Yok ama yılbaşı olmasada sütyenler katogorisine göre bu fiyatları var. Benim begendiklerim bu fiyatta .Hepsi güzel ama markası ne olursa lsun biraz yılbaşı kazığı yemişssiniz
Bu arada fiat yerine fiyat yazarsanız güzel Türkçemize kıymamış olursunuz.Sevgiler...
benden :)) tanıyormusunki benvallahi tam olarak senden bekledğim gibi
evet pahalı ama yıllık kullanılcak bunlar yılda bir kere böyle yuklu alıyorum herzaman değilOyyy çok güzeller ya.Fiyatı biraz pahalı gibi sanki :)))
Evet pahalı birkerelik zevkler bunlar yıllarca kulanılcak kalitedelerfiyatları çok pahalı ama çok güzeller
Evet pahalı birkerelik zevkler bunlar yıllarca kulanılcak kalitedeler
tabikide koyarım :) ama üstümde çekemiycegıme göre gene yatakgın ustunde çekicem ki zaten göründükleri gibi lerhepsi çok hoşlar güle güle kullan :)
koyabilirsen katalog fotoğrafları değilde kendin çekip koyarsan daha iyi olur normalde nasıl gözüküyolar merak ettim :)
tabikide koyarım :) ama üstümde çekemiycegıme göre gene yatakgın ustunde çekicem ki zaten göründükleri gibi lerama çekerim
eet biliyorum. bu markayı kullanıyorum uzun yıllardır. bazende 30 derecede 10 dk pgrama atıyorumcnm aynı mağazadan ben de alışveriş yaptım çok hoş modeller var..yalnız bunları şampunla elinde yıkaman gerekiyor uyarayım..cicilerin bozulmasın hemencik:103:
tabikide koyarım :) ama üstümde çekemiycegıme göre gene yatakgın ustunde çekicem ki zaten göründükleri gibi lerama çekerim
eet biliyorum. bu markayı kullanıyorum uzun yıllardır. bazende 30 derecede 10 dk pgrama atıyorum
Bende onu çok begendimmgülerek giy hepsi muhteşem özellikle lacivert sütyen
5tlyemi satıyorlarSelammm, bu ürünlerde indirim var bugün gördüm Markapon'da, 50 TL'lik indirimi 5 TL'ye satıyorlar.
.................................................
Ben aldım tavsiye ederim, tüm mağazalarda ve online alışverişte geçerli. Kaçırmayın derim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?