kizlar bunu size danismaliyim

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
oncelikle hepimizin basi sagolsun.kinamak yerine artik biz hiseyler yapmaliyiz diye dusunuyorum.herkes gordufu supheli sahislari hemen ihbar edebilir mesela daha gozumuzu acip ozellikle kalabalik sitelerde insanlar ne yapiyor eve ne sokuyor nedir ne degildir takip etmeliyiz supheli durumlari ihbar etmeliyiz diye dusunuyorum.hatta sadece bununla ugrasan bir birim olusturulmali.sikayetleri degerlendiren
neyse kizlar konuya gelelim.biliyorsunuz bosandim cocugum yok evlenme amacli gorusmelere sicak bakmaya basladim.biriyle tanistrildim.adamin iki evladi var.biri 10 biri 15 yasinda.anneleriyle kaliyorlar.cocuklari severim sıkıntı etmedim.simdi yine mi sis goruntun demeyin bakin asil kafama takilan su adam benim icin cok guzel ama cok zayif demis.sonra da gulmus neyse ben kilo aldiririm ona bakarim demis.kizlar 166 boyum var 52 kiloyum ve cok zor kilo verdim.94 kalcam 64 belim 90 goguslerim ve ben xok zayif oldugumu dusunmuyorum.sizce bu fizik zayif mi ya gerekten algilamasigimdan soruyorum neden bu kadar iyi olculerim varken surekli kadini erkegi zayifsin o sun hisun diyor?
bu adami da kabul etmeyecegim simdi yazarken bile sinirlendim simdi.

benim bildiğim erkekler zayıf ister şişmana anamız der seninki niye öyle demiş anlamadım doğrusu

Bence abartılacak bir durum değil. Hoşuna gittiği için bile demiş olabilir. Zayıflık iyidir hem çokta zayıf degilsinizki

ya adama gore degil benim insanlar algimi bozdular artik ugrastim o kadar zayiflamaya olmamis vs vs ailem dahil biktim

Zayif degilsin ama bazıları şısman sever. Ya da mesela burada kilolu muyum diye sorup 70 kiloyum 160 im diyen kadına buradaki cogu kadin yoooooo bence 70 cok degil der cunku kendi ayni boyda 85 kilodur bu yüzden ona az gelir öyle düşün. Bozma fiziğini boşuna.

oncelikle hepimizin basi sagolsun.kinamak yerine artik biz hiseyler yapmaliyiz diye dusunuyorum.herkes gordufu supheli sahislari hemen ihbar edebilir mesela daha gozumuzu acip ozellikle kalabalik sitelerde insanlar ne yapiyor eve ne sokuyor nedir ne degildir takip etmeliyiz supheli durumlari ihbar etmeliyiz diye dusunuyorum.hatta sadece bununla ugrasan bir birim olusturulmali.sikayetleri degerlendiren
neyse kizlar konuya gelelim.biliyorsunuz bosandim cocugum yok evlenme amacli gorusmelere sicak bakmaya basladim.biriyle tanistrildim.adamin iki evladi var.biri 10 biri 15 yasinda.anneleriyle kaliyorlar.cocuklari severim sıkıntı etmedim.simdi yine mi sis goruntun demeyin bakin asil kafama takilan su adam benim icin cok guzel ama cok zayif demis.sonra da gulmus neyse ben kilo aldiririm ona bakarim demis.kizlar 166 boyum var 52 kiloyum ve cok zor kilo verdim.94 kalcam 64 belim 90 goguslerim ve ben xok zayif oldugumu dusunmuyorum.sizce bu fizik zayif mi ya gerekten algilamasigimdan soruyorum neden bu kadar iyi olculerim varken surekli kadini erkegi zayifsin o sun hisun diyor?
bu adami da kabul etmeyecegim simdi yazarken bile sinirlendim simdi.
evet zayifsiniz yasiniz kac bilmiyorum ama belli bir yastan sonra zayiflik yakismiyor.adam iyi niyetli birine benziyor bana da cokzayif geldiniz abartmamis yani

yaw hepsi mi balik etli seviyor ben zayiflasam begenilmiyorum kilo alsam begenilmiyorum benim algim bozuldu artik

Başkasının lafına göre şekillendirmeyin vücudunuzu, nasıl rahatsanız öyle olun. Sizi kiloluyken de beğenen olmuştur zayıfken de -ki tekrarlıyorum zayıf değilsiniiiz- fakat yollarınız kesişmemiştir.
Ben sizden biraz daha uzun ve daha daha zayıfım, ya ben napayım :)) İnanın kimsenin dediğini sallamıyorum ama kızıyorum artık, ne yani dötlü göbekli mi olmamız gerekiyor illa, bende böyle seviyorum, var mı :) Kilolulara alınmasın diye ( ki bence de hiiç alınacak bir şey yok) pek bir şey denmiyor ve sanırım bu biraz da toplum olarak zaten kilolu olduğumuz için de yadırganmıyor birazcık(!) kilo, ama biraz zayıfsan gördükleri yerde hep aynı laf "bu ne kız böylee, azıcık ye ye!" diye baskı yapıp duruyorlar.
Takmayın canım, sizin karşınızdaki de manken değildi herhalde.

Adam zayıf dedi diye durup dururken kilo almak niye? Çocuk doguruldugunda, stresli günler gecirildiginde, yaş aldikca metabolizma yavasladiginda kilo zaten alınıyor. Bence fiziginizi koruyun ki zaten siz de bunu istiyorsunuz.

Başkasının lafına göre şekillendirmeyin vücudunuzu, nasıl rahatsanız öyle olun. Sizi kiloluyken de beğenen olmuştur zayıfken de -ki tekrarlıyorum zayıf değilsiniiiz- fakat yollarınız kesişmemiştir.
Ben sizden biraz daha uzun ve daha daha zayıfım, ya ben napayım :)) İnanın kimsenin dediğini sallamıyorum ama kızıyorum artık, ne yani dötlü göbekli mi olmamız gerekiyor illa, bende böyle seviyorum, var mı :) Kilolulara alınmasın diye ( ki bence de hiiç alınacak bir şey yok) pek bir şey denmiyor ve sanırım bu biraz da toplum olarak zaten kilolu olduğumuz için de yadırganmıyor birazcık(!) kilo, ama biraz zayıfsan gördükleri yerde hep aynı laf "bu ne kız böylee, azıcık ye ye!" diye baskı yapıp duruyorlar.
Takmayın canım, sizin karşınızdaki de manken değildi herhalde.
aynen takmamak lazim da begenilmeyince ve sen o kadar emek verip spor diyet yapip karsina boyle insanlar cikinca sinir oluyorum

Olculer bu olabilir ama durusu nasil
misal bnm 165 boy 60 kg iken anca normal gorunuyorum..zayiftan hallice gibi duruyo...

Olculer bu olabilir ama durusu nasil
misal bnm 165 boy 60 kg iken anca normal gorunuyorum..zayiftan hallice gibi duruyo...
durusu nasil nereden bileyim bence guzel hatta bence etraftaki en guzel fizik kusur bulamiyorum ama insanlar nasil goruyor bilmiyorum ki ben guzel goruyorum

Back
X