Kızlar bugun adet olmam gerekiyor du amma sol kasıgım aşırı sancı yaptı bende test yaptım ilk 5 dak ikinci çizgş silik çıktı hamilelik varmı

ilkay tel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
18
7
1
35
Kızlarr bugun adet olmam gerekiyordu amma sol kasıgım aşırı sancı yaptı bende şüpelendim test yaptım ilk 5 dk bu cıktı ilinci cizgi silik çıktı hamilelik varmı?

Eki Görüntüle 3204331 Kızlarr bugun adet olmam gerekiyordu amma sol kasıgım aşırı sancı yaptı bende şüpelendim test yaptım ilk 5 dk bu cıktı ilinci cizgi silik çıktı hamilelik varmı?
Testin 2 sonucu var zaten. Tek negatif çift pozitif. Bu günde bari şu yorumlama işini kendiniz halledin
*ama , *şüphe

Bence var kan verin çok yeni galiba ondan silik çıkıyor

Testin 2 sonucu var zaten. Tek negatif çift pozitif. Bu günde bari şu yorumlama işini kendiniz halledin
*ama , *şüphe
Ne diyosun sen ya cevap yazmak zorunda degılsın bu bır ıkıncı bitek canı yanan sen degılsın her yerden senın gibiler cıkmasa olmuyor sankı eglenceye. Gidcem diye yorum yaptım kalbınız kötü sizin

Cevpalıyan arakafaslar teşekkür ederim ammaa artık yorum yapmanıza gerek yok ruhu kalbım kötü olub burda zehir dilimi gösternlerle uğraşmak istemiyorum

Yok olmadı sadece dünden beri sol kasıkta sancı oldu sürekli bide adet sancısı vardı bı kac gündü
Benim de normal adet belirtilerim var. 1 hafta kaldı. İnşallah ben de sizin gibi çift çizgiyi görürüm

Benim de normal adet belirtilerim var. 1 hafta kaldı. İnşallah ben de sizin gibi çift çizgiyi görürüm
İnşallah ben gecen ay cok umutlandım oyuzden bu sefer erken davranmak istemiyordum amma sancım olunca deneyım dedım umarım sizde kavusursunuz bebişinize

İnşallah ben gecen ay cok umutlandım oyuzden bu sefer erken davranmak istemiyordum amma sancım olunca deneyım dedım umarım sizde kavusursunuz bebişinize
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Çok teşekkür ederim, inşallah. 11.ay bu ay

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Çok teşekkür ederim, inşallah. 11.ay bu ay
Olucak inşallah Allah ne zamana nasip etmişsse ben gecen ay üzüldüm bu ayda artık akısına bırakıcam bı kac ay diye düsündüm insan cabucak kavusmak istiyor amma nasipten öte köy yok işte

Olucak inşallah Allah ne zamana nasip etmişsse ben gecen ay üzüldüm bu ayda artık akısına bırakıcam bı kac ay diye düsündüm insan cabucak kavusmak istiyor amma nasipten öte köy yok işte
Kafadan atmak çok önemli de atamıyorum işte

Yok bu ay takip edememişdim gecen ay etmişdim o ayda olmamısdı zaten
ay bence hemen kan testi verin, ya da yarın sabah yeniden kaset test yapın evde bakalım daha mı koyu
çok çok dua edicem Allahın izniyle anne olun sağ salim

ne gibi belirtilerin oldu gün gün, yazar mısın
bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…