canım hepsi çok güzel hem kaliteli hem zevkli seçimler..
Hisar Floridaaabende alıcam takımını ama satenmi parlakmı gidip görmek istiyorum sen hangisini aldın?
güzel günlerde kullanmanı dilerim..
Hoşgeldin hayırlı olsun canım. Her biri çok hoş güzel günlerde kullan inşallah
Aramıza hoşgeldin :)) canım hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan...
topiğin hayırlı uğurlu olsun tatlım kahvaltı takımı bencede gereksiz günlük takımın servisleri işini görür
Canım aldıklarının hepsi güzel ve kaliteliler. korkmazın çaydanlığı bende de var çok şık. ayrıca yemek takımında güzel görünüyor. güle güle kullan.
güle güle kullan canım hayırlı olsun çeyizlerin mutlu mutlu almak nasip our inş.
canım hepsini güle güle, iyi günlerde kullan :) canım kahvaltı takımını bence al. inan eşinle, misafirlerinle kahvaltı etmek büyük bir zevk. ben ayrıca tek tek parçalarla da bir takım düzmüştüm. ikisini de değişik değişik kullanıyorum. eşim de bayılıyor :) canım ayrıca tupperları iyi ki almışım diyeceksin, inanılmaz kullanışlı :) gerek erzak dolabında, gerekse buzdolabında hem çok şık duruyor, hem derli toplu, hem gıdalar uzun süre dayanıyor :) mini şefe ba-yı-la-cak-sın! ben fındık, cevizi de onda öğütüyorum :)
hayırlı olsun :)
hepsi çok güzel..
bende milano almayı düşünüyorum.sade ve şık, sen nesini beğendin bu takımın acaba ?
hayırlısı olsun cnm hepsi çok güzel mutlulukla kullanın inş
çoookk çokk tşk ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti.benim mat görünümde sanırım sten oluyor. aldığım yer hisar ana bayisiymiş parlak olan uzun vadede çizilmeleri daha belli eder dedi. aslında önce milanoyu aldım daha sonra tekrar gittim florida çok güzel görünüyordu milanoyu da günlük kullanayım artık dedim.florida daha ağır hem görünüşte hemde gramajda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?