Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi yerde yazmıstım.. gene yazıyım eşimin annesinin 10 evi var.. kirada oturuyorum 8 senedir.. umrumda degil.. kimseye tamah etmem.. eşimle oglumla mutluyum bi 20 sene daha kirada otururum..

afiyetle yesinler kiralarını:27:

10 ev mi. ooo ya tüh arkadaş kp de beni kandırdı evlenmeden ev alırım dediydi gidip boğazına falan mı çöksem ki :P canım ya canı saolsun da ben kirada da otururum.

benim mesajımla ne alakaydıda fonetik bilmiyosunuz gibi bi laf ettin,hangi lafı ses bilgisine (Türkler fonetik değil ses bilgisi der) aykırı buldun, olayı sus demeye getirdin, madem çata çat didişemiceksin bulaşma bana

Nickimi yanlış telaffuz ediyorsun farkında bile değilsin. Olayı sus demeye getirmek mi? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Senin gibi bir düzinesini haklarım ben. Dediğim gibi sabaha kadar çığırmaya devam edebilirsin, eser kalmaz o üç mikronluk beyninden ;)

bi yerde yazmıstım.. gene yazıyım eşimin annesinin 10 evi var.. kirada oturuyorum 8 senedir.. umrumda degil.. kimseye tamah etmem.. eşimle oglumla mutluyum bi 20 sene daha kirada otururum..

Tebrik ediyorum sizi
Konu sahibi de görür bu yorumu eminim

Kayınvalidemlerin de evi var bizi de binasına çağırdılar ama ben gitmedim
Kredi çektik eşimle ödüyoruz
O binaya gitsem belki borcum olmazdı ama her akşam bi curcuna olurdu, tabi herkes bir hak iddia edebilirdi ( Aile binası, kayınvalidem ve kardeşlerine ait )

Şimdi borcum var ama bankalar her akşam her akşam başıma ekşimiyo en azından
Ayda bir onları görürsem kafam rahat oluyo :8:
Hayırlısı ile bittiğini de görürüm Allah nasip kısmet ederse

Darısı sizin ve sizin gibi 'gururlu ve gözü tok' insanların başına inşallah :3:

Nickimi yanlış telaffuz ediyorsun farkında bile değilsin. Olayı sus demeye getirmek mi? Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Senin gibi bir düzinesini haklarım ben. Dediğim gibi sabaha kadar çığırmaya devam edebilirsin, eser kalmaz o üç mikronluk beyninden ;)

bide senin nickini doğru mu telaffuz edecektim
olduu başka
farketmemişsin belli, bilerek ayran yazıyorum

Hayır ikrar hayır balım :20:
Boşanmalıydın kirada oturulur mu hiç ne ayıp :ssz:
Kayınvalidenden ev istemeliydin :ssz:
Kadın ölmeden malına göz dikmeliydin.
Kötü gelinsin sen ikrar :ssz:

Valla ben kirada değilim çok şükür evimiz var.
Ama kiracılara rabbim kolaylık versin.
Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.
Evinde mutluluk varsa huzur varsa varsın kiracı olsun hiç mühim değil.

10 ev mi. ooo ya tüh arkadaş kp de beni kandırdı evlenmeden ev alırım dediydi gidip boğazına falan mı çöksem ki :P canım ya canı saolsun da ben kirada da otururum.

valllahi bi tane de arsası var şimdi oraya da 8 daire verıyolarmış.. eşimin halası söyledi.. biz hemen kapattık konuyu allah daha fazla versin..

benim eşim evlenırken cok delikanlı bi şekide soyledi ama bak benım ailemın bunları var.. ama ben tamah etmem kirada oturucaz uzun yıllar.. herseyi acıklkla anlattı gururlu adam eşim.. cok saygı duyuyorum.. kimseye muhtaç etmedi bi gun cok sukur.. az yada cok getırdı..

geçen gun kira ve oglumun okuluna ödeme yapılcak.. evde de yiyecek bişey kalmadı.. eşim üzüldü suratı düştü..

hemen bi hamur mayaladım pohaca. cay kahvaltı türü oooh huzur bambaska bişey canım.. mutlulukla güzellikle oturmak sofraya bambaska bişey saglık aşk oldun hep gerisi boş..

bosvercez 3 gunluk dunya

bide senin nickini doğru mu telaffuz edecektim
olduu başka
farketmemişsin belli, bilerek ayran yazıyorum

Nickimin asıl okunuşunu bilmediğin gibi sana yaptığı çağrışım da bir o kadar alakasız.

Önce doğrusunu öğren, ondan sonra bir alternatif üretirsin ;)

Üç mikronluk beyinle bu kadar oluyor işte.

Biraz fonetik öğren allahaşkına, hayır madem ingilizce fonetikten bihabersin bari sus da bir şey bildiğini sansınlar

yukardaki mesajında fonetiğe uygun olarak tek heceli bi kelime var şudur: sus
sabaha kadar vaktimde yok canım açıkçası senin ederin şurda mesai bitimine kadar

bir tanıdığım var,gayet hali vakti yerinde.2 oğluna ev yaptırdı,tapu adamda,işyerleri var oğullarını belli bir ücretle çalıştırıyor.birileri hopluyor neden böyle diye ama ben hak veriyorum.oğlanlarda,gelinlerde istedikleri gibi at koşturamıyorlar.beğenmiyorsanız,gidin iş başka iş bulun evlerinizi geçindirin diyor:34:

valllahi bi tane de arsası var şimdi oraya da 8 daire verıyolarmış.. eşimin halası söyledi.. biz hemen kapattık konuyu allah daha fazla versin..

benim eşim evlenırken cok delikanlı bi şekide soyledi ama bak benım ailemın bunları var.. ama ben tamah etmem kirada oturucaz uzun yıllar.. herseyi acıklkla anlattı gururlu adam eşim.. cok saygı duyuyorum.. kimseye muhtaç etmedi bi gun cok sukur.. az yada cok getırdı..

geçen gun kira ve oglumun okuluna ödeme yapılcak.. evde de yiyecek bişey kalmadı.. eşim üzüldü suratı düştü..

hemen bi hamur mayaladım pohaca. cay kahvaltı türü oooh huzur bambaska bişey canım.. mutlulukla güzellikle oturmak sofraya bambaska bişey saglık aşk oldun hep gerisi boş..

bosvercez 3 gunluk dunya

sana anne diyebilir miyim? içim ısındı birden o evde oldugumu hayal ettim.okşa beni anne bak koydum başımı omzuna :5:

yukardaki mesajında fonetiğe uygun olarak tek heceli bi kelime var şudur: sus
sabaha kadar vaktimde yok canım açıkçası senin ederin şurda mesai bitimine kadar

Hahaha... Biraz önce gövde gösterisi yapmaya çalışıyordu bu arkadaş "Fonetik bilmemek mi? Susturmaya çalışıyosun beniiiğ" diye... O çaba elinde patlayınca baktı ezildikçe eziliyor, büzüldükçe büzülüyor "Sus" demeye yeltenmiş bana... Kızım bari tükürdüğünü yalama bu nasıl bir yanar dönerlik yazık :))

Hahaha... Biraz önce gövde gösterisi yapmaya çalışıyordu bu arkadaş "Fonetik bilmemek mi? Susturmaya çalışıyosun beniiiğ" diye... O çaba elinde patlayınca baktı ezildikçe eziliyor, büzüldükçe büzülüyor "Sus" demeye yeltenmiş bana... Kızım bari tükürdüğünü yalama bu nasıl bir yanar dönerlik yazık :))

kızlar yeni bir konu açıyorum hadi oraya gelin.ne olur ne olur

bosvercez 3 gunluk dunya

ne güzel söylemişsin huzur bambaşka diye ayyy ya içim açıldı ha. benim kp in durumu çok iyi eşimde zamanında çalışıp getirip parasını babasına vermiş kp de o parayla cami yaptırdı :):) şimdi ikimizde çalışıyoruz eşimin ara sıra kira meselesine canı sıkılıyo ama ben ona bir bardak su getiriyom hadi afiyet olsun sıkma canını çalışırız para biriktirir istediğimiz gibi ev yaptırırız diyorum. karamelim tatlı aşkım seviniyo

Hayır ikrar hayır balım :20:
Boşanmalıydın kirada oturulur mu hiç ne ayıp :ssz:
Kayınvalidenden ev istemeliydin :ssz:
Kadın ölmeden malına göz dikmeliydin.
Kötü gelinsin sen ikrar :ssz:

Valla ben kirada değilim çok şükür evimiz var.
Ama kiracılara rabbim kolaylık versin.
Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil.
Evinde mutluluk varsa huzur varsa varsın kiracı olsun hiç mühim değil.

aşk olsun diyorum ben hep eşime hep aşk olsun. ben seninle oturur kuru sogan ekmek yerim gülerek yetirki beni hep böyle sevsin..

ben seni hep böyle sevemem hergün sevgim büyüyor diyo :27:

can saglıgı olsun be canımcım benım de olur bı gun evim

Son düzenleme:
bir tanıdığım var,gayet hali vakti yerinde.2 oğluna ev yaptırdı,tapu adamda,işyerleri var oğullarını belli bir ücretle çalıştırıyor.birileri hopluyor neden böyle diye ama ben hak veriyorum.oğlanlarda,gelinlerde istedikleri gibi at koşturamıyorlar.beğenmiyorsanız,gidin iş başka iş bulun evlerinizi geçindirin diyor:34:

doğrusuda o, hem pastam dursun hem karnım doysun olmaz, kendin kazan daha iyisini yap derler o zaman adama
babam bigün mallarını bize bırakmayı seçerse bana bırakır kardeşime koklatmaz zaten, ona yapacaklarınıda benim üstüme yapar, kendi diyo o senin hakkını yer ama sen onu korursun diye, baba mal falan istemem diyorum, kardeşim kendi adına konuş diyo sıpa :1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X