Kızlar bugün 33.günüm (resimli) :)

Burnun gayet güzel görünüyor,doğal duruyor,beğendim :34: Yarın bende ameliyat oucam kafamda deli sorular bir heycan bir heycan azıcıkta korku :52:

tuğçe cnm bugün bi bayana burnunu kimin yaptığını sordum. oda doktorunun teoman bey olduğunu söyledi ama kadının burnunun bir yanında hafif diğer yanında bariz bi çökme olmuş. şimdi senin burnun nasıl hala memnun musun?

tuğçe cnm bugün bi bayana burnunu kimin yaptığını sordum. oda doktorunun teoman bey olduğunu söyledi ama kadının burnunun bir yanında hafif diğer yanında bariz bi çökme olmuş. şimdi senin burnun nasıl hala memnun musun?

canım şuanda 5 ay oldu ve daha memnunum artık o bayan yaptıralı ne kadar olmuş

CNm kadını bankada gördüm onu soramadım. Ama kadının o çökmeleri olmasa burnunun şekli çok güzel. Acaba kadın burnunu iyi koruyamadı da ondan mı oldu ne.

CNm kadını bankada gördüm onu soramadım. Ama kadının o çökmeleri olmasa burnunun şekli çok güzel. Acaba kadın burnunu iyi koruyamadı da ondan mı oldu ne.

bak o olabilir canım ama bazılarınında vücudu yapıyor doktor bir şey yapamıyor o duruma çünkü teyzemden biliyorum ona doktoru kıkırdak ekledi mesela sonra şişti filan doktor kıkırdağı çekmek zorunda kalmıştı teoman bey banada kırıkdak ekledi hafif bi çıkıntı var şuan burnumda ama 5 ay oldu 1 yıl sonunda hiç bir şey kalmayacak dedi eğer kalırsa ben 10 dkka da temizlerim dedi ücrette almıcak çünkü ben yaptım dedi o bayan gitse teoman bey müdahale ederdi yaa

CNm teyzende mi Teoman beye ameliyat oldu. Ayrıca kadının ameliyatını fakültede yapmış bide bunu söyledi.

CNm teyzende mi Teoman beye ameliyat oldu. Ayrıca kadının ameliyatını fakültede yapmış bide bunu söyledi.

yok canım teyzem başka birine oldu ama teyzemin iltahaplı romatizması vardı o yüzden vücudu kabul etmedi ilk ameliyatıda değildi revizyon için olmuştu fakültede artık ameliyat yapmıyormuş teoman bey sadece derse giriyormuş bence kadın ameliyat olalı çok uzun zaman olmuş

Hmm olabilir. Bilgilendirdin için çok sağol CNm. Bi de ben ameliyat olsaydım da kurtulsaydım hayırlısıyla

Kızlar bugün 33 . günüm yorumlarınızı merak ediyorum ben burnumun ucunun çok şiş olduğunu düşünüyorum sizce nasıl :)

Bence profilden gayet güzel görünüyoor :)) geçmiş olsuun... benm burnumda seninkine benziyor cnm :) ben de yaptırmayı düşünüyorum, doktor araştırıyorum hala. inşallah güzel olur yaa.

Back
X