Kızlar bugün eşimle konuşucam ona göre ayrılmak istediğimi söyliycem..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bazen konu kv kp olunca çok insafsız oluyoruz, Allah aşkına bi düşünün abinizin ya da erkek kardeşinizin eşi babanıza çıkmış zaten ev bize kalıcak satalım edelim diye cümleler kuruyo ne hissedersiniz, ben çok bozulurum açıkçası babam ölmeden mezaramı koydun derim, senin baban versin derim, ki ben asla görümcelik yapmıcam diyen biriyim bu olay benim başıma gelse çok ciddi çirkinleşirim yani

valla kusura bakmada 4 tane evi olan bir baba tek oğluna bir ev verip oturtamıyosa zaten kendi parasına kıyamıyodur

hangi babanın gönlü razı olur evi varken oğlunu kirada süründürmek

bide geline sen çalış eşine yardım et diyor ev alın diyor altınlarıda ver evide benim üstüme yapın diyor buna sen razı olurmusun başta onu bi düşün bence

tamam gelinin bu şekilde söylemesi normal değil ama baba düşünemiyosa ve gelinden mal kaçırmaya kendi yelteniyosa
gelinde söyleme hakkına sahiptir

biz 3 kardeşiz tek erkek kardeşim var ben baba evine bile girmem derim ki erkeğe kalır ev edep vardır adap vardır
bu şekilde gelmiş gelenekler bu şekilde gider

neye nasıl kızacağınızı bilmiyosunuz herkes önce kendi yerine bi koysun

5 aylık diyosunuz hangi evliliğin garantisi var ki yok
ne yani kız kızlığını vermiş dul kalacaktır 1 aylığına bile evli olsa o evliilikte hakkı vardır

bu konuda boşanmak çare değil zaten sadece konuşulması gerekiyo

...

ebis arkadas senin can sikintin anlasildi son actigin konudan aynen kopyaliyorum

Gay erkek nasıl anlaşılır??

yanlış anlaşılmasın ben bu işlere karşı değilim yani öyle mutlularsa öyle yaşamalarını isterim tabii ama merak ederim belki çevremizde de vardır birinin gerçekten gay olduğu nasıl anlaşılır yani öyle kadınsı davrananlar filan rol yapıyormuş gibi geliyor bana o yüzden sordum.
bilgisi deneyimi olan varmıdır??

Zavalli adamcagiz senin yuzunden karsi cinsten sogumus. Napsin geriye tek bi secenek kaliyor... :27:

Bu çok iyiydi :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

aaa ben de son yorumumda tam bundan bahsediyodum canım, içime mi doğmuş ne :1:

bende tam sana yazicaktim dogru tahmin ettin diye :27: yazik adamcagiza ya napsin... Sozlesmedeki aldatma maddesi hani donuna kadar alacakmis ya o madde adam kadinlarla aldatir diye gecerlidir o yuzden adamcagiz caresizlikten... Kurtulabilmek icinnnnnnn :14::14::14::14:

:60:

zengin bir kadın bulsun bana da zengin adammı yok ben kadınım erkekler her zaman peşimde istediğim an en zengin adamı bulurum şu anda bir mesaj yazayım 20 kişi doluşur peşime o yüzden öyle bir kıyasa giremez benle. :)

pazar malının da talibi çok olur.. Benim gözümde kaliteli kadın senin tam aksindir !

yani öyle zengin servetli birisi değil ki kadınlar pençe taksın sadece kendilerine ait bir iki gayrimenkulleri var onlara da ben göz diktim değerimi bilsin diye hepsi bu. buradaki konu sahiplerinin bazıları gibi ezidim dayak yedim diye ağlasam daha mı hoşunuza gidecekti??

pardon bişi sormak istiyorum siz neden evlendiniz:9: eşinize istediğiniz kadar anlaşma imzalatın erkek yapmak istediğini yapar hemde alasını yapar ruhunuz duymaz kendinize boş yere güvenmenizle kalırsınız etraf size gülerde haberiniz olmaz. ha diyelim öğrendiniz sizi aldatan size değer vermeyen adamın malını mülkünü ne yapacaksınız valla ayakları yere sağlam basan kendine güveni olan kadınlar öyle şerefsizlerin malını mülkünü hatta kendisini elinin tersiyle iter bence sizin ne kendinize güveniniz var nede eşinize siz ortada kalırım korkusuyla böyle davranıyorsunuz yani ezik mi olayım diyorsunuz ya asıl siz eziksiniz mal mülk peşindesiniz onlarla kendinizi garanti altına aldığınızı sanarak.

valla kusura bakmada 4 tane evi olan bir baba tek oğluna bir ev verip oturtamıyosa zaten kendi parasına kıyamıyodur

bide geline sen çalış eşine yardım et diyor ev alın diyor altınlarıda ver evide benim üstüme yapın diyor buna sen razı olurmusun başta onu bi düşün bence

tamam gelinin bu şekilde söylemesi normal değil ama baba düşünemiyosa ve gelinden mal kaçırmaya kendi yelteniyosa

biz 3 kardeşiz tek erkek kardeşim var ben baba evine bile girmem derim ki erkeğe kalır ev edep vardır adap vardır

ne yani kız kızlığını vermiş dul kalacaktır 1 aylığına bile evli olsa o evliilikte hakkı vardır

...

şu kırmızı ile çizdiğim yerden sonra sana şaşırmyorum artık..he canım bütün mallar erkek kardeşe kalır kızlar kim ki zaten?edep bu yani :)

bi kadının kendine biçtiği değer bu işte,daha ne konuşuyoruz ya.

şu kırmızı ile çizdiğim yerden sonra sana şaşırmyorum artık..he canım bütün mallar erkek kardeşe kalır kızlar kim ki zaten?edep bu yani :)

ben pek edepsiz oldum bu durumda. babamdan bana kalan evi ağabeyime mi versem acaba:27:

valla bende çok kınıyorum bizde böyle düşünenler yüzünden kiralarda süründük çünkü ev erkeğin hakkı dimi dul annemi ve yetim bizleri kiralarda süründüren dedeme hakkımı hiç bir zaman helal etmiyecem. nasıl kadının toplumdaki yeri bu kadar ayaklar altında olur ve kadınlarda buna çanak tutarki yazık çok yazık

parası yok diye boşanamayan kadınlarla karıştırmayın beni boşanırım en ala erkeği de bulurum gencim güzelim siz kendi dertlerinizle uğraşın.

kadesacım arkadaş benden alıntılamış bana yazmış cevap verme gereği bile duymadım, sende cevap vermeseydin keşke, biz saksıda yetiştik kız çocukları olarak
bizim geleneğimizde o yok, hatta şöyle diyim mesela babamın beylik tabancası bana kalıcak çünkü bizde adet baba silahının ilk çocuğa kalmasıdır, ne aileler varmış kurban olayım anneme babama, evlilikleri boyu birbirlerine hayatı dar ettiler ama ne kardeşimi ne beni ikinci plana atmadılar

he sen onu anlıyosan senin şimdiye kadar savunduklarında geçersiz kalıyo dimi canım
malda mülkte gözü olan belli oldu sanırım :)

ben herşey erkeğe kalır demedim ben kendi ailemden bahsettim orda babamın tek evi var ve ben ona girmem erkek kardeşime bırakırım dedim

yada şöyle anlatayım sana benim kendi babamın evi olsa karşılığında bişey talep etmeden benim kirada olmama kıyamaz verir zaten

her babada bu şekilde olmalı benim gözümde aile bağları bu şekilde olmalı

baba diyoruz yani baba benim zor günlerimde varken bana bi yardımı olmayacaksa baba olmaz zaten o

Son düzenleme:
ben pek edepsiz oldum bu durumda. babamdan bana kalan evi ağabeyime mi versem acaba:27:

edep buysa vay halimize..

babamın bi evi bi arabası var o kadar..hep şöyle der; evimi kızıma bırakmak isterim çünkü o kız çocuğu geleceğin ne getireceği belli olmaz..arabam da oğlumun olsun der..

kardeşim de çıkıp baba ben erkeğim bütün mallar bana demez.hatta haklısn babacım der..ama ben herşey ortak paylaşılsın diyorum tabii ki ama Allah o günü gecinden versin..babamız başımızda olsun yeter,ne malı mülkü..

kızlığını vermek cümlesi de ayrı bi olay zaten,tövbe ya.

Son düzenleme:
parası yok diye boşanamayan kadınlarla karıştırmayın beni boşanırım en ala erkeği de bulurum gencim güzelim siz kendi dertlerinizle uğraşın.

Allahına kurbannnnnnnn :1:
biz çirkin olduğumuz için kocalarımızı çekiyoruz balım napalım, ben misal 7/24 dayak yiyorum aldatma desen var hakaret desen var ama gel gör ki sözleşmem yok erimdir diyip katlanıyorum napıyım

bi haber vardı adamın evinin temelinden karısının cesedi çıkmıştı..adama sordular neden yaptın bunu?diye adamda karım evi üzerime yap dedi bende yaptım.demişti aklıma o geldi nedensee :52::52::52::52:

Evliliğin ne demek olduğunu bilmiyorsan burda nutuk atma kimselere..
Ayıbı geçtim yazdığın şeyler resmen zina sözcükleri kimsenin senin gibi kendini dev aynasında gören zavalının yorumuna ihtiyacı yok sen git sözleşmeli hayatınla mutlu ol ezik !

...

niye sen o eve girmiyorsun ne demek erkeğin hakkıdır. evlat edinilmiş kişiler de dahil bir mülkte tüm çocukları hakkı vardır olur mu öyle şey erkek kardeşin evlat da sen değil misin ileride erkek kardeşin Allah ablamdan razı olsun demeyecek emin ol

he sen onu anlıyosan senin şimdiye kadar savunduklarında geçersiz kalıyo dimi canım
malda mülkte gözü olan belli oldu sanırım :)

ben herşey erkeğe kalır demedim ben kendi ailemden bahsettim orda babamın tek evi var ve ben ona girmem erkek kardeşime bırakırım dedim

yada şöyle anlatayım sana benim kendi babamın evi olsa karşılığında bişey talep etmeden benim kirada olmama kıyamaz verir zaten

her babada bu şekilde olmalı benim gözümde aile bağları bu şekilde olmalı

baba diyoruz yani baba benim zor günlerimde varken bana bi yardımı olmayacaksa baba olmaz zaten o

malda mülkte gözü olmasıyla ne alakası var elin kızı geliyor eşinin babasına evi satın ya da bizim üzerimize yapıyor ayıp olmuyorda adamın öz kızı kendi canı kanı miras olan şeyden hak talep ediyorda mı ayıp oluyor ya nasıl bir mantıktır bu anlamıyorum.

niye sen o eve girmiyorsun ne demek erkeğin hakkıdır. evlat edinilmiş kişiler de dahil bir mülkte tüm çocukları hakkı vardır olur mu öyle şey erkek kardeşin evlat da sen değil misin ileride erkek kardeşin Allah ablamdan razı olsun demeyecek emin ol

arkadaşlar bu benim ailem ve benim düşüncem siz yarısına ortak olursunuz yada hepsiniz istersiniz o beni bağlamaz ilgilendirmez

benim evim varken kardeşimin evi yokken neden ben aç gözlülük yapıp ondanda istiyorum diyim ki
kardeşim o benim kardeşim işte bu kadar aç gözlü insanlar olduğu için aile bağları bu kadar kuvvetsiz ve miras kavgaları yüzünden
kardeş kardeşe düşman

insanların ne demek istediği anlamadan bu şekilde yargılamak ne mantık ben anlamıyorum bu arada lafım cincikk sana değil
diğer arkadaşlara yazmışken hepsini bir arada çıkarmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X