- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
- 298
- Konu Sahibi aynalarkoridoru
-
keşke birde yandan koysaydın resmini o zaman daha çok belli olur burun .ama şu durumda hiçbişey yok burnunda keşke benim burnumda öle olsaydıda bu kadar eziyeti çekmeseydim :):):) ama nefes proglemin varsa olman gerekiyor tabi çok rahatsızda oluyorsan hazır ameliyat oluyoken azcık ucunu düzelttirebilirsin canım ..
evet cok haklisiniz bu fotta aslinda cok düzgün duruyor belkide insan kendi tarafindan bakinca bana öyle gelebilir ama kemik var bide her iki taraftan bakinca farkli bi taraftan kemikli diger tarfatn daha baska gerci koyacagim fottada cok güzel görünüyor amavet nefes problemi var yilardr cocuklugumdan beridir 18 yasini bekledim geldi bu yaz olucam ins.yandan fotuda koyuyom ama ordadada pek belli degil hic bisi yokmus gibi gözüküy ama neden baan cok kötü geliyo ya:Ssize göre bisi yok bana göre yamuklugu cokm va ilk resimde bisi yok aslindada suan gercekten yamuk burunum yani düz geliyo yana kayiyo ordan bi daha baska yana gidiyo en kisa zamanda düzgn cekip koyaym
amannnnnnnn cnmm ya hiç bşy yok bu burundaaaaaaaaaa keisnlkle olma yandan baya güzelllll degmes amlyt eziyetini çekmeye:)
kizlar yazin ameliyat olucam burnum bu estetik degil et alincak ama hafif bi düzetlmede gerekli zor olurmu sizce???
ama nefes problemi oldugu icin olmaliyim dedim nefes problemi varken dedm yamukluguda halledym ondan sordum yoksa yinede mecburum olmaya acaba nefes prblemnde yinede ellerlermi ha bide arkadasm dedi amleyat olunca burnu altan kesip yapiyorlmms sonra iz kaliyomus dogrumu ya olanlar kapalimi acikmi oldu??
ama nefes problemi oldugu icin olmaliyim dedim nefes problemi varken dedm yamukluguda halledym ondan sordum yoksa yinede mecburum olmaya acaba nefes prblemnde yinede ellerlermi ha bide arkadasm dedi amleyat olunca burnu altan kesip yapiyorlmms sonra iz kaliyomus dogrumu ya olanlar kapalimi acikmi oldu??
şimdi cnmm benim burnum yamuktuu nefes alamıyordum tek deligim kapalıydı büyük oranda..
ben açık amlyt oldum 7 ay oldu hiç iz kalmadıı..muntazam dikildigi zzaman iz kalmıyor..kuzenimde halamda oldu onlardada iz yok...açık amlytta daha güzel şekil verişliyor diye biliyorum..kapalıdada burun içinden kaserek yapıyorlar burun için baya zedeleniyor..tabi kapalı olupta doktorun iyi ise sorun yok ama şahsen tercihim açık amlyttan yana:)
aynen ya galiba benmde öyle sol tarafi kapynca sag dan hic nefes alamiyrum solda biraz.dedgnz gibi doktora bakcaz artik kesrek dedn kortum burnu kesp kaldiryolr ayyy:Sbende cok korkagim beee sktim sizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?