- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben ben kullandım dün 1 t1 ve t3 silik çıktı 5 dakika icindeBu testi kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu 1 haftalıkken bile gösteriyor Muş
Eczanede varmı bu testEvet ben ben kullandım dün 1 t1 ve t3 silik çıktı 5 dakika icinde
Bilmiyorum hiç sormadım trendyoldan siparis verdim bendeEczanede varmı bu test
Adetinize kaç gün vardı dongunuz kaçtıEvet ben ben kullandım dün 1 t1 ve t3 silik çıktı 5 dakika icinde
Bnde ordan gördüm varmı acaba eczanedeBilmiyorum hiç sormadım trendyoldan siparis verdim bende
Adetim gecikiyor bugün kan veremeye gitcem normalde döngüm 23-24 ama bu ayla beraber 2 aydır düzensizlik varAdetinize kaç gün vardı dongunuz kaçtı
Sormak lazım vardır belki akşama sorucam bakalım eczaneye yolsa tekrardan siparis vericemBnde ordan gördüm varmı acaba eczanede
Tam belli olmuyor sankiHatta şöyle ekleyeyim fotoğraf
Silik çıktı işte belli oluyor biraz suyuda tuttum daha çok belli olduTam belli olmuyor sanki
Adetinizin günü tam ner çıkmasi lazım ama geç döllenme mi oldu acabaSilik çıktı işte belli oluyor biraz suyuda tuttum daha çok belli oldu
Bende öyle düşündüm acaba geç döllenme mi inşallah öyledir 10-11 şubat olmam lazimdiAdetinizin günü tam ner çıkmasi lazım ama geç döllenme mi oldu acaba
Adetinizin gecmesini bekleyin bence daha iyi sonuç alırsınızBnim 5 6 gün var adetime çıkar mı acaca ovulasyon gunu de 9. Günüm bugün