- 22 Temmuz 2015
- 211
- 28
- 28
- 35
- Konu Sahibi finansci38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU OTOYU BULABİLDİM ESKİ HALİ KEMERLİYDİ UCU DÜŞÜK Bİ BURUNDU ŞİMDİ KEMERİ GİTTİ UCU HALA DÜŞÜKeski hali nasıldı
EVET HERKESTEN AYNI TEPKİYİ ALIYORUM ÇOK DOĞAL DURUYOR DİYE AMA YANDAN FOTOĞRAF ÇEKİNİNCE HİÇ GÜZEL DURMUYO ÜST KISMI İYİ BURUN UCU COK DÜŞÜK SADECE BURUN UCUNU İĞNE İLE DOLGU ŞEKLİNDE YAPIYORLARMİŞ DOKTORUM GEL DÜZELTİRİM DEDİ AMA YİNE AYNI OLURSA DİYE GİTMEK İSTEMİYORUMmemnun değilsin anlıyorum ama çok doğal duruyo burun ucu estetiği zor zaten herkes beceremiyor malesef
Botox falan da yapıyorlar gel demiş bence git yaptığı işin arkasında dursun başka dr başka dr un yaptığı işi gönüllü düzeltmez çok yüksek ücretler isterEVET HERKESTEN AYNI TEPKİYİ ALIYORUM ÇOK DOĞAL DURUYOR DİYE AMA YANDAN FOTOĞRAF ÇEKİNİNCE HİÇ GÜZEL DURMUYO ÜST KISMI İYİ BURUN UCU COK DÜŞÜK SADECE BURUN UCUNU İĞNE İLE DOLGU ŞEKLİNDE YAPIYORLARMİŞ DOKTORUM GEL DÜZELTİRİM DEDİ AMA YİNE AYNI OLURSA DİYE GİTMEK İSTEMİYORUM
o konuda haklısın cok kararsızım yine bıcak altına yatıcam eğer aynı doktora gidersem o yuzden başka careler arıyorum.Botox falan da yapıyorlar gel demiş bence git yaptığı işin arkasında dursun başka dr başka dr un yaptığı işi gönüllü düzeltmez çok yüksek ücretler ister
KAYSERİ DE SAFFET ÖRSE AMELİYAT OLDUM VE BURUN UCUM COK DÜŞÜK TEKRAR AMELİYAT OLMAK İSTİYORUM AMA BU SEFER DETAYLI ARASTIRIYORUM OLANLAR VARSA FOTO KOYABİLİRLER Mİ LÜTFEN?
ilk aylardan sonra şiş inince belli oldu canım ter v şeklinde burnumun ucunda bişey oluşmuş başka doktor kulaktan kıkırdak alıp kıkırdak ekleyerek yaparız dedi ancak tekrar ameliyat yaniburun ucunuz neden düştü yave bunu ne zaman farketmeye başladınız ?
bir de nefes sorunum da gecmedi ama kıkırdak alıp tekrar yaparım dedi doktor korktum bendebence tekrar bıçak altına yatmana gerek yok canım ne güzel işte burnun ben estetiğim demiyor. benimde eski burnum seninki gibi biraz kemerli ve düşüktü doktor hatası sonucu maymun burnu gibi burnum olmuştı hem kalkık hem kemeri tamamen almıştı .ben burnumun nefes sorunu düzelsin ve biraz düşüklüğü gitsin demiştim sadece. ama saol sun ikinci ameliyatımı oldum Ahmet islam sayesinde şu an ki burnumdan çok memmunum tavsiye ederim. bu arada eski burnundaki saç rengin çok güzelmiş hangi renk tatlım:)
bana da kıkırdak ekleyerek yapacagını soyledi başka doktor kendi doktorumda dikiş atarım diyor ama hiç güvenmiyorumburun ucuyla fazla oynanmaması bence gayet iyi.benım burun ucuma kıkırdak eklendı sımdı içten gülerken hafıf yamuluyorburnun gayet güzel kotu durmuyor bence.ama rahatsızsan kendını huzursuz hıssedıyorsanda mutlaka yaptır canm
finansci38
teşekkür ederim canım saç rengini söylediğin için hiç korkma bence doktorunu iyi araştır çok ama çok iyi ve güven gerçekçi isteklerin olduğu sürece başarıyla sonuçlanacaktır inş. inş hersey istediğin gibi olur tatlımbir de nefes sorunum da gecmedi ama kıkırdak alıp tekrar yaparım dedi doktor korktum bendeeski sac rengim nevacolor cikolata kahve:)
bana da kıkırdak ekleyerek yapacagını soyledi başka doktor kendi doktorumda dikiş atarım diyor ama hiç güvenmiyorum
Kulaktan veya istersem kaburgadan alacağını söylemişti ki gerek kalmadı burun ucumda yeterli kıkırdak kalmişKikirdagi nerden alcagini söylediki??
Kulaktan veya istersem kaburgadan alacağını söylemişti ki gerek kalmadı burun ucumda yeterli kıkırdak kalmiş
geçmiş olsun, ameliyat olalı ne kadar oldu, bu burun doğal duruyor evet ama arkadaşlar olay sandığınız gibi olmuyor bu düşüklük zaman geçtikçe artıyor ve aşağı doğru sarkma meydana geliyor artık oradaki kıkırdaklar mı neyler varsa onlar aşağı uzuyor, bende ilk ameliyatta bu şekilde oldu ben çok uzun zaman bekledim sonra da revizyon oldum çok şükür, bu şekline biraz da olsa alışmışsınızdır zaten çok da kötü durumda değil, bir müddet daha bekleyin hem rahat rahat doktor araştırması yaparsınız, hiç acele etmenizi tavsiye etmem.o konuda haklısın cok kararsızım yine bıcak altına yatıcam eğer aynı doktora gidersem o yuzden başka careler arıyorum.
geçmiş olsun, ameliyat olalı ne kadar oldu, bu burun doğal duruyor evet ama arkadaşlar olay sandığınız gibi olmuyor bu düşüklük zaman geçtikçe artıyor ve aşağı doğru sarkma meydana geliyor artık oradaki kıkırdaklar mı neyler varsa onlar aşağı uzuyor, bende ilk ameliyatta bu şekilde oldu ben çok uzun zaman bekledim sonra da revizyon oldum çok şükür, bu şekline biraz da olsa alışmışsınızdır zaten çok da kötü durumda değil, bir müddet daha bekleyin hem rahat rahat doktor araştırması yaparsınız, hiç acele etmenizi tavsiye etmem.