kızlar bu sitede ünlü bir erkek olsa hangisi olsun isterdiniz ?

Soner Kabadayı'ya hayır diyemezdim. İlk defa kel bir erkeği beğeniyorum, çirkin erkek çekiyor beni vesselam.

Soner Kabadayı'ya hayır diyemezdim. İlk defa kel bir erkeği beğeniyorum, çirkin erkek çekiyor beni vesselam.
izmit_41 soner sarıkabadayı beni de cezbetmişti epey,ilginç bakışları var,ses tonu bile arabeske kaçmasına rağmen hoşuma gitmişti.bir iki yerde de konuşmalarını dinledim; herif akıllı dedim...velhasılıkelam adam gay'miş.

neeeeeeeeee gay mi amanin ben tarkan hastasıyım

ben 15 yasimdayken burak kut hastasiydim kaydirigubbakcemile3
ama onunla burda karsilasmak falan istemem yani

izmit_41 soner sarıkabadayı beni de cezbetmişti epey,ilginç bakışları var,ses tonu bile arabeske kaçmasına rağmen hoşuma gitmişti.bir iki yerde de konuşmalarını dinledim; herif akıllı dedim...velhasılıkelam adam gay'miş.
O da mı gaymış DERİNDENİZ? Hiç oldu mu Soner şimdi, yakıştı mı sana! Olsun bacım gay may bu aralar pek bi takıldım o'na.

Aman..umarim hicbir unlu/unsuz erkek buraya ugramaz...hic olmazsa burada huzurlu olabilelim,degil mi?????

:asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim:
:asigim::asigim::asigim:Engin Günaydın'ın burada olmasını isterdim :asigim::asigim::asigim:
:asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim: :asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
Halil Sezaii olsunnnn :1:

:53::53::53::53::53::53::53::53: Şoktayım resmennn
Hep de beğendiklerim gay çıkıyor ya:ssz:

justen timberlake veeee hugh jackman ikiside olur benim için farketmez ikiside bebeklerim gibi:27:

mehmet korhan fırat veya ufuk şen olabilirdi :1::34:

Bu siteye ünlü birini geçtim bi erkeğin girmesini istemem ki. Zaten neden girsin kadınların olan bi siteye? Girerse şüphe duyarım zaten amacı ne diye :1:

Back
X