canım bizde bosch aldık. bosch kaliteli bir marka zaten. ben gözüm kapalı aldım ve öncesinde 3-4 ay kadar araştırdım.inşallah 38 gün sonra kullanmaya başlayacağım canım. inşallah memnun kalacağımı düşünüyorum. nişanlımın annesi bosch kullanıyor ve memnun...
canım öncelikle cvp verdiğin için teşekkür ederim.bende kararımı verdim bosch alacaz.bizimde düğünümüze 54 gün var .inşalllah bi sorun çıkmaz.buzdolabında biraz tereddütüm vardı. ama eşya işi herkesin dediği gibi şans işi.bugün çok araştırdım bosch gerçekten iyi markaymış.. açıkçası bilmiyordum.. çünkü çevremde kullanan yok.hayırlı olsun ikimize de:teytey:
rica ederim canım ne demek. şimdiden hayırlı olsun. bosch web sitesinden ürünlerin özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsin canım. özellikleri çok fazla çünkü.
ankastre mi alacaksınız normal mi ?
teşekkür ederim cnmm.web sitesine baktım içim rahatladı...biz kiracı olacağımız için ankastre düşünmedik.normal alacaz.seninki normal mi?
ben bütün eşyaları BOSCH kullanan biri olarak , doğru seçimdesin derim iyi günlerde kullan............
uyduruk bi marka olumu hiç kulaklarıma inanamıyorumçok teşekkür edrimm.başta nişanlım dediğinde aman bosch uyduruk bi marka arçelik alalım dedim.kaç gündür araştırıyorum nişanlım çok haklı.ben hepsinin bosch olmasına karar verememiştim.hani belki çamaşır makinesi iyidir buzdolabı kötüdr diye..
uyduruk bi marka olumu hiç kulaklarıma inanamıyorum
fiyatı da diğerlerine göre pahalı
'BOSCH ne demiş; insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim'
tv markası BOSCH hiç duymamıştım bence beyaz eşyada iyi tv. başka marka al
ben SONY lcd kullanıyorum tavsiye ederim
herşeyden önemlisi iyi günlerde kullan
mutluluklar...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?