kızlar bu yatak odası takımı nasıl?

Aynı şeyi söyleyecektim, mağaza da görünce ya da fotoğraflardan göze hoş gelebiliyor ama eve getirip te odaya kurulduğunda o formu vermiyor mobilya, hele hele bu tarz (beni de yanlış anlamasın lütfen konu sahibi) abartı modeller..
Yok canım niye yanlış anlayayım. Aksine teşekkür ederim. Zaten kararsız kaldığım bir durum olduğundan burada konu açtım. Tüm yorumlara açığım:)

Yok canım niye yanlış anlayayım. Aksine teşekkür ederim. Zaten kararsız kaldığım bir durum olduğundan burada konu açtım. Tüm yorumlara açığım:)

Sevindim öyleyse, bizim de Nisan ayın da düğünümüz var nasipse, mobilya araştıyorum bende ama benim tarzım yıllardır country hafifte vintage karışımı, Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.. :KK51:

Sevindim öyleyse, bizim de Nisan ayın da düğünümüz var nasipse, mobilya araştıyorum bende ama benim tarzım yıllardır country hafifte vintage karışımı, Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.. :KK51:
Amin inşallah canım. Allah tamamına erdirsin, herşeyi gönlüne göre versin inşallah..

Canım bu modelinde indirim uyguluyor, teşhirden alacaktım o yüzden. Sürgü kapak da tercih etmedim. İndirimli ve kaliteli bir mobilya olsun istedim. Mobilyacı da teşhirde olan bu ürünü fiyatından düşerim diye önerdi. Yoksa daha güzel modeller var ama pahalı. Bu modeli de kimse beğenmedi kararsız kaldım şimdi.

anladım canım 4bin az değil ki teşhir ürüne 4bin çok bence. ben istikbal safran takımını kullanıyorum sürgüsüz kapılı benimki de. ben de yeni evliyim 2.500 civarına aldım hem de teşhir filan değil yani. baktım hala da o civarlarda fiyat. resimdekinden de daha şık ama beyaz değil fakat çok kibar bir takım ben çok memnunum her gelen de soruyor nereden aldın diye :)

Canım bende bu model var, 6 kapılı dolap , bir şifonyer bir de komodin. Yer problemi var evlerde biliyorsun o yüzden iki şifonyer almadım. Aslında iki komodin alsaydın onun yerine diye de sonradan keşke dedim, daha çok alan lazım iki kişi için bence. Yatağımın başlığını başka yerden üstü düz yine yastıklı model aldım,kapitoneli. İki buçuk senedir kullanıyorum, gayette şık, resimde tam takım ağır durmuş, hiçte değil. üstelik beyaz olduğu için her çeşit şık nevresim ile de kullanıyorum, hepsine gidiyor. Gören bayılıyor odaya emin ol. Gardrop bir kere çok kullanışlı, orta kısmı açılınca alt bölümde iki çekmecesi var. Ben memnunum. Toz oluyor deniliyor, ben çalışan insanım haftada bir tozunu alıyorum yetiyor. Yazın biraz daha sık ister tabi. Her beyaz lake mobilyada çizildiğinde siyah görünme durumu var, çizilen yere toz doluyor. ama cif ne güne duruyor anında çıkıyo:) Önceleri korkuyordum birşey olur diye, artık hiç çıkaramadığım yeri olursa ki şimdiye kadar bir kere oldu, sabunla çıkmadı, bende cif kullandım, gayet geçti. Tek sorunum iki yıl sonunda gardrop kapaklarından biri güneş görmediği halde sararsı, servis çağırdım sorgu sual etmeden hemen değiştirdi. ama komidinde falanda var aynı durum, benim için çok sorun olmuyor ama ,biri ayrı diğer ayrı renk değil hepsi aynı durumda :) ayrıca ben evlenirken kesinlikle yatak odasında koyu renk istemedim, hep beyazlara baktım. Bellonaya bak diyorlar ancak Bellonanın beyaz renkli mobilyalarında birleşme yerterinde problem var, sanki arası açılmışta kararmış gibi ,kalitesiz duruyor. Özetle ben memnunum. Aynası da çok şık duruyor ki ben spor takılan biriyim ,öyle ağırlığı yok. Anlattıkarım sana uygunsa ,beğendiysen bence al.

Canım bende bu model var, 6 kapılı dolap , bir şifonyer bir de komodin. Yer problemi var evlerde biliyorsun o yüzden iki şifonyer almadım. Aslında iki komodin alsaydın onun yerine diye de sonradan keşke dedim, daha çok alan lazım iki kişi için bence. Yatağımın başlığını başka yerden üstü düz yine yastıklı model aldım,kapitoneli. İki buçuk senedir kullanıyorum, gayette şık, resimde tam takım ağır durmuş, hiçte değil. üstelik beyaz olduğu için her çeşit şık nevresim ile de kullanıyorum, hepsine gidiyor. Gören bayılıyor odaya emin ol. Gardrop bir kere çok kullanışlı, orta kısmı açılınca alt bölümde iki çekmecesi var. Ben memnunum. Toz oluyor deniliyor, ben çalışan insanım haftada bir tozunu alıyorum yetiyor. Yazın biraz daha sık ister tabi. Her beyaz lake mobilyada çizildiğinde siyah görünme durumu var, çizilen yere toz doluyor. ama cif ne güne duruyor anında çıkıyo:) Önceleri korkuyordum birşey olur diye, artık hiç çıkaramadığım yeri olursa ki şimdiye kadar bir kere oldu, sabunla çıkmadı, bende cif kullandım, gayet geçti. Tek sorunum iki yıl sonunda gardrop kapaklarından biri güneş görmediği halde sararsı, servis çağırdım sorgu sual etmeden hemen değiştirdi. ama komidinde falanda var aynı durum, benim için çok sorun olmuyor ama ,biri ayrı diğer ayrı renk değil hepsi aynı durumda :) ayrıca ben evlenirken kesinlikle yatak odasında koyu renk istemedim, hep beyazlara baktım. Bellonaya bak diyorlar ancak Bellonanın beyaz renkli mobilyalarında birleşme yerterinde problem var, sanki arası açılmışta kararmış gibi ,kalitesiz duruyor. Özetle ben memnunum. Aynası da çok şık duruyor ki ben spor takılan biriyim ,öyle ağırlığı yok. Anlattıkarım sana uygunsa ,beğendiysen bence al.

Çok teşekkür ederim. Benim için aydınlatıcı oldu. İçim rahat bir şekilde alabilirim takımımı:) Sonuçta beğenmiştim ve beyaz istiyordum kesinlikle. Kızkardeşim de takımı görünce abla çok güzel al bence çok ağır ve şık duruyor dedi. Ve kullanan biri olarak senin yorumunu da ekleyince tamam dedim. Ben de özellikle mağazada gardırobun içini çok kullanışlı buldum. Senin yorumun da o yönde olmuş. Çok teşekkürler tekrardan..

Merhaba kızlar. Yatak odası için istikbale gittim. Yıllardır beni tanıdıklarından dolayı bana bu modeli teşhir ürünü olarak indirim yaptılar. Sizce nasıl? Beyaz almayı düşünüyordum. Ama başka model baktım fiyatlar çok pahalı geldi bütçeme. Sizce bekleyip ileride mi istediğim modeli alayım yoksa indirimde olduğundan eh işte idare edermi. Ne yapsam bilemedim.

beyazla gümüşün uyumuna bayılıyorum bence hoş durmuş ilerde aynasından sıkılırsanız yatak başlığının şekline uygun uzun ayna kestirirsiniz havası değişir :cool:
kahverengiden bıkmış biri olarak benimde hayalim ve favorim beyaz yatak odası:KK51:

Kızlar selam. Yatak odası takımını farklı aldım. Bu model daha çok hoşuma gitti.. Hatta tam istediğim gibi oldu. İnci beyazı... Resmi ekliyorum.. Bunda da yorumlarınızı bekliyorum. Sizce nasıl?

Eklentiler

• ist.webp
    ist.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 127
ilkini görünce bence de bunu almakla daha iyi yapmışsın güle güle kullan :)

Back
X