Kızlar! Bütün beyaz eşyası BOSCH olan varmı?

_zhy_

mis kokulu yalanlar x))
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
237
0
96
39
Kırıkkale
herkese merhaba.ben beyaz eşyamı bekarken hep arçelik alırım derdim.nişanlımın bütün arkadaşları BOSCH kullanıyolarmış.sağlam olsun diyo fiyatı önemli değil diyoruz.BOSCH alalım diyo.televizyon , buzdolabı , çamaşır ve bulaşık makinesi alacaz.kullananlar memnun musunuz??? ben çok karasızım.

canım bizde bosch aldık. bosch kaliteli bir marka zaten. ben gözüm kapalı aldım ve öncesinde 3-4 ay kadar araştırdım.inşallah 38 gün sonra kullanmaya başlayacağım canım. inşallah memnun kalacağımı düşünüyorum. nişanlımın annesi bosch kullanıyor ve memnun...

canım öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim.bende kararımı verdim bosch alacaz.bizimde düğünümüze 54 gün var .inşalllah bi sorun çıkmaz.buzdolabında biraz tereddütüm vardı. ama eşya işi herkesin dediği gibi şans işi.bugün çok araştırdım bosch gerçekten iyi markaymış.. açıkçası bilmiyordum.. çünkü çevremde kullanan yok.hayırlı olsun ikimize de:teytey:

rica ederim canım ne demek. şimdiden hayırlı olsun. bosch web sitesinden ürünlerin özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsin canım. özellikleri çok fazla çünkü.
ankastre mi alacaksınız normal mi ?

teşekkür ederim cnmm.web sitesine baktım içim rahatladı...biz kiracı olacağımız için ankastre düşünmedik.normal alacaz.seninki normal mi?

benim bütün eşyalarım bosch çok da memnunum 2 senelik evliyim hiç sorun yaşamadım özellikle hepsinden memnunum ama özellikle buzdolabım ve fırınım çok güzel tavsiye ederim

teşekkür ederim cnmm.web sitesine baktım içim rahatladı...biz kiracı olacağımız için ankastre düşünmedik.normal alacaz.seninki normal mi?

hmmm anladım canım. benim ki ankastre tatlım...

ikra canım seninki ankastre mi ? birde kullandıklarının fotosunu eklermisin web sitesinden

ben 7 yıllık evliyim .. çamaşır makinem fırınım buzdolabım ütüm ve televizyonum bosch tan çok memnunum... çok şükür bir problem çıkmadı

kesinlikle bosch veya elektrolüx derim süper markalar arçelik artık öldü kendisi üretmiyor cinden getiriyor o yüsden kaliteli olmuyor ne çamaşır nede bulaşık makinemden memnun değilim.

ben bütün eşyaları BOSCH kullanan biri olarak , doğru seçimdesin derim iyi günlerde kullan............

ben bütün eşyaları BOSCH kullanan biri olarak , doğru seçimdesin derim iyi günlerde kullan............

çok teşekkür edrimm.başta nişanlım dediğinde aman bosch uyduruk bi marka arçelik alalım dedim.kaç gündür araştırıyorum nişanlım çok haklı.ben hepsinin bosch olmasına karar verememiştim.hani belki çamaşır makinesi iyidir buzdolabı kötüdr diye..

Evet, benimde tüm beyaz esyalarim BOSCH..!

Camasir makinasi, bulasik makinasi, Ocakli Firin, Buzdolabi...cok ta memnunum..!

Kesinlikle tavsiye ederim...!

bende 1.5 haftalık evliyim :) beyaz eşyalarımın hepsi Bosch'tan. tv hariç. fırın çok güzel pişiriyo. bulaşık makinemi silenceplus serisinden aldım. çalışıyomu diye kulağımı kapağa dayıyorum. acaip sessiz çalışıyo. çamaşır makinemdede 15 dk kısa programı bu yaz günlerinde kullanmak çok rahat. terleme nedeniyle 1 kere giydiğini bir daha giyemiyorsun çünkü.15 dk da çamaşırlar çıkıyor :sm_cool: . Bosch ürünlerinin çok güzel özellikleri var. bütün modelleri internet sitesinden iyice araştırarak almıştık. Bosch beyaz eşyalarını gözün kapalı almanı tavsiye ederim canım.

4 yıllık evliyimm..Çamaşırrr makinam ve buzdolabım BOSCH ve BOSCH vazgeçilmezz bir markaa benceee.Çokk memnununn .Keşkee bulaşık makınam ile fırınımda BOSCH olsaydııı..:çok üzgünüm:

cevaplarınız için hepinize çok çok teşekkür ederimm.bosch bulaşık makinesinde kaç programlı tavsiye edrsiniz. bugün 4 programlıya baktım iyi gibi geldi özellikleri.

benim ki 5 programlı canım. program sayısından ziyade su ve elektrik tüketimine baktım ben. 12 litre su harcıyor bütün programlarda.

canım benimkinin modeli SMS53M02. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. sitede bi özelliklerini incele bence. 5 programlı. 13 kişilik kapasitesi var. 12 litre su harcıyor ve yarı yarıya yıkama süresini düşürme özelliği en güzel özelliklerinden biri. ayrıca üst sepetin dışına takılı bi kısım var. tablet kullandığın zaman makina tableti oraya atıyor. deterjanın daha iyi dağılmasını sağlıyo.çünkü tablet makinanın dibine inmiyor.
silence plus özelliği nedeniylede çok sessiz. çalıştığını anlamıyosun bile.
kendimi bi an satıcı gibi hissettim hehe :))
iyi araştır canım. ama bu modelide es geçme. Allah kolaylık versin..

canım ben daha sözlüyüm bidaha ki aya nişanım var şu an annemin evinde kulandıklarımız borsch ve çok memnunuz bende kesinlikle borsch istiyorum hepsini biraz pahalı ama olsun ve çok araştırdım kesinlik doğru karar borsch diye düşünüyorum mutluluklar

uyduruk bi marka olumu hiç kulaklarıma inanamıyorum
fiyatı da diğerlerine göre pahalı
'BOSCH ne demiş; insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim'
tv markası BOSCH hiç duymamıştım bence beyaz eşyada iyi tv. başka marka al
ben SONY lcd kullanıyorum tavsiye ederim
herşeyden önemlisi iyi günlerde kullan
mutluluklar...............

ama canımm fiyatının pahalı olması onu hepsinden iyi yapar mı?benim uyduruk dememin nedeni çevremde hiç kimse kullanmıyor.kullanan olmayınca da firmanın ne kadar kendini övmesi beni etkilemiyo.onun için kullananlardan fikir almak için bu konuyu açtımmm.iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…