Kızlar bugun yasadıgım aksılık ......

Imza olayi evet bankalarda benide yoruyor ilk aldiklari imzayi sisteme tanimliyorlar eger ikincide ayni degilse tekrar deniyorlar ve imza ayni değilse parayi vermiyorlar cunku gisedeki memurlar bu sebebten ihtar yiyorlarmis

Sonucta insan herzamn aynı imzayı atamıyokş ve oan acelem vardı kızmı anneme bırkamıstım hızlıca attım tekrar istedı stresten hiç atamdım

İnsan her zaman aynı imzayı atamıyor ne demek? İmzanın doğasına aykırı bu söylediğiniz. İnsan her zaman aynı imzayı atmalı. Beceremiyorsanız karışık şekiller yapmanıza gerek yok, el yazısıyla isminizi ya da soyadınızı yazmanız yeterli. Oturun sayfalarca yeni ve kolay atabileceğiniz bir imza çalışın, sonra gidin noterden imza beyanı alın, bankaya gidin imzanız değişsin. Böylece kolay atabildiğiniz bir imzanız olur.

Aynı şey benim de başıma geldi hiç şikayet etmek aklıma gelmedi, işini yapan insanları şikayet etseniz de bir işe yaramaz. Çoook eskiden ergenken açtığım bir banka hesabını kullanmam gerekti, o zaman attığım imzamla bugünkü tutmadı doğal olarak. Ancak benim zaten imza beyanım vardı getirdim hallettik iki dakikada.

iş için çok yüksek tutarlarda para da çektim, her seferinde saçma sapan bişeyler karalarım. hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

Şikayet edebileceğiniz bir durum yok ki. İmzanız uyuşmazsa biraz yardımcı oluyorlar. Mesela bana ilk imzamı tarif etmişti çalışan. Daha basit olan imzanızı atın diye :KK53: Hesabımı lise sondayken açmışım tabi imzam değişmiş.

Acil işiniz var diye stres yaptınız sanırım. Küçük ayrıntılara takılmayıp genel imza şekline bakıyorlar aslında. İmzanızı daha basit bir şeyle değiştirip noterden imza sirküsü alabilirsiniz. Bankadaki imzanızı değiştirirler bunu gösterirseniz.

Valla iyiki de prosedürü uygulamış. Millet ne dalavereler çeviriyor konu sahibi. Sinirlenmeyin. Bence kadın görevini yapmış. He nedir size konuşmaları biraz profesyonellikten uzak ama yine de görevini yapmış bence.

Bazı yorumları okudum cok önyargılı yorumlar var .yok yazın cok kotu yok bole yazıyosan gbi arkadaslar telefonumun camı catlak bazı harfleri bastıgımda cıkmıyo veya yanlıs harfe basıyorum goredıgım icin.Konuburda yazma seklim veya ben size cok guzelmiyi dıye sormadım. Kadınca fikir danıstım cok saolusun aranızda guzel fikirli ve iyi düşünen yardımcı olan arkadaslarda oldu cok teşşekür ediyorum onlara . Ama bole konuyla alaksız düsünmeden yorum yapan ve alakasız seyler söyleyen hanımlarada bise demiyorum .biraz ön yargılı ve düsünerwk cevap verin . Bu arada bunuda belirtıyım msjlarınızı okuyunca telfondan yazmak istemdım yıne okuyaman anlamayan olursa olaki kardesimin telefonundan yazıyorum.

Back
X