Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam 6+4 günlük hamileyim iki üç gündür baş edilemeyecek iştahsızlık ve mide bulantım vardı bugün hafifledi sebebi nedir sizce korkuyorum bir şey yoktur değil mi
Kızlar selam 6+4 günlük hamileyim iki üç gündür baş edilemeyecek iştahsızlık ve mide bulantım vardı bugün hafifledi sebebi nedir sizce korkuyorum bir şey yoktur değil mi
Belirtiler bazen olur bazen olmaz. Benim sadece bulantım oluyordu ilaç kullanıyordum 1-2 gün içmedim bulantım olmadı geçti sandım tekrar başlayınca tekrar kullandım ilacı ilk trimester bitene kadar
Ara ara geçer gibi oluyor sonra tekrar baslıyor ya da hiç devam etmiyor bulantı bence normal, benim de 6. Haftalarım da başlamıştı 17. Haftaya kadar devam etti çok zordu bir anda kesilince bende sorgulamıştım