Günay inan hiç fikrim yok bu haftalardada bu sorunu duymamıştım inşallah kötü bisey olmuyacak Rabbimin hazineleri sinirsizdir sne ona güven icini rahat tut inşallah bu sefer kötü birsey olmuyacak
öncelikle moralini yüksek tut canım
kesinlikle ve kesinlikle stresden uzak durmalı ve kendine destek olmalısın..
ben böyle bir problemi ilk defa duyuyorum ama eminim ki bunu yaşayan arkadaşlarımız vardır..
benimde 3 ay boyunca sürekli kanamam oldu gebeliğim riskliydi
çünkü daha önce 2 düşük yaşamıştım.. bunda sürekli yattım 3 ay boyunca
ama 3 ayımın bitmesiyle kanamam sona erdi çok şükür..
eğer bebeklerinin dünyada yiyecek rızkı varsa rabbim onları sana bağışlar zaten
Allah yardımcın olsun inşallah bebeklerini sağlıklı bir şekilde doğurman nasip olur canım :1hug:
günaycım lutfen uzulme
benım bır arkadasımında aynısı oldu sureklı dınlendı ve zaman gectıkce o kan pıhtısını vucut erıttı gebelıkte devam edıyor
dualarımız hepımızın ıcın canım
Rabbim saglıkla kucagımıza alacagımız gunlerıde gosterecek ınsallah
canım burda seni gördüğüme gerçekten üzüldüm. lütfen canım moralini bozma. allah hakkımızda hayırlısını verecektir. bu kadar olumsuz olma. bebişlerine arkanı dönme lütfennnnnn. ilkinde bunları yaşadın diye ikincisinde yaşayacaksın diye bi şey yok. ayrıca internette lekerle ilgili arama yapmaktan vazgeç. moralini bozma yüce yaradana sığın. neler oluyor dünyada hiç aklımızda yokken ne süprizlerle karşıklaştık. mucize dediğimiz şeyler yaşadık. neden bunlardan biri de şu an olmasın. ondan emanet aldın ve emanetine daha uzun süre bakacaksın. bebeklerin seninle kalacaklar. buna inannn...
Elmuallimcim senin bebişleerin nasıl canım çıktılarmı kuvezden?
Sen ne iğnelerine kullanıyordun canım hatırlıyormusun?
Bir de duş almak istiyorum 10 gündür yatıyorum duş alamadım.Kendimi çok kötü hiss ediyorum.Ama yıkanmaya da korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?