Kizlar buraya bir film arşivi oluşturalim hep birlikte hadi!

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Yoğun olduğu için buraya açıyorum konuyu. Elbet tasinacaktir ama biraz kalabilir mi sevgili moderatorler?

Hanımlar kelimenin tam anlamiyla sizde "balyoz etkisi" yaratan, farkli perspektiflerden artik dunyayi izleten, izlendiginde ufku iki katina cikarip bir tur aydinlanma yasatan 3 adet film istiyorum hepinizden... "Bunu izlemeden ölmeyin" dedirten kiyida kösede kalmis pek bilinmeyen filmleriniz varsa daha cok makbul.

Kisa bir sekilde filmin icerikleriyle ilgili bilgi vermenizi rica ediyorum.

Listelenmis bicimlerini surekli guncelleyecegim.

Hepinize tesekkurler simdiden.

Çok vurucu olmasa da beni her seferinde ağlatan film bisiklet hırsızları

Kisa bir icerik yazarsaniz kendi cumlelerinizle tavsiye ettiginiz filme cok memnun kalirim.

Bahsettiginiz filmi izlemedim. Cok tesekkurler.
Savaş sonrası italya'da işsizlik ve yoksulluk sonucu zor durumlar yaşayan bir aile var. Birçok eşyalarını rehine vermişker. Baba en sonunda bir iş buluyor ama iş için bisikletinin olması lazım. Adamda bisikletini rehinciden alıp çalışmaya başlıyor ve çok mutlu oluyorlar. Çünkü onlar için çok önemli. Ancak çalışırken bisikleti çalınıyor ve bu bütün hayatlarının alt üst olması demek. Dilm adamın bisikletini ararken yaşadıklarını anlatıyor ama bir çok sahnesi özellikle sonu gerçekten insanı çok etkiliyor. Çok durağan veya dram dolu, felaketlerden oluşan bir film değil. Gayet akıcı ama sonunda beni hep ağlatır. Gerçekten tabsiye ederim.

Coook tesekkur ederim tavsiyen icin. Aralarda buraya ugrayip filmlerini birakirsan cok memnun olurum

halam geldi

kıbrıs savaşı sonrası doğu ilinden kıbrısın bir köyüne yollanan halkı anlatıyor. akraba evlilikleri, regl dönemine giren kızların özellikle akrabaları ile evlendirilmesi ve akraba evliliği sonucunda filmde yer alan bir çocuğun hastalığı.

Pi nin yasami
Ailesiyle birlikte baska ulkeye giderlerken yolda gemi kazasi oluyor ve sadece pi kaliyor. Bir filikaya tutunuyor ve yaninda bir de kaplan var bu sekilde kaplana balik tutarak hayat mucadelesi verip hayata tutunuyor cok guzel bi film

Pi nin yasami
Ailesiyle birlikte baska ulkeye giderlerken yolda gemi kazasi oluyor ve sadece pi kaliyor. Bir filikaya tutunuyor ve yaninda bir de kaplan var bu sekilde kaplana balik tutarak hayat mucadelesi verip hayata tutunuyor cok guzel bi film

Cok tesekkurler hanimlar. Guzel filmler. Yine bekliyorum sizi. :)

Pinin yasamini kesinliklenizleyin ve bana sonra yorum yapin:))) belki 1000e yakin film izledim en guzeli buydu

benim izlediklerim genelde bilim kurgu tarzı ama yinede yazayım sevdiğim filmleri
harry potter serisi
esaretin bedeli
x men serisi

Reactions: s u
Han gong ju

Güney kore yapımı olan filmde han gong ju isimli lise öğrencisi kızın okulundan sürülmesiyle dönem ortasında başka bir okula kayıt yaptırması ve eski öğretmeninin evinde kalmaya başlaması anlatılıyor.kızın neden evinden ve okulundan uzaklaşmak zorunda olduğuysa filmin sonunda açıklığa kavuştuğu için size anlatmıycam
Film biterken gercekten tuylerim diken diken oldu en bastaki "ben yanlis bisey yapmadim" sozu de aklimda takili kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…