Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bu saç renkleri ne renkkk?

Lucila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
250
5
48
merhaba kızlar bu saç renklerini arıyorum.bilen duyan gören varmı ? =) $ashleesimpson.gif$6734193ac74f598c4575c725283069c7.webp

ilk fotoğrafı diyorsun sanırım=) . diğerindede kızılımsı tonlar var. ama bir türlü bulamıyorum yahuu

akuju kahve olabilir mi? yada kahve içine biraz kızıl karıştırılarak yapılmış olabilir mi?

Sanırım koleston 7/4 tizian saç rengi bu renk

evet tizian olabilir am tizian daha bir bakırımsı .bu biraz daha kızılımsı ve koyu sanki

Canım biliyomusun bilmiyorum ama akuaju kızıl ile doğal kahverengi tonlarını karıştırırsan bu rengi elde edebilirsin kuaförüne danış derim ben :)

Canım biliyomusun bilmiyorum ama akuaju kızıl ile doğal kahverengi tonlarını karıştırırsan bu rengi elde edebilirsin kuaförüne danış derim ben :)

önerebileceğin renk ve markalar varmı? bakır kahve yakın gibi duruyor ama

kahve bakır denedim. tam bu rengi elde edemedim.çok teşekkür ederim ilginiz için. bir daha bu renkel boyuyacağım=)

Koleston Perfect Saç Boyası - 8.41 Kumral Bakır bu ton değil mi? sanırım buldum=)

Koleston Perfect Saç Boyası - 8.41 Kumral Bakır bu ton değil mi? sanırım buldum=)

Evet kumral bakır adı.

Size önerdiğim oksidan yani %9 luk, saç renginin canlı gözükmesini sağlar, ama diyelim ki bu boyayı ayda bir değil de 2 ayda bir boyayacağım diyorsanız oksidanı %6(20volume) tercih edin. Kolay gelsin :)

bakır kahvenin üzerine sizce 9luk mu yoksa 6lık mı daha net oturmasını sağlar rengin.boyayı buldum. yakında boyayacağım)=)

şuan palette kahve-bbakır var saçlarımda diplerim gelmiş durumda.sadece bir kez boyadım bu boyayla.kolestonu aldım. oksidana karar veremedim. yakında boyamayı düşünüyorum.

şuan palette kahve-bbakır var saçlarımda diplerim gelmiş durumda.sadece bir kez boyadım bu boyayla.kolestonu aldım. oksidana karar veremedim. yakında boyamayı düşünüyorum.

koleston aldım yazmışsınız kolestonun hangi numarasını aldınız ?

Oksidan seçimi canli renklerde ya da 9 ve daha açık renklerde tercih edilmelidir. Mesela sizi bakır kahveye boyadım yazmışsınız bunun numarası 6.70 dir ve %6 lık oksidan olmalıdır. Şimdi ne renk aldınız ?

Back
X