kizlar bunu size danismaliyim

ya benim algimla disarinin algisi ayni degil sanirim

ya benim algimla disarinin algisi ayni degil sanirim ben algilamiyorum
Ya bosversene...sen nsl iyi hissediyosan en guzeli odur
Dedim ya misal ben 165 60 iken kendimi seviyorum
baskasina gore bu balik etli gelebilir..ama bende oyle degil
sen iyisen gerisi fasa fiso..mutlumusun boyle? Tamamdir
iki dişsizin agzina ne bakiyon

Ya bosversene...sen nsl iyi hissediyosan en guzeli odur
Dedim ya misal ben 165 60 iken kendimi seviyorum
baskasina gore bu balik etli gelebilir..ama bende oyle degil
sen iyisen gerisi fasa fiso..mutlumusun boyle? Tamamdir
iki dişsizin agzina ne bakiyon[/QUOTEyav iste iki disdiz degil sadece annem babam arkadaslar...

ben bisiy anlamadim zati yuzum cokuyo diye mi acaba anlamiyorum ki kiskaniyorlar dicem o da cok iddiali annem niye kiskansin aman ne nilem.neyse

Bazıları balık etli hanımlardan seviyor sanırım bana da zayıfsın kilo al diyolar Allahtan eşim öyle düşünmüyor

ya adama gore degil benim insanlar algimi bozdular artik ugrastim o kadar zayiflamaya olmamis vs vs ailem dahil biktim

Kızımın arkadaşı vardı zayıfladı hiç güzel olmadı. Topluydu biraz meğer yüzü öyle çok güzelmiş. Şimdi zayıf herkes kilo al diyor. Vücudu ideal oldu ama o şirin yüzü özlüyoruz. Bir de hiç omuz kalmadı sanki upuzun bir boyundan sonra bacaklar başlıyor. Belki senin de öyle bir durumun vardır. Gerçi ben söylemiyorum kıza birşey, ama hafif toplu çok daha güzeldi.

h
Kızımın arkadaşı vardı zayıfladı hiç güzel olmadı. Topluydu biraz meğer yüzü öyle çok güzelmiş. Şimdi zayıf herkes kilo al diyor. Vücudu ideal oldu ama o şirin yüzü özlüyoruz. Bir de hiç omuz kalmadı sanki upuzun bir boyundan sonra bacaklar başlıyor. Belki senin de öyle bir durumun vardır. Gerçi ben söylemiyorum kıza birşey, ama hafif toplu çok daha güzeldi.
imm belki de benimde mi ole oldu ne bileyim ama ben bakinca begeniyorum

Öyleyse hiç takma. Bunu elin adamının söylemesine zaten gıcık oldum.
arkadaslarim da soyluyor:(ben kendimi cok iyi buluyorum ama insanlar kilolu guzel oldugumu zayif cirkin oldugumu aoyluyorlar ve ben kendimi boyle guzel buluyorum.sorun aslinda algim.ben sanirim algilayamiyorum dogru diye uzuluyorum.algim bozuk galiba diye dertleniyorum ama konuyu ole acsaydim.yine sen va diye giriseceklerdi

Back
X