Kızlar bugün 33 . günüm yorumlarınızı merak ediyorum ben burnumun ucunun çok şiş olduğunu düşünüyorum sizce nasıl :)
çok güzel olmuş , şiş olması da gayet normal
canım bence gayet güzel görünüyor, şiş olduğu belli, birkaç aya şişliği indikçe daha da kavisli görünecek bence. 2. ameliyatımı olduğumda benim de çok şişti, bir de gereksiz yere kıkırdak koydukları için burun ucum felaket görünüyordu, annem bile eski hali daha iyiydi dedi. (Normalde asla ben üzülmeyim diye böyle bir şey söylemez ama doktorun beceriksizliği kendini çok belli ediyordu). O haldeyken mecbur insan içine karıştım, herkes acır gözlerle baktı bana, eski burnun ne güzeldi yorumlarını duymak çok canımı acıtıyordu ama o koskoca burun bile 2 ayın sonunda fos diye indi resmen :) 2 ay sonra görenler bi daha mı ameliyat oldun baya küçülmüş dediler ama benim durumum farklı ne kadar küçülse de şekil bozukluğu var, burnumun şekli gereksiz yere bozuldu tekrar ameliyat olucam maalesef. Seninki bence harika olcak küçüldükçe şekli ortaya çıkacak :) Doktorun kimdi canım?
Kızlar bugün 33 . günüm yorumlarınızı merak ediyorum ben burnumun ucunun çok şiş olduğunu düşünüyorum sizce nasıl :)
Canım çok güzel olmuş yüzüne cuk oturmuş çok doğal
Kime kaça yaptırdın acaba ? özel mesaj atamıyorum
Güle güle kullan çok beğendim
canım teşekkür ederim gözlerimin altı çok mor cildimde bozuldu ama :) kayseri memorial hastanesinde doktorum teoman eskitaşçioğlu doktara ilk muayenmde doktorum tomografi çekelim ciddi sağlık sorunun var ssk karşılayabilir dedi tamam dedim sonra ssk karşılayamacak diye aradılar hastaneden o zaman 3750 tl diye konuştuk annemin kuzeni ve benim bir arkadaşım hastanede çalışıyordu ikisinin sayesinde %10 indirim oldu kan tahlili filan para vermiştim onlarıda ameliyat parasından düştüler 3200 verdim canım ameliyattan çıktım doktor gece geldi arkada çok ciddi sorunların vardı çok uğraştım ama içime çok sindi ssk rapor yazıcam yeniden dedi bir sonraki gün ssk hesap numarası istedi 400 tl geri ödeme yaptılar canım yani 2800 vermiş oldum :)
Çok ii fiyatı ve gerçekten çok beğendim canım
Geçmiş olsun ii huzurlu günlerde kullan inşallah ..
Kayseri bana uymaz ama istanbul olsaydı koşardım doktoruna harika iş çıkarmış
beğendiğine sevindim canım çok teşekkür ederim doktora zor karar verdim babamla annem istersen ankara yada istanbula gidelim dediler ben teoman beyle bir kere görüştüm yok tamam buna karar verdim dedim ama istanbuldada iyi doktorlar var burda çok resim inceledim beğendiklerim çok fakat fiyat konusunda bir şey diyemem yüksek fiyatlardı:) canım birde ben doktora şekli ile alakalı tek kelime etmedim sen bana bırak dedi iyiki konuşmamışım
Ben bugün istediğim burnu şekli doktora söyledim
Senin yüzüne gitmez dedi ne yapacağını tek tek anlattı ama ne bileyim biraz daha araştırıyorum canım
2 doktor daha var görüşmeye gidicem sonra arasında karar vericem umarım eskisini aratmaz yeni yapacakları burun
İnan çok korkuyorum :18:
ben 4 doktorla görüştüm canım en mantıklı olanına karar vermeye çalıştım doktor çok önemli öncesine sonrasına kontrollerine filan herşeyine dikkat et herşeyi sor sonra üzülme allah korusun revizyon çok zor diye düşünüyorum bir kerede bitir acele etme derim
Canım zaten benm revizyon olacak param yok
Doktora dedim tek sıkımlık kurşunum var
Yani şansıma artık araştırıyorum ama ii doktorlar çok pahalı uygun ve ii bir yer bulursam
Hiç düşünmeden yaptırıcam hiç beğemiyorum burnumu
İnşallah sizin gibi ii doktorlara denk geliriz tekrar güle güle kullan canım
çok beğendim ben ama hala şiş benimde 38.günüm gün gün iniyor sanki hissediyorum,orantı vs süper maşallah diyelim:)
Benim en korktugum tampon cikartma merasimi en cok o can yakiyor diyorlar dogrumu
Ben bugün istediğim burnu şekli doktora söyledim
Senin yüzüne gitmez dedi ne yapacağını tek tek anlattı ama ne bileyim biraz daha araştırıyorum canım
2 doktor daha var görüşmeye gidicem sonra arasında karar vericem umarım eskisini aratmaz yeni yapacakları burun
İnan çok korkuyorum :18:
Neden resimleri goremiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?