gayet güzel niye beğenmedin?
burnum kavisli değil ve üzerinde kemik çıktı bu yüzden :S takıntı haline getirdim
takıntı haline getirdiysen fena ama şuan hiç kötü durmuyor.
dolgu yaptırsam mı tekrar yoksa o kemik öyle kalsın mı. dolgu yaptırırsamda kocaman oluyor burnum :)
bende görmedim kemik falan..ama bence doktoruna söyle ufak bir rötujla kemiği törpülesin..hemde hafif kavislenir.bunda ne var ? yani bence :)) ama burnunda bişi yok :)
Canimmmm ben burnunu gercekten cok begendim. Ben de yaklasik 2 ay once ameliyat oldum ve o kadar cirkin oldu ki burnum. Seninki gercekten cok guzel olmus.merhaba. 2012 yılında Kasım ayında ameliyat oldum ama istediğim gibi kavisli olmadı ve burnumun üzerinden kemik çıktı.Doktor dolgu yaptı ama burnum dahada düz oldu. Dolgunun etkiside geçince kemik tekrar çıktı. bunların hepsi beni yıprattı. ikinci ameliyatıda göze alamıyorum daha kötü olabilir diye. bu durum beni çok yıprattı. Sizin de görüşleriniz alabilir miyim. Ameliyat olmadan önce ki resmimi de koyuyorum.
Burnunuz gayet normal görünüyor. Lütfen kendi kendinize hüsnükuruntu yapmayınız.merhaba. 2012 yılında Kasım ayında ameliyat oldum ama istediğim gibi kavisli olmadı ve burnumun üzerinden kemik çıktı.Doktor dolgu yaptı ama burnum dahada düz oldu. Dolgunun etkiside geçince kemik tekrar çıktı. bunların hepsi beni yıprattı. ikinci ameliyatıda göze alamıyorum daha kötü olabilir diye. bu durum beni çok yıprattı. Sizin de görüşleriniz alabilir miyim. Ameliyat olmadan önce ki resmimi de koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?