Kızlar burnum nasıl sizce ???morelim bozukk:(

SARIMMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
14
0
96
İstanbul
merhaba. 2012 yılında Kasım ayında ameliyat oldum ama istediğim gibi kavisli olmadı ve burnumun üzerinden kemik çıktı.Doktor dolgu yaptı ama burnum dahada düz oldu. Dolgunun etkiside geçince kemik tekrar çıktı. bunların hepsi beni yıprattı. ikinci ameliyatıda göze alamıyorum daha kötü olabilir diye. bu durum beni çok yıprattı. Sizin de görüşleriniz alabilir miyim. Ameliyat olmadan önce ki resmimi de koyuyorum.

bende görmedim kemik falan..ama bence doktoruna söyle ufak bir rötujla kemiği törpülesin..hemde hafif kavislenir.bunda ne var ? yani bence :)) ama burnunda bişi yok :)

canım bu resimde ki senmisin çok benzettim de

Eklentiler

• 10153241_10152251187659733_4283121452389958256_n.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 326
Bence kötü degil ikinci ameliyata hic gerek yok. Ama rahatsiz oluyorsaniz o takintiyla da hayati zehir etmeye luzum yok. Karar sizin yani.

Canimmmm ben burnunu gercekten cok begendim. Ben de yaklasik 2 ay once ameliyat oldum ve o kadar cirkin oldu ki burnum. Seninki gercekten cok guzel olmus.

Burnunuz gayet normal görünüyor. Lütfen kendi kendinize hüsnükuruntu yapmayınız.

Burnunuz gayet güzel.. Sadece sizin farkedebildiğiniz bir kemiğin olması rahatsız edici olmamalı.. İnsanlar o kadar detaycı değildir incelemezler bile.. Bence hiç bir sorun yok.. Boşverin ve daha önemli şeyleri takın bence kafanıza

Bence burnun çok güzel duruyor. Şu an ben de alışamadım. 23 gün oldu ve sanki hiç fark yokmuş gibi geliyor. Ama sorduğumda herkes deli gibi fark olduğunu söylüyor. Ayrıca gördüğüm kadarıyla sana yakışmış burnun. Ünlü oyunculara bakarsan burunları kavisli değildir. Daha doğal görünsün diye kimse kavis yaptırmıyor artık. Bence biraz beğenmeye çalışırsan alışacaksın. Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…