıgı alman ıcın ıkı boya karıstırıp yapman lazım yanı aldıgın boyanın bırı kullu olmalıkı yesıllenmesın benım sacım su an hadısenın sac rengınde yaptım ama ben 3 boyayı karıstırdım we benden sonra 4 5 arkadasımda bu renge donmek ıstedı we benım sacım mawı sıyahtı acık kumralı tercıh edebılırsın

mavi siyah dönmesi çok zor bi renk nasıl döndün ben siyahtan kurtulana kadar canım çıktı :O bir de bişey sorucam bana saçın koyu diye istediğin renkten bir iki ton açığını al anca tutar dediler sence öyle mi yapmalıyım. yani açık kumral tonlarında istiyorum ama tutması için ondan daha mı açık renkler almam gerekiyo..

mavi siyah dönmesi çok zor bi renk nasıl döndün ben siyahtan kurtulana kadar canım çıktı :O bir de bişey sorucam bana saçın koyu diye istediğin renkten bir iki ton açığını al anca tutar dediler sence öyle mi yapmalıyım. yani açık kumral tonlarında istiyorum ama tutması için ondan daha mı açık renkler almam gerekiyo..

benımde canım cıktı malesef 3 kere falan actım artık oturdu rengım ewet kesınlıkle ole sacının koyuluguna gore ıstedgın ton acıksa 1 ton daha acıgını kullanman daha mantıklı sımdıkı rengımı solıyım cok acık kumral ekstra acık kullu platın sarı bu ucunu karıstırdım we harıka bı renk cıktı alt rengımde kumraldı senınde benımkının daha koyusu oldugu ıcın buna yakın renkler alman daha uygun olur ama tabı benımkı bal rengı oldu senın ıstedıgın renk bıraz daha koyusu sanırım

söylediklerini aynen telefonuma yazdım yarın çarşıya gidip bakıcam canım bi karar verip boyarsam sonucu mutlaka burda paylaşıcam teşekkürler yardımların için :)

söylediklerini aynen telefonuma yazdım yarın çarşıya gidip bakıcam canım bi karar verip boyarsam sonucu mutlaka burda paylaşıcam teşekkürler yardımların için :)

sana ozelden resmımı gondermeye calıstım ama basaramadım :) boyamaya karar wermende yardımcı olsun dıye :) merakla beklıyorum sonucu burdayım sormak ıstedıgın bıse olursa sor canım carsı demıssın nerde oturuyosun bu arada ?

gelmemiş mesajın cnım ilgilendiğin için sağol pendikteym ben pendiğin merkezi hep böyle alışveriş merkezleri kozmetik falan doludur çarşı diyoruz biz de yarın gidip bi bakıcam :)

benımde canım cıktı malesef 3 kere falan actım artık oturdu rengım ewet kesınlıkle ole sacının koyuluguna gore ıstedgın ton acıksa 1 ton daha acıgını kullanman daha mantıklı sımdıkı rengımı solıyım cok acık kumral ekstra acık kullu platın sarı bu ucunu karıstırdım we harıka bı renk cıktı alt rengımde kumraldı senınde benımkının daha koyusu oldugu ıcın buna yakın renkler alman daha uygun olur ama tabı benımkı bal rengı oldu senın ıstedıgın renk bıraz daha koyusu sanırım

ya ben de saçımı açmak istiyorum, şu an koyu kumral boya var, sen açarken hangi ürünü kullandın? ve bi de çok yıprandı mı acaba?

gelmemiş mesajın cnım ilgilendiğin için sağol pendikteym ben pendiğin merkezi hep böyle alışveriş merkezleri kozmetik falan doludur çarşı diyoruz biz de yarın gidip bi bakıcam :)

yok basaramadım zaten :) bende umranıyedeyım burdada carsı warda ondan sordum ;) ne demek canım ne zaman ıstersen sorabılırsın bak profıl resmım yapıyım resmımı gor sonra hemen kaldırıyım ;)

100 mesaj olmadan özel mesaj atılmıyomuş mail adresim çok da önemli değil zaten burdan yazıyım

Son düzenleme:
şimdi aldım fotoğrafını saç rengin gerçekten ha-ri-kaaaa çok doğal durmuş bi kere ve sana çok yakışmış bayıldım canımm

Sanırım senin kullandığın boyaları kullansam iki üç ton daha koyusu olucak istediğim gibi beni cesaretlendirdin sagol canım saçların da bi harika güle güle kullaan :)

Back
X