İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar kızlar Bunalrda benim yen cicilerim Yılbaşı özel :) ( Resimli )

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Kızlar markasını vermiycem sonra LAf oluyor. Neysse Bende bir kaç yeni cici aldım yılbaşı içnde baalım begencekmisiniz.

bunu çoook begendim özellikle 105 tl fiyatı

ay bunu çook sevdimm 159 tll fiyatı

buda çok güzel 52 tl fiyatı

109 tl fiyatı

109 tl fiyatı

Bunlar işte aldıkalrım güellermi Ben çok begenerek aldım. merak edenlere özelden markasını yazabilirim

Son düzenleme:
Hepsi güzel ama markası ne olursa lsun biraz yılbaşı kazığı yemişssiniz

Bu arada fiat yerine fiyat yazarsanız güzel Türkçemize kıymamış olursunuz.Sevgiler...

Oyyy çok güzeller ya.Fiyatı biraz pahalı gibi sanki :)))

fiyatları çok pahalı ama çok güzeller

Hepsi güzel ama markası ne olursa lsun biraz yılbaşı kazığı yemişssiniz

Bu arada fiat yerine fiyat yazarsanız güzel Türkçemize kıymamış olursunuz.Sevgiler...
Yok ama yılbaşı olmasada sütyenler katogorisine göre bu fiyatları var. Benim begendiklerim bu fiyatta .
vallahi tam olarak senden bekledğim gibi
benden :)) tanıyormusunki ben
Oyyy çok güzeller ya.Fiyatı biraz pahalı gibi sanki :)))
evet pahalı ama yıllık kullanılcak bunlar yılda bir kere böyle yuklu alıyorum herzaman değil

Evet pahalı birkerelik zevkler bunlar yıllarca kulanılcak kalitedeler

hepsi çok hoşlar güle güle kullan :)

koyabilirsen katalog fotoğrafları değilde kendin çekip koyarsan daha iyi olur normalde nasıl gözüküyolar merak ettim :)

Son düzenleme:
hepsi çok hoşlar güle güle kullan :)

koyabilirsen katalog fotoğrafları değilde kendin çekip koyarsan daha iyi olur normalde nasıl gözüküyolar merak ettim :)
tabikide koyarım :) ama üstümde çekemiycegıme göre gene yatakgın ustunde çekicem ki zaten göründükleri gibi ler ama çekerim

tabikide koyarım :) ama üstümde çekemiycegıme göre gene yatakgın ustunde çekicem ki zaten göründükleri gibi ler ama çekerim

cnm aynı mağazadan ben de alışveriş yaptım çok hoş modeller var..yalnız bunları şampunla elinde yıkaman gerekiyor uyarayım..cicilerin bozulmasın hemencik:103:

cnm aynı mağazadan ben de alışveriş yaptım çok hoş modeller var..yalnız bunları şampunla elinde yıkaman gerekiyor uyarayım..cicilerin bozulmasın hemencik:103:
eet biliyorum. bu markayı kullanıyorum uzun yıllardır. bazende 30 derecede 10 dk pgrama atıyorum

bazen fotoğrafta oynama yapıyorlar ürün katalogtaki gibi olmuyor o yuzden dedim canım

durun ben markalarıın vereyim bunların markası la senza bilindiği üzere çok pahalı bir markadır ama çok güzel çeşitler vardır ilk mavi südyene bayıldım kedi35 :) geçen gün bakındım la senzaya pahalıydı alamadımm

durun ben markalarıın vereyim bunların markası la senza bilindiği üzere çok pahalı bir markadır ama çok güzel çeşitler vardır ilk mavi südyene bayıldım kedi35 :) geçen gün bakındım la senzaya pahalıydı alamadımm

eet biliyorum. bu markayı kullanıyorum uzun yıllardır. bazende 30 derecede 10 dk pgrama atıyorum

cnm 30 derecede ne yazık ki bakteriler barınabiliyo..o nedenle özellikle alt iç çamaşırları en az 6o derecede yıkıyorum ben ama o da bozulma yapıyor..o nedenle ben özel çamaşırları önce elimde yıkıyorum güzelce sonra dediğin gibi 30 drece de sadece 5 dk çamaşır makinasında yıkayıp durduruyorum makinayı..bi altı yedi saat makinanın içinde deterjanlı suda beklettikten sonra tekrar çalıştırıyorum makinayı bylece tertemiz oluyo hemde yıpranmıyo..hani uzun iş deyip geçmeyin bakteri olayını hafife almamalıyız doktorlar söylüyor

Selammm, bu ürünlerde indirim var bugün gördüm Markapon'da, 50 TL'lik indirimi 5 TL'ye satıyorlar.
.................................................
Ben aldım tavsiye ederim, tüm mağazalarda ve online alışverişte geçerli. Kaçırmayın derim :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar,
marka yok, site linki vermek yok

gülerek giy hepsi muhteşem özellikle lacivert sütyen
Bende onu çok begendimm
5tlyemi satıyorlar bende ositelere yeyim ama görmedim dur bende bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…