kizlar bugune kadar kac kilo aldiniz

bende 6 kilo aldım pantolonlar filan olmuyor artık:eek: nikah filan var yakında ne giyecem diye düşünüyorum:KK17: napalım alışacaz bol giyinmeye:KK200::emir_bebek:

Bir tek kilo almayan ben miyim acaba:KK43:
65 ile hamile kaldım 20. haftaya kadar bulantı ve kusmayla uğraştım yediğim içtiğim hiç birşeyden ne tat aldım nede zevk:KK43: Hala da arada bir devam ediyor.
59 kiloya kadar düşmüştüm ilk üç ay. 2 buçuk aydır 62 kiloyum ne alıyorum ne veriyorum.
En son kontrole 12 mayısta gitmiştim o zaman bebeğim 350 gramdı. Haftaya tekrar gidiceğim inşAllah bebeğim kilo alıyordur. Yoksa bu gidişatım ne ola bilemiyorum:KK43:
Normal doğum yapmak istediğim için en fazla 7-8 kilo almam gerekiyormuş doğuma kadar. Bir yandan da seviniyorum tabi ki ama bebeğim herşeyden önemli:KK200::emir_bebek:

Bir tek kilo almayan ben miyim acaba:KK43:
65 ile hamile kaldım 20. haftaya kadar bulantı ve kusmayla uğraştım yediğim içtiğim hiç birşeyden ne tat aldım nede zevk:KK43: Hala da arada bir devam ediyor.
59 kiloya kadar düşmüştüm ilk üç ay. 2 buçuk aydır 62 kiloyum ne alıyorum ne veriyorum.
En son kontrole 12 mayısta gitmiştim o zaman bebeğim 350 gramdı. Haftaya tekrar gidiceğim inşAllah bebeğim kilo alıyordur. Yoksa bu gidişatım ne ola bilemiyorum:KK43:
Normal doğum yapmak istediğim için en fazla 7-8 kilo almam gerekiyormuş doğuma kadar. Bir yandan da seviniyorum tabi ki ama bebeğim herşeyden önemli:KK200::emir_bebek:
Masallah canim))))

Bugün 24hafta bitiyo ve ben hala hiç kilo almadim çok şükür. 68 ila 69 arası gidip geliyorum. Önemli olan bebişin kilo alması. Elhamdülillah kızım bugün itibariyle 604 gram. Doktor haftasına göre gayet güzel dedi.

canım bende 27.haftadayım 5 kilo aldım,60 oldum.çokta yiyorum ama az kilo aldım.endişeleniyorum biraz.

bende şu an hala hamile kaldığım kiloya yeni gelmek üzereyim... Bulantıları uzun sürenler sanırım benim gibi az kiloyla bitirecek. Bebişler alsın da anneler için vermesi çok zor oluyor sonrası da var bunun kızlar süt olsun diye habire yediriyorlar çünkü ben ilk oğlumda hamilelikten çok süt döneminde almıştım :))

8 kilo aldım doktora sordum nasıl diye, 50 kilo ile hamile kalmışsın zaten düşük kiloluymuşsun sorun olmaz dedi, ben de o gün bugündür takmıyorum :kk77: hamur işi makarna, tatlı falan da yemiyorum ama alıyoruz işte napalımo_O

X