- 18 Temmuz 2022
- 23
- 10
- 18
- 28
- Konu Sahibi Huzuruvuslat
-
Kuruma çizgisi olabiliyor bazen üzülerek söylüyorum bende yaşadım ondan biliyorum sabah tekrardan yap Garanti olur canım..Kızlar bugün adet günüm klomen kullanıyorum 2 gündür sabah test yaptım baktım bişey yoktu biraz uyumuşum sonra bi baktım 2. Çizgi yan çıkmış sizce var
Daha önce çok test yaptım hiç böyle başıma gelmedi adette olmadım 2 aydır da ilaç kullanınca tedavi amaçlı acaba diye umutlanıyor insan tekrar alsam şimdi acaba yapsam olur muKuruma çizgisi olabiliyor bazen üzülerek söylüyorum bende yaşadım ondan biliyorum sabah tekrardan yap Garanti olur canım..
Bilmiyorum ki canım sabah ki sonuç daha sağlıklı olabilirDaha önce çok test yaptım hiç böyle başıma gelmedi adette olmadım 2 aydır da ilaç kullanınca tedavi amaçlı acaba diye umutlanıyor insan tekrar alsam şimdi acaba yapsam olur mu
Baktım da tek çizgiye dönmüş neyse hayırlısıBilmiyorum ki canım sabah ki sonuç daha sağlıklı olabilir
Regl başlancından 6 gün sonra derken gecikme mi oldu 6 gün anlamadımMerhaba kızlar, ben hormon tedavisi için 5 aydır qlairista kullanıyorum ve ilaçları aynı saatte almaya dikkat ediyorum. Geçen ay ilaçlardan birini reglimden tam 1 hafta önce, 11 saat geç aldım. Regl yoğunluğum ilacı kullanmaya başladığımdan beri azaldı ama son reglim 3.günün sonunda ve her zamankinden gözle görünür şekilde az oldu. Bir de her zamankinin aksine bu ay göğüslerim hiç ağrımadı regl öncesi. Regl başlangıcından 6 gün sonra bir test yaptım ve negatifti ama emin olamadım. Sizce hamile olma olasılığım var mı? Lütfen yardımcı olur musunuz
Aynen tek çizgiye dönmüş zatenİdrarınızdaki asitten çıkmış yukarıdaki çizgi, t alanında çizgi yok.
Hayır regl oldum ama kanamam çok azdı ben de üstüne görme olabilir mi diye şüphelenip reglim bittikten 2 gün sonra yani regl başlangıcımdan 6 gün sonra test yaptım negatiftiRegl başlancından 6 gün sonra derken gecikme mi oldu 6 gün anlamadım
Ha
Hayır regl oldum ama kanamam çok azdı ben de üstüne görme olabilir mi diye şüphelenip reglim bittikten 2 gün sonra yani regl başlangıcımdan 6 gün sonra test yaptım negatifti
Aslında zaten doğum kontrol hapımı aksatmamdan bir hafta önce bir birliktelik yaşadım. Ve gününü atlamadım sadece birazcık geciktirdim. Yani yaklaşık olarak test yaptığım tarihten 3 hafta kadar önce bir birliltelik yaşamıştım. Şimdi yeni reglime 6 gün kadar var dediğiniz gibi biraz beklemem en iyisi olacak sanırım, teşekkür ederimYerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor bide ayırt edebilirsiniz adet kanı gibi değil derler en fazlada 5 gün sürüyor.
Yerleşme kanaması olsa bile ilişkiden 14 gün geçmesi lazım hem kanda hem idrarda mevcut olması için.
Test yapsanızda çıkmaz şuan. Erken gebelik testi alın ama o da adete 7 gün kala falan çıkıyor bence bidahaki adetinizi bekleyin gecikme olursa test yaparsınız. Ya da belirtilerinin var ise en sağlıklısı kan ver canım sağlık ocağında
Bence de canim bekle en azindan adetinden 5 6 gun grcsinTeşekkür ediyorum
Aslında zaten doğum kontrol hapımı aksatmamdan bir hafta önce bir birliktelik yaşadım. Ve gününü atlamadım sadece birazcık geciktirdim. Yani yaklaşık olarak test yaptığım tarihten 3 hafta kadar önce bir birliltelik yaşamıştım. Şimdi yeni reglime 6 gün kadar var dediğiniz gibi biraz beklemem en iyisi olacak sanırım, teşekkür ederim
Klomen kullandığın ayda adet şikayetlerin arttı mı acaba göğüs ağrısı kasık ağrısı gibi. Benim adetime 10 gün var yunurtlama günün üstünden 10 gün geçti o günleri değerlendirdik inanlmaz kasık ağrım var bugünde göğüslerm aşırı şişti be çok ağırıyor2 aydır klomen kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?