"10 gün sonra 5 ay olucak evleneli şimdi sorunum şu biz kirada oturuyoruz eşimin evi var 1+1 olduğu için ben istemedim küçük ve aşırı derece bakımsız oldugundan dolayı kiraya verdik üzerine bıraz ekleyip daha iyi bir yerde oturuyoruz buraya 850 tl veriyoruz"
bu konu sahibinin ilk 3 cümlesi
eşimin evi var 1+1 diyo, bu evi kp mi verdi eşi kendimi aldı belli değil, kp o kadar ev varken 141 vermiş diyenler var orası muallak arkadaşlar, belki eşi kendi aldı,850 lira veren kimseye muhtaç olmadan kredi çeker ve ev alabilir diye düşünüyorum ben
kim ne derse desin adamın yüzüne karşı öleceksen öl der gibi, ya da zaten ölünce bize kalıcak şimdi satalım demek vicdanen yanlış geliyo bana
gene diyorum gelininiz sizin babanıza bunu dese, ne var baba kazıkmı çakacan zaten ölcen satıver mi diceksiniz, ben anlamıyorum yaa insan hiçbi emeği olmayan mallar hakkında nasıl bu kadar söz sahibi olabilir, bende nerdeyse 7 aylık evliyim toplamda 10 senedir beraberiz eşimle, bana aşina yani eşimin ailesi, ben bilmem nerde ne malları var eşimemi bırakırlar hibe mi ederler, daha o konuları konuşacak kadar yakın ya da cüretli görmüyorum kendimi, hiçbi zamanda göremem,bi niyetim olsa en oluru şu olur, eşime söylerim o konuşur babasıyla
konu sahibine tekrar şunu söylüyorum, eşinle aranızda biz duygusu yok gibi, araya bu tarz maddi şeyler girerse aileside onu doldurmaya başlarsa iş babam bana bırakıyo sanane noktasına bile gelebilir, zira miras yoluyla elde edilmiş mallarda eşin hükmü yoktur onları paylaşmak zorunda değil