Asude cogunluk var diye sey yaptimSence bu konunun muhatabi "bir derdim var" mi askimm
esaretin bedeli..Umudunu kaybetme ,esaret bedeli,yeşil yol içeriği yarın yazayım olur mu takipteyim
Tesekkurler limon. Iyi tercih hepside birbirinden guzel filmler.esaretin bedeli..
Çok vurucu olmasa da beni her seferinde ağlatan film bisiklet hırsızları
Savaş sonrası italya'da işsizlik ve yoksulluk sonucu zor durumlar yaşayan bir aile var. Birçok eşyalarını rehine vermişker. Baba en sonunda bir iş buluyor ama iş için bisikletinin olması lazım. Adamda bisikletini rehinciden alıp çalışmaya başlıyor ve çok mutlu oluyorlar. Çünkü onlar için çok önemli. Ancak çalışırken bisikleti çalınıyor ve bu bütün hayatlarının alt üst olması demek. Dilm adamın bisikletini ararken yaşadıklarını anlatıyor ama bir çok sahnesi özellikle sonu gerçekten insanı çok etkiliyor. Çok durağan veya dram dolu, felaketlerden oluşan bir film değil. Gayet akıcı ama sonunda beni hep ağlatır. Gerçekten tabsiye ederim.Kisa bir icerik yazarsaniz kendi cumlelerinizle tavsiye ettiginiz filme cok memnun kalirim.
Bahsettiginiz filmi izlemedim. Cok tesekkurler.
Coook tesekkur ederim tavsiyen icin. Aralarda buraya ugrayip filmlerini birakirsan cok memnun olurumSavaş sonrası italya'da işsizlik ve yoksulluk sonucu zor durumlar yaşayan bir aile var. Birçok eşyalarını rehine vermişker. Baba en sonunda bir iş buluyor ama iş için bisikletinin olması lazım. Adamda bisikletini rehinciden alıp çalışmaya başlıyor ve çok mutlu oluyorlar. Çünkü onlar için çok önemli. Ancak çalışırken bisikleti çalınıyor ve bu bütün hayatlarının alt üst olması demek. Dilm adamın bisikletini ararken yaşadıklarını anlatıyor ama bir çok sahnesi özellikle sonu gerçekten insanı çok etkiliyor. Çok durağan veya dram dolu, felaketlerden oluşan bir film değil. Gayet akıcı ama sonunda beni hep ağlatır. Gerçekten tabsiye ederim.
halam geldi
kıbrıs savaşı sonrası doğu ilinden kıbrısın bir köyüne yollanan halkı anlatıyor. akraba evlilikleri, regl dönemine giren kızların özellikle akrabaları ile evlendirilmesi ve akraba evliliği sonucunda filmde yer alan bir çocuğun hastalığı.
Pi nin yasami
Ailesiyle birlikte baska ulkeye giderlerken yolda gemi kazasi oluyor ve sadece pi kaliyor. Bir filikaya tutunuyor ve yaninda bir de kaplan var bu sekilde kaplana balik tutarak hayat mucadelesi verip hayata tutunuyor cok guzel bi film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?