kızlar burnum nasıl olmuş (resimli)

Doğal durmuş burnun ben de beğendim canım. Ameliyat sonrası nefes alamama sorunu oldu mu sende? Artık yeni teknikler var diyorlar, hava geçiren tampon uyguluyorlarmış. Burun ameliyatında beni en tedirgin eden sorun, tamponlar çıkana kadar nefes alamama sorunu :25:

Doğal durmuş burnun ben de beğendim canım. Ameliyat sonrası nefes alamama sorunu oldu mu sende? Artık yeni teknikler var diyorlar, hava geçiren tampon uyguluyorlarmış. Burun ameliyatında beni en tedirgin eden sorun, tamponlar çıkana kadar nefes alamama sorunu :25:

canım öncelikle teşekkür ederim tamponlarım silikondu 27 ağustosta ameliyat oldum 9 eylülde tamponum çıktı o süreç biraz zor tabi istesem nefes alırdım ama yeterli gelmezdi zaten burnumun içi yara falan refleks olarak nefesi burundan almak istemiyorsun yani bana öyle oldu ben nefesimi ağızdan aldım çok zor olmadı inan bana:)

güle güle kullan tekar doğal guzel...doktorun kım?

teşekkür ederim şuanda çok şiş inş ilerdede böyle doğal durur doktorum kayseri memorial hastanesinden doç doktor teoman eskitaşçıoğlu:)

Hayırlı olsun yeni burnun :) 2 haftaya şişlikler tamamen iner, bir kaç ay içerisinde de burnun oturur biraz daha ufalır.

Hayırlı olsun yeni burnun :) 2 haftaya şişlikler tamamen iner, bir kaç ay içerisinde de burnun oturur biraz daha ufalır.

teşekkür ederim doktorumda öyle söyledi:)

kızlar bu resimlerde burnum 33 günlük ama ucu daha çok şiş ve sert:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0271.webp
    $Fotoğraf0271.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 214
  • $Fotoğraf0277.webp
    $Fotoğraf0277.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 242
  • $Fotoğraf0287.webp
    $Fotoğraf0287.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 233
Back
X