- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
kýzlar 3gündür adet olmuyorum.günüm geçiyor.
normalde benim adetten iki gün önce karýn aðrýlarým olurdu.yada baldirlarim agrirdi.
ama suan sadece ara ara vuran sancýlarým oluyor.
þiddetli sirt agrisi var(normalde sýrtým falan agrimaz)
en önemlisi de karným karincalaniyor.özellikle sol tarafim.arada sað tarafýmda karincalaniyor ama çoðu kez sol taraf.
birde dün acaip midem aðrýdý.
yaa kýzlar hamile olabilirmiyim...
göğüslerim çok şişmişti ve uçları inanılmaz sizliyordu suan o da geçti.
lütfen bunlar bir belirti olabilir mi.test yapayimmi?ne dersiniz.
evet ipeğim öyle olmuş.Yazilanlat benim telefonumda harf+rakam olarak mi cikiyor yoksa bu yeni bir alfabe mi?????
ama helin benim adetim hiç o kadar uzamaz ki?test yap ama muhakkak ıkı gun sonra fılan kan testı ver 38 gune kadar gecıkme normal
Tiroit rahatsızlığın yokmuydu canım senin oda adet düzensizliğine sebep olur.evet ipeğim öyle olmuş.
bende telden giriyorum.
mesaj düzenleme panelinden duzenledim ama bir türlü kaydetmedi.
yoneticilere bildirdim umarım onlar duzenler.
şöyle soyleyim ablacim 3gündür günüm geçiyor.
ve hiç belirti yok(yani adet belirtisi yok).
karnimda karincalanma oluyor.
birde bugün namaz kılarken çok basım döndü.
özellikle egilip kalkarken.bugün test yapsammi diyorum.varsa bebek çıkarmı
ama helin benim adetim hiç o kadar uzamaz ki?
kýzlar 3gündür adet olmuyorum.günüm geçiyor.
normalde benim adetten iki gün önce karýn aðrýlarým olurdu.yada baldirlarim agrirdi.
ama suan sadece ara ara vuran sancýlarým oluyor.
þiddetli sirt agrisi var(normalde sýrtým falan agrimaz)
en önemlisi de karným karincalaniyor.özellikle sol tarafim.arada sað tarafýmda karincalaniyor ama çoðu kez sol taraf.
birde dün acaip midem aðrýdý.
yaa kýzlar hamile olabilirmiyim...
göğüslerim çok şişmişti ve uçları inanılmaz sizliyordu suan o da geçti.
lütfen bunlar bir belirti olabilir mi.test yapayimmi?ne dersiniz.
evet ipeğim öyle olmuş.
bende telden giriyorum.
mesaj düzenleme panelinden duzenledim ama bir türlü kaydetmedi.
yoneticilere bildirdim umarım onlar duzenler.
şöyle soyleyim ablacim 3gündür günüm geçiyor.
ve hiç belirti yok(yani adet belirtisi yok).
karnimda karincalanma oluyor.
birde bugün namaz kılarken çok basım döndü.
özellikle egilip kalkarken.bugün test yapsammi diyorum.varsa bebek çıkarmı
ama helin benim adetim hiç o kadar uzamaz ki?
Tiroit rahatsızlığın yokmuydu canım senin oda adet düzensizliğine sebep olur.
yapiyim mı :26:test yaptın mı tatlım
çok sağol yani moralim düzeldi sayendemevsimsel olabilir ya 2.5 aya kadar uzamıştı benim bişey çıkmadı
ama varsa 3 gün geçmişken çıkar diye biliyorum öncesinde çıkanlar var yani :26:
ipek adetine 3-4gün kala test yapıp hamile olduğunu görenler bile var.Can kiz regl hep duzenliyse bir ihtimal suphe edebilirsin.ama tam duzenli degilse uc gun gecikmesi normal kabul edilebilir.tam net belirtiler olmamakla birlikte belirtiler de kisiseldir.cok fazla kaptirma kendini idarda cikmaz daha ama kanda kesin sonuc cikar.bir test yaptirip icine su serpsen daha guzel olmaz mi
yapiyim mı :26:
çok sağol yani moralim düzeldi sayende
insan bi inşallah der bacım yav
ipek adetine 3-4gün kala test yapıp hamile olduğunu görenler bile var.
sence 3 günde cikmazmi?
kan tahlili şartmıdır:26:
yapiyim mı :26:test yaptın mı tatlım
çok sağol yani moralim düzeldi sayendemevsimsel olabilir ya 2.5 aya kadar uzamıştı benim bişey çıkmadı
ama varsa 3 gün geçmişken çıkar diye biliyorum öncesinde çıkanlar var yani :26:
ipek adetine 3-4gün kala test yapıp hamile olduğunu görenler bile var.Can kiz regl hep duzenliyse bir ihtimal suphe edebilirsin.ama tam duzenli degilse uc gun gecikmesi normal kabul edilebilir.tam net belirtiler olmamakla birlikte belirtiler de kisiseldir.cok fazla kaptirma kendini idarda cikmaz daha ama kanda kesin sonuc cikar.bir test yaptirip icine su serpsen daha guzel olmaz mi
ipek adetine 3-4gün kala test yapıp hamile olduğunu görenler bile var.
sence 3 günde cikmazmi?
kan tahlili şartmıdır:26:
bu arada evet reglim hep duzenlidir
evet o kişi benim. adetime 4 gün kala öğrendim. hem de sabah idrarı değildi.erken döllenme de değildi.
ben reglime 3 gun kala evde yaptığım gebelik testiyle ogrendım sonra gidip kan verdim ordada pozitif cıktı canım ama herkeste aynı deil kiminde gebelik idrarda daha gec çıkabiliyor..bana kalırsa eger regl gününse hic çekinme yap zaten adı ustunde regl olmazsan yapıyorsun
canım benim Allah kucağına almayida nasip etsin
peki ilk belirtilerin nelerdi????
ben reglime 3 gun kala evde yaptığım gebelik testiyle ogrendım sonra gidip kan verdim ordada pozitif cıktı canım ama herkeste aynı deil kiminde gebelik idrarda daha gec çıkabiliyor..bana kalırsa eger regl gününse hic çekinme yap zaten adı ustunde regl olmazsan yapıyorsun
ya canım benim.heyecan yaptım.haklısın.sonuçta günüm geçiyor.
eşimi bekliyorum 1 saate ancak gelir
test al demiştim umarım unutmaz.yoksa gece boyunca nobetci eczane arar
kızlar ağzınızdan pardon klavyenizden bal damlıyor balyumurtlamamdan tam 10 gün sonra öğrendim.
yani adetime 5 gün kala.
hem de basit şerit testlerle.
hcg 18.67 çıkmıştı düşünün.
aynen kardeşim benimde belim ağrırdi bu sefer sirtim ağrıyor.(hamilelerde sirt agrisi olduğunu duymustum)amin. belirtim yoktu benim ilk başlarda. evde bir sürü test vardı. öylesine yapmıştım.ama belirti olarak şunu söyleyebilirim normalden farklı bir göğüs acım vardı. özellikle uçları çok acıyordu. bir de kabızlık vardı. ben öğrendikten sonra reglime iki gün kala da kahverengi akıntım oldu. bir gün sürdü geçti.
tabi herkeste belirtiler farklıdır. ama göğüs acısı herkeste oluyor sanırım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.
birde goguslerim sadece şişer di elimi bile suremezdim
ama bu sefer uçları çok aciyor sanki kesilmis gibi.yani hiç böyle olmazdım.
Varsa eğer 3 gün gecikmeyle idrarda da kan testindede mutlaka çıkar
sırt ağrısı hamilelerde olur ama hamilelik belirtisi olarak değil son aylarda bebeğin ağırlığından ve değişen vücut şeklinden dolayı omurgaya olan baskında dolayı sırt ağrısı olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?