Kızlar bugün test yapayım mı?

evet ipeğim öyle olmuş.
bende telden giriyorum.
mesaj düzenleme panelinden duzenledim ama bir türlü kaydetmedi.
yoneticilere bildirdim umarım onlar duzenler.

şöyle soyleyim ablacim 3gündür günüm geçiyor.
ve hiç belirti yok(yani adet belirtisi yok).

karnimda karincalanma oluyor.
birde bugün namaz kılarken çok basım döndü.
özellikle egilip kalkarken.bugün test yapsammi diyorum.varsa bebek çıkarmı

ama helin benim adetim hiç o kadar uzamaz ki?

adet gecıkmesı doktor bana ole dedı strese baglı
sehır faktorlerı
fızıkı sartlar vs

yap ama kan ver muhakkak

doğru son aylarda oluyormuş.şimdi hatırladım;)
ben ilk kızıma akşam yapmıştım test.üstelik aç ta değildim.

suan karnım çok aç test yapsam çıkarmı acaba.
yoksa sabahımı bekliyim.bilemedim.

Açlık toklukla alakası yok ne zaman yaparsanız yapın çıkar , sadece evde yapılan idrar testlerinde sabah ilk idrarla yapılan testin daha doğru sonuç verdiği söylenir , oda hormon yoğunluğunun sabah ilk yapılan idarar da daha fazla olduğu için daha net sonuç alınır

canım benim.Allah senden razı olsun.
senin sayende doktora gittim.trioit hastası olduğumu sayende öğrendim.

şöyle soyleyim ablacim.adetimden iki gün önce belirtilerim oldu.
ve geçti.ben çok düzenli adet olurum.öyleki sancimdan reglin geldiğini bile anlarım.

ama belirtiler oldu ben olmadım.üstelik 3gündür hem belirti yok hemde olmadım.

ben bir doktora daha gittim.
troitimin bebek olmasına engel olacak boyutta olmadığını fakat her ay kontrole geleceğimi söyledi.
önce ki doktor.3ay sonra gel demişti.:26:

İstiyorsunuz anlaşılan bebeği inşallah hamilesinizdir :16: Konuyla alakasız ama bende tiroitden şüpheleniyorum da doktora gidicem hangi doktora gitmem gerekli bir bilginiz var mı

sehır faktorlerı
fızıkı sartlar vs

yap ama kan ver muhakkak

Açlık toklukla alakası yok ne zaman yaparsanız yapın çıkar , sadece evde yapılan idrar testlerinde sabah ilk idrarla yapılan testin daha doğru sonuç verdiği söylenir , oda hormon yoğunluğunun sabah ilk yapılan idarar da daha fazla olduğu için daha net sonuç alınır

peki önerdiğiniz bir test markası varmı?

İstiyorsunuz anlaşılan bebeği inşallah hamilesinizdir :16: Konuyla alakasız ama bende tiroitden şüpheleniyorum da doktora gidicem hangi doktora gitmem gerekli bir bilginiz var mı

evet lilyen çok istiyorum.inşallah canım inşallah biraz sonra çift çizgiyi görürüm.
eşim unutmuş almayı.şimdi test almaya gitti.
troitden şüphen varsa dahiliyeye gitcen canım.
şikayetlerin nedir peki.

mesela ben ellerim titriyor diye gitmiştim.
Benim o konuda önerenileceğim birşey yok
yinede teşekkürler.eşim almaya gitti artık hangisini getirirse.bakalım:27:

kızlar dua elinde pozitif çıksın:16::7:

evet lilyen çok istiyorum.inşallah canım inşallah biraz sonra çift çizgiyi görürüm.
eşim unutmuş almayı.şimdi test almaya gitti.
troitden şüphen varsa dahiliyeye gitcen canım.
şikayetlerin nedir peki.

mesela ben ellerim titriyor diye gitmiştim.

yinede teşekkürler.eşim almaya gitti artık hangisini getirirse.bakalım:27:

kızlar dua elinde pozitif çıksın:16::7:

İnşallah pozitif çıkar.:16: Ben de çok halsizlik yorgunluk aşırı uyuma saç dökülmesi var boynumun sol tarafı da ağrıyor sızlama şeklinde. Bir de tırnaklarım çok kırılıyor soyulma şeklinde

sehır faktorlerı
fızıkı sartlar vs

yap ama kan ver muhakkak

İnşallah pozitif çıkar.:16: Ben de çok halsizlik yorgunluk aşırı uyuma saç dökülmesi var boynumun sol tarafı da ağrıyor sızlama şeklinde. Bir de tırnaklarım çok kırılıyor soyulma şeklinde
kızlar yaptım iki çizgi var ama birisi çok silik
bakın.Eki Görüntüle 1036402 Eki Görüntüle 1036405 Eki Görüntüle 1036404

Eklentiler

• $20140324_222553.webp
    $20140324_222553.webp
    4 KB · Görüntüleme: 56
  • $20140324_222548.webp
    $20140324_222548.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $20140324_222457.webp
    $20140324_222457.webp
    2 KB · Görüntüleme: 85
sehır faktorlerı
fızıkı sartlar vs

yap ama kan ver muhakkak

kızlar yaptım iki çizgi var ama birisi çok silik
bakın.Eki Görüntüle 1036402 Eki Görüntüle 1036405 Eki Görüntüle 1036404

ciddi olamazsın
o değilde arkadaşım heyecandan mı nedir.resmen adet sancısı girdi şuan

Vallahi benim adetten 3 gün önce erken gebelik testinde aynı şekilde çizgi çıkmıştı, şuan 15. hafta içindeyiz bebeğimle :) Yarın kesin kan tahlili yaptır ama

eger ilk 5dakkada çıkmışsa kesin hamilesin.Gözün aydın sağlıkla doğsun inşaallah.

Hamilesın arkadasım hayırlı olsun ıkı gün sonra bu cızgı cok belirgın olacak

Vallahi benim adetten 3 gün önce erken gebelik testinde aynı şekilde çizgi çıkmıştı, şuan 15. hafta içindeyiz bebeğimle :) Yarın kesin kan tahlili yaptır ama

eger ilk 5dakkada çıkmışsa kesin hamilesin.Gözün aydın sağlıkla doğsun inşaallah.
evet kızlar ilk 5 dakika içinde çıktı.suan test aynı.değişmedi
kan tahlili için kadın doğumami gideceğim
eltim canımı sıktı.

evet kızlar ilk 5 dakika içinde çıktı.suan test aynı.değişmedi
kan tahlili için kadın doğumami gideceğim
eltim canımı sıktı.

Canım devlet hastanesine gidersen doktor istiyor tahlili, fakat ben özelde direk tahlil parasını ödeyip doktora falan görünmeden lab. dan kan vererek öğrendim hamile olduğumu..

Canım devlet hastanesine gidersen doktor istiyor tahlili, fakat ben özelde direk tahlil parasını ödeyip doktora falan görünmeden lab. dan kan vererek öğrendim hamile olduğumu..

peki canım kadın doğuma gitsem zaten gununun geçtiğini test yaptigimi falan diyeceğim.
o zaten kan tahlili ister.peki ultrasyona hemen koyarmi

peki canım kadın doğuma gitsem zaten gununun geçtiğini test yaptigimi falan diyeceğim.
o zaten kan tahlili ister.peki ultrasyona hemen koyarmi

Evet öyle yaparsın :) Yok ultrasona almazlar büyük ihtimal. Çünkü kese 6. hafta içinde görünüyor genelde.. Randevu verir sana şu zamana gel diye.

Canım hayırlı olsun bebişin,Allah tamamına erdirsin. :nazar: Benim hamileliğimde de adetim 3 gün geçmişti test yapmıştım,silik pembeydi.

Son düzenleme:
Back
X