kızlar burnumun estetiğe ihtiyacı var mı? (resimli)

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Annem kızıyo gerek yok diyo ama bilmiyorum. Benim istediğim çok geniş biraz daralsın ve ucundan biraz kaldırtmak. Kızlar bide nose up diye bi ürün varmış araştırdım ama kararsız jaldım sizce burunu şekillendirir mi?

Canim sakin ama sakin burun estetigi yaptirma
Burnun ztn kücük kemerin falanda yok
Yaptirdiginda pisman olacaksin inan bana
Aynaya baktiginda ofaklandigin tek yerin burnun degildir diye düsünüyorum onun icin cok gereksiz
Ben yaptirdim ve cok cok pismanim
Benimde burnum aslinda cok kötü degildi öz güvenim vardi ama iste yaptirim dedim daha güzel olur dedim ama yanilmisim
Ne güzellik nede öz güven kaldi
Bu ameliyatdaki tüm acilar piskolojik olarak cektiklerin hicbiri degmezmis meger...
Bu benim fikrim cnm sadece kimsenin gereksiz yerine kötü olmasini istemiyorum cünkü cok kötü bir durum

Aynaya baktiginda ofaklandigin tek yerin burnun degildir diye düsünüyorum onun icin cok gereksiz
Benimde burnum aslinda cok kötü degildi öz güvenim vardi ama iste yaptirim dedim daha güzel olur dedim ama yanilmisim
Bu ameliyatdaki tüm acilar piskolojik olarak cektiklerin hicbiri degmezmis meger...
Bu benim fikrim cnm sadece kimsenin gereksiz yerine kötü olmasini istemiyorum cünkü cok kötü bir durum

Fotodaki kadar küçük değil burnum fotoda öyle çıkmış. Sen nedeb pişmansın kötü mü oldu burnun?

Vallahi bende çok dusunuyordum ama bu ara sıkıntılardan dolayı gıdemedım bayagı butce gerekıyor dıye. Ama o kadar yorum okudum ılk defa memnun kalmayan bı sızı gordum. Bende karadenızlıyım osebepten bıraz uzun burnum ve dalga konusu sankı, hep sağ tarafımdan resım cekılıyorum falan fılan .. Çok geçmiş olsun arkadaşım bu arada..

Konu sahıbıne gelınce bence hıc abartı gorunnen bır gorunumu yok burnunuzun .

Merhaba :) burunuzu genel yüz hatdinza göre degerlendirmek daha kolay olurdu burda sadece burun oldugundan gerek varmi yokmu tam anlasilmaz cunku fakat genis burunluyum diye yazmisiniz... Resme göre bence gerek yok burunuzda kemerde yok hic bisorun yok karekterstik burunuzu bozmayin :) makyaj hileleriye genis olan burun daralir :)))

Kizzzzzzz dokunma burunaaaa :) neyi rahatsiz ediyor seni sadece genisligimi ? O basit iki makyaj teknigi yeter sanatcilarda öyle yapiyor daraltiyor... resimlere göre sorun yok:)

Gayet güzel duruyor neyinden rahatsız oluyorsunuz. Yeni ameliyat olmuş biri olarak çok çok rahatsız olduğun bir şey yoksa olma derim iyileşme süreci zor ilerliyor...Şu an olmasaymışım diyorum herşey bittiğinde belki iyiki oldum diyeceğim ama şu an olumlu düşünemiyorum..

Gayet güzel duruyor neyinden rahatsız oluyorsunuz. Yeni ameliyat olmuş biri olarak çok çok rahatsız olduğun bir şey yoksa olma derim iyileşme süreci zor ilerliyor...Şu an olmasaymışım diyorum herşey bittiğinde belki iyiki oldum diyeceğim ama şu an olumlu düşünemiyorum..
Ya aslında burnumun öyle ameliyatlık bir sorunu yok ama hayalimdeki buruna sahip değilim

Vallahi bende çok dusunuyordum ama bu ara sıkıntılardan dolayı gıdemedım bayagı butce gerekıyor dıye. Ama o kadar yorum okudum ılk defa memnun kalmayan bı sızı gordum. Bende karadenızlıyım osebepten bıraz uzun burnum ve dalga konusu sankı, hep sağ tarafımdan resım cekılıyorum falan fılan .. Çok geçmiş olsun arkadaşım bu arada..

Konu sahıbıne gelınce bence hıc abartı gorunnen bır gorunumu yok burnunuzun .
Cnm ben konu sahibinin burnunu hic kötü bulmadigin icin yazdim ztn yoksa tabiki daha güzel bir burnu olsun isterim herkesin benimde burnum konu sahibininkine benziyordu oldum ve cok pismanim benimde yorumum bu oldu bu konuya
Tabiki gercek bir sebebiniz varsa burnum uzun dalga konusu sanki diyorsan git en az 3 doktorla görüs derim ama cok cok iyi karar ver ve iyi düsün giden geri gelmiyor kendi basina maglesef
Büyük ihtimale ben 2. bir ameliyat olcam ve cok korkuyorum cünkü güvencim kalmadi
Ve gerkez mutlu oluyor diye bsy
Yok yüzde 30% memmnun kalmiyor sadece benim gibi böyle yazmiyorlar
Ben sizin iyiliginiz icin
Söylüyorum sadece insallah dogru karari verirsiniz ve olmaya kararliysaniz allahim istediginiz burna kavustursun

Back
X