Kızlar bugün test yapayım mı?

Evet öyle yaparsın :) Yok ultrasona almazlar büyük ihtimal. Çünkü kese 6. hafta içinde görünüyor genelde.. Randevu verir sana şu zamana gel diye.

Canım hayırlı olsun bebişin,Allah tamamına erdirsin. :nazar: Benim hamileliğimde de adetim 3 gün geçmişti test yapmıştım,silik pembeydi.
yarın sonuçlar hemen çıkmaz.ama öbürgün sonucu paylasirim.
hayat_gun çok sağol kardeşim.
benim ki de silik.tereddutlerim var aslında.inşallah doktorun ağzından da duyarım gebesiniz diye:16:

kucuk kizima hamileyken hamillelik testi almisdim turkiyede esimede tembih etmisdim carsidan gelirken al diye neyse oda almis bende aldim birde kiz kardesime demisim haberim yok neyse evde 3 tane test oldu ikisini ben kullandim hamileyim cikdi kuzenimin eside 5 yildir bebek bekliyor hep dusukle sonuclaniyor neyse bana dedi ayyyy sera bu ay cok tuhaflik var belim cok siddetli agridi gecti goguslerim sisti indi canim acayip tatli istiyor falan ana bende yedekde duran test aleti al yap bosa gitmesin bari dedim :27:heeee dedi oda bari cope atip israf olmamis olur dedik sakalastik oda tuvalete girdi bir ciglikkkkkk hepimiz kosduk birsey oldu diye cift cizgi inanamadilar kuzenle hemen hastaneye gittiler simdi nazlimi nazli pasamiz var:52:olabilir belki hamilesiniz bende 3 hamilelik gecirmis birisi olarak soyluyorum hepsindede siddetli bel agrim olmusdu hakkinizda hayirlisi:34:

yarın sonuçlar hemen çıkmaz.ama öbürgün sonucu paylasirim.
hayat_gun çok sağol kardeşim.
benim ki de silik.tereddutlerim var aslında.inşallah doktorun ağzından da duyarım gebesiniz diye:16:

İnşallah yanılmıyoruz ama iki hamileliğim aynen o şekildeydi.Drundan da duyarsın hamileliğini Allah'ın izniyle.Hamilelik olmasa ikinci çizgi hiç görünmez,belli belirsiz de olsa hamilesin bence.

kucuk kizima hamileyken hamillelik testi almisdim turkiyede esimede tembih etmisdim carsidan gelirken al diye neyse oda almis bende aldim birde kiz kardesime demisim haberim yok neyse evde 3 tane test oldu ikisini ben kullandim hamileyim cikdi kuzenimin eside 5 yildir bebek bekliyor hep dusukle sonuclaniyor neyse bana dedi ayyyy sera bu ay cok tuhaflik var belim cok siddetli agridi gecti goguslerim sisti indi canim acayip tatli istiyor falan ana bende yedekde duran test aleti al yap bosa gitmesin bari dedim :27:heeee dedi oda bari cope atip israf olmamis olur dedik sakalastik oda tuvalete girdi bir ciglikkkkkk hepimiz kosduk birsey oldu diye cift cizgi inanamadilar kuzenle hemen hastaneye gittiler simdi nazlimi nazli pasamiz var:52:olabilir belki hamilesiniz bende 3 hamilelik gecirmis birisi olarak soyluyorum hepsindede siddetli bel agrim olmusdu hakkinizda hayirlisi:34:

Hayırlı olsun gözünaydın:)

İnşallah yanılmıyoruz ama iki hamileliğim aynen o şekildeydi.Drundan da duyarsın hamileliğini Allah'ın izniyle.Hamilelik olmasa ikinci çizgi hiç görünmez,belli belirsiz de olsa hamilesin bence.

hepinizden Allah razı olsun kızlar.
bugün kan verdim inşallah yarın doktor olumlu şeyler söyler.

kızlar acayip baş dönmem ve halsizlik oluyor.bebek varsa bile bu belirtiler erken değil mi:26:

kızlar az önce wcye gittim
peceteyle silindim birde baktım çok açık renkte leke:53:moralim sıfır:5:

bilmiyorum canım.
kafam çok karıştı.
Allahtan yarın kan sonuclarim var.regl olsam bile kanda çıkar değilmi

Benim kuzenim hamileyken yaşadı bu durumu, ilk zamanlarıydı.
O da korkmuş senin gibi. Doktor; üstüne görmedir demiş. Zaten normal regl akıntısı gibi olmuyor demişti, hafif pembemsi bir şey oluyormuş.
Hemen moralini bozma bence, umarım güzel haberle dönersin buraya:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
tebriklerbenmkide böleydi kana falan bile gerek yokşekerim ben hiç kana baktrmsamıştım bile

kızlar az önce wcye gittim
peceteyle silindim birde baktım çok açık renkte leke:53:moralim sıfır:5:
Çok umutlandırıyoruz belki ama şimdi yine sana diyeceğim o yerleşme kanamasıdır,bende de öyle olmuştu, testte ikinci çizgi sadece ışıkta dikkatli bakınca bile beliriyorsa pozitif olduğunu gösterir.

Çok umutlandırıyoruz belki ama şimdi yine sana diyeceğim o yerleşme kanamasıdır,bende de öyle olmuştu, testte ikinci çizgi sadece ışıkta dikkatli bakınca bile beliriyorsa pozitif olduğunu gösterir.

inşallah oyledir.birazdan kam sonucunu almaya gideceğim.
ama çok şiddetli bel ağrım ve kasık batması var peki bunlar normal mi?

kızlar bugün aldım sonuçları sonuç pozitif çıktı.
beta-hcg değeri 74.1 çıktı.
doktor yarın yine kan vermemi istiyor.bakalım değerler yükselmişmi diye.

ama benim dün ki açık renk akintim devam ediyor.çok hafif ama.
düşük tehlikesi olurmu?

kızlar bugün aldım sonuçları sonuç pozitif çıktı.
beta-hcg değeri 74.1 çıktı.
doktor yarın yine kan vermemi istiyor.bakalım değerler yükselmişmi diye.

ama benim dün ki açık renk akintim devam ediyor.çok hafif ama.
düşük tehlikesi olurmu?

Hayirli olsun canim.kan verdikten sonra keske muayene olsaydin bi sorun varsa.bebegin tutunmasi icin ilac verirdi doktor.ama ic camasirina bulasmiyorsa rengide kirmizi degilse sorun old sanmam.degerin normalmi haftaya gore falan bunlari ogrenirdin aslinda .yarin hemen dr git bence.benimde gunum gecti ama test yapmadim hala :( cunku ne adete benzer bir belirtim var nede gebeyim diyebilecegim bir belirtim var.sadece bel bacak agrisi hafif bulantinin disinda.sonucunda negatif oldugunu dusundugum icin yapmiyorum :((

Hayirli olsun canim.kan verdikten sonra keske muayene olsaydin bi sorun varsa.bebegin tutunmasi icin ilac verirdi doktor.ama ic camasirina bulasmiyorsa rengide kirmizi degilse sorun old sanmam.degerin normalmi haftaya gore falan bunlari ogrenirdin aslinda .yarin hemen dr git bence.benimde gunum gecti ama test yapmadim hala :( cunku ne adete benzer bir belirtim var nede gebeyim diyebilecegim bir belirtim var.sadece bel bacak agrisi hafif bulantinin disinda.sonucunda negatif oldugunu dusundugum icin yapmiyorum :((

Arkadaş çok doğru yazmış, mutlaka iyi bir doktor muayenesinden geçin.
Bende aynı süreçleri yaşamış 4 ay boyunca progestan kullanmıştım.
Allah'ım güle oynaya biri hamilelik geçirmeyi, sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin.

canım bebek çok kucukmus.
dra sordum ne kadarlık diye.belli değil daha çok yeni dedi.
birde ultrason için sakincali değilmi :26:hani daha küçük hemde radyasyon zararlı.
akintim için peçete koyuyorum anliyim diye.
kırmızı değil ve çok ama çok açık kahve.akintim yok.silinince peçeteyle belli oluyor.

Arkadaş çok doğru yazmış, mutlaka iyi bir doktor muayenesinden geçin.
Bende aynı süreçleri yaşamış 4 ay boyunca progestan kullanmıştım.
Allah'ım güle oynaya biri hamilelik geçirmeyi, sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin.

Amin citlembik inşallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hayırlı evlat olur inşallah.:emir_bebek:

canım bebek çok kucukmus.
dra sordum ne kadarlık diye.belli değil daha çok yeni dedi.
birde ultrason için sakincali değilmi :26:hani daha küçük hemde radyasyon zararlı.
akintim için peçete koyuyorum anliyim diye.
kırmızı değil ve çok ama çok açık kahve.akintim yok.silinince peçeteyle belli oluyor.

Amin citlembik inşallah.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hayırlı evlat olur inşallah.:emir_bebek:

Kanamanin oldugunu soyledin mi dr a?? Dr keseyi gorene kadar kesin gebelik tanisi koymuyor buldigim kadariyla.sen baska bir dr daha git canim durumunu anlat.kanamanin oldugunu soyle.ben yasamadigim icin sana yardimci olamicam ama ihmal etme derim.yerlesme kanamasi az leke leke oluyor diye biliyorum.burda degilde gebelik formunda durumunu bi yaz ordakiler sana daha cok yardimci olurlar.

Vallahi benim adetten 3 gün önce erken gebelik testinde aynı şekilde çizgi çıkmıştı, şuan 15. hafta içindeyiz bebeğimle :) Yarın kesin kan tahlili yaptır ama

Ya bende test yaptım adetten 3 gun once iki cizgi cikti ama korkuyom adet olursam diye :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanamanin oldugunu soyledin mi dr a?? Dr keseyi gorene kadar kesin gebelik tanisi koymuyor buldigim kadariyla.sen baska bir dr daha git canim durumunu anlat.kanamanin oldugunu soyle.ben yasamadigim icin sana yardimci olamicam ama ihmal etme derim.yerlesme kanamasi az leke leke oluyor diye biliyorum.burda degilde gebelik formunda durumunu bi yaz ordakiler sana daha cok yardimci olurlar.
zaten ben söylemeden doktor sordu "kanaman varmı?"diye.
bende çok açık renkte silindiğim zaman belli oluyor dedim.
yarın tekrar kan ver bakalım değerler yükselmişmi dedi.

kana benzemiyor.ama yarın tekrar gideceğim.doktora söylerim.
benim kafamı kurcalayan.şuan resmen regl sancısı çekiyorum.
günüm ilk geçtiği zaman pek olmamıştı.inşallah dusmez.dediginiz gibi ben en iyisi gebelik topigine bir ugrayayim:34:

Hamilemisin canım eğer öyleyse hayırlı olsun,kan geldi diyorsun ama benim akrabalarım arasında 9 ay boyunca adet görenler bile var bir akrabamın kızı iki hamileliginde her ay adet görmüş 2 gün bile olsa.

Back
X