Kızlar! Bütün beyaz eşyası BOSCH olan varmı?

kendi evimizde de bosh buzdoLabı ve buLasık makinası kuLLanıyoruz. yeni teknoLoji degiL uzun bi süre oLdu aLaLı ama buLasık makinasından hic memnun degiLiz.inanıLmaz ciziyor ve cok temiz yıkadıgı söyLenemez. boschtan yeni ürün oLarak buLasık makinası aLanLardan da bu tarz sikayetLer duydum. bu konuda rahatsızLıgı oLan var mı? yoksa bizim sanssızLıgımız mı?

bende yeni bulaşık makinasını bosch tan aldım sms53408 ve niç memnun değilim çiziyor ve temiz yıkamıyor eski arçelik 6230s makinamda hiç bir sorun yaşamamıştım halbuki

boschun katalogunda ve nette böyle bir bulaşık makinası göremedim.emin misiniz sms53408 olduğuna yada ben mi bulamadım:S

yaa pardon yanlış yazmışım sms53m08eu modeli 1,558 saydım çok pişmanım

çok ilginç ama katologda bu modelde yok.nette var ama.bende bosch katalogunu aldım fiyat ve model araştırması için ama dediğiniz model yok.kaldırmışlar herhaalde belkide böyle sorunlar yaşandığı için mi acaba.insanın kafası iyice karışıyo şans işi sanırım

KIZLAR ACİL YARDIM !!
bosch marka ocaklı fırınlara baktım da. Alıcam artık inşallah..adam en çok satan 2 modelin multifonksiyonlu ve elektro fanlılar olduğunu söyledi.

ne fark var ve hangisi iyi??? bilen var mı?

KIZLAR ACİL YARDIM !!
bosch marka ocaklı fırınlara baktım da. Alıcam artık inşallah..adam en çok satan 2 modelin multifonksiyonlu ve elektro fanlılar olduğunu söyledi.

ne fark var ve hangisi iyi??? bilen var mı?

fırınınızı çoktan almışsınızdır diye düşünüyorum. yine de cevap yazmak istedim. multifonksiyonlu fırın, elektro fanlı fırınların geliştirilmiş halidir. elektro fanlı fırında alttan pişirme, üstten pişirme,alt üst aynı anda pişirme ve bunların fanlı versiyonları varken mültifonksiyone fırında ızgaralar falan da dahil 9 dan fazla program var. ayrıca bosch fırında multifonksiyonal olanlarda 3d pişirme var:3tepsiyi aynı anda pişirebiliyorsunuz. tabi bunlar katalogda yazanlar...
hangisi daha iyi diye sorarsanız multifonksiyonel olanlar tabiki daha iyi, üst teknoloji çünkü. tabi aralarında ciddi fiyat farkı var.

konuyu açan arkadaştan da,yorumlayan güzel ellerden de çok teşekkür ederim. ben de inşallah yaza evleneceğim. bosch olacak bizimde. içimi rahatlattınız. çok teşekkür ederimm

6 aylık evliyim bütün beyaz eşyam bosch. ankastre olarak aldık ve çok memnunum. iyi ki de almışım. pazardan bişi almıyoruz sonuçta iyice araştırdım. 2-3 ay sürdü bu araştırmam ve değdi de. çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. servis deseniz ne olursa olsun hemen geliyorlar ikiletme bile olmuyor.

butun beyaz esyam bosh masallah cokda memnunum herkese tavsıye ederım cok kullanıslı bır marka

Benim de çeyizimdeki tüm beyaz eşyalarımı bosh dan aldık televizyon hariç,daha kullanamadım tabi ama burdaki yorumları okuyunca bir kez daha içim rahatladı :dance: :dance:

kendi evimizde de bosh buzdoLabı ve buLasık makinası kuLLanıyoruz. yeni teknoLoji degiL uzun bi süre oLdu aLaLı ama buLasık makinasından hic memnun degiLiz.inanıLmaz ciziyor ve cok temiz yıkadıgı söyLenemez. boschtan yeni ürün oLarak buLasık makinası aLanLardan da bu tarz sikayetLer duydum. bu konuda rahatsızLıgı oLan var mı? yoksa bizim sanssızLıgımız mı?

bende yeni bulaşık makinasını bosch tan aldım sms53408 ve niç memnun değilim çiziyor ve temiz yıkamıyor eski arçelik 6230s makinamda hiç bir sorun yaşamamıştım halbuki

arkadaşlar kullandığınız deterjan ve tuz ile alakalıdır, parlatıcı ile bile alakalı olabilir, makine çizmez bulaşıklarınızı. kullandığınız kimyasallar suda iyi çözünmüyor isesebep odur.

annem 20 yıldır kullanıyor bosch, çok eski modeli ancak daha bir bardağımızı çizmedi :)

Bizimde bulaşık ve makinesi elekt. süpürgesi bosch ben bildim bileli o var çok menunuz...
ama buzdolabı rafları olsuniç boyutu olsun... annem aldı tabii orda yüksek görünmüş altına yükseklik koyuyolar ya.. onu geçtim o annemin hatası yere kadar eğiliyoruz artık...
yoğurt yicektim 2 günde donmuş çöpe attık, derecesini düşürdük ki servis o dereceyi ayarladı yine buz tutuyo, anlayacağınız boschun en baş belası dolabını aldık... zaten yaptığı gürültü cabası, eski dolap bu kadar gürültü çıkarmıyor.. keşke almadan araştirsaydım internetten modelleri özellikle ses konusunda ses çok.. bide süpürgede ufak bi sorun yaşandı o da tamir edildi onun dışında çok kullanışlı

canım
donabilecek ürünleri çok diplere itmeyin, dipten soğuttuğu için donabiliyor..

bişey sorucaktım.bende almak istiyorum da acaba ne kdr sürede yıkıyo bazıları çok uzun sürede yıkıyomuş

canım bir programı 2.28 birisi 2,38 diğeri 30 diğeri 15 diğeri 45 dk canım. elektrik ve suyu az harcadığı için süresi uzun sürüyor. uzun olması elektriği sömürüyor manasına gelmesin aksine az harcıyor.

Ya bana BOSCH demeyin çok dertliyim. :(

Ben para biriktiremeyen bir insan olarak bundan birkaç yıl önce oturduğum yerdeki BÜYÜK ve eski bir BOSCH bayisine giderek çeyizlik beyaz eşyalarımı taksitle aldım. Adamlar çeyizlik kampanyalarının olduğunu ve ne zaman evleneceksem o zaman eşyalarımı teslim edeceklerini söylediler. Neyse gel zaman git zaman nişanlımla karar verdik bu yıl evlenmeye hatta geçen yaz nişanlım askerdeyken ben gittim bide aldığım eşyalara buzdolabınıda eklettim ve onun içinde borçlandım. Ama için hep rahattı. Çünkü koskoca BOSCH bayisi ne olacakki benim gibi bi sürü insan burdan alışveriş yapıyor. Neyse birgün işden eve gelirken bir baktım bayinin yerinde yeller esiyor :a015: Hemen ertesi gün kapıda not bıraktıkları muhasebecilerini aradım. Eşyaları en kısa sürede teslim edeceklerini ama kesin bir süre veremediklerini söylediler. Neyse uzun lafın kısası şimdi mahkemelik olduk.
En kötüsüde BOSCH un BENı ıLGıLENDıRMEZ tavrı. Adamlar resmen bizi ilgilendirmez alsaydınız eşyalarınızı dediler. Hani Bosch müşterilerinin güvenini kaybedeceğine para kaybederdi. Adamlar remen BOSCH adını kullanarak ben ve benim gibi onlarca müşterilerini dolandırdırlar ama BOSCH un umrunda değil. Bu yaz evlenicez inşallah. Ama beyaz eşyam artık yok. ıcra yolu ilede alabileceğim şüpheli.

Neyse bende şimdi yeniden araştırma içine girdim. Ama bir daha BOSCH asla almam. Beyaz eşyada ELEKTROLUX, SAMSUNG VE GENERAL ELECTRIK öneriyorlar. Sizde onları bir araştırın derim.

canım iyi de o boschun değil bayinin suçu, bayi tamamen boschdan bağımsız, adamlar siparişini vermemişler demekki.. senden parayı almışlar ama.. bu durumda bosch bişey yapamaz ki, parasını almadı ise bedavaya mı versin..

bende bosch sanki babamın oğlu gibi savunmaya geçtim ama, bu yaşadığın olay boschla ya da kalitesi ile ilgili değil, bayi ile ilgili..

Ya bana BOSCH demeyin çok dertliyim. :(

Ben para biriktiremeyen bir insan olarak bundan birkaç yıl önce oturduğum yerdeki BÜYÜK ve eski bir BOSCH bayisine giderek çeyizlik beyaz eşyalarımı taksitle aldım. Adamlar çeyizlik kampanyalarının olduğunu ve ne zaman evleneceksem o zaman eşyalarımı teslim edeceklerini söylediler. Neyse gel zaman git zaman nişanlımla karar verdik bu yıl evlenmeye hatta geçen yaz nişanlım askerdeyken ben gittim bide aldığım eşyalara buzdolabınıda eklettim ve onun içinde borçlandım. Ama için hep rahattı. Çünkü koskoca BOSCH bayisi ne olacakki benim gibi bi sürü insan burdan alışveriş yapıyor. Neyse birgün işden eve gelirken bir baktım bayinin yerinde yeller esiyor :a015: Hemen ertesi gün kapıda not bıraktıkları muhasebecilerini aradım. Eşyaları en kısa sürede teslim edeceklerini ama kesin bir süre veremediklerini söylediler. Neyse uzun lafın kısası şimdi mahkemelik olduk.
En kötüsüde BOSCH un BENİ İLGİLENDİRMEZ tavrı. Adamlar resmen bizi ilgilendirmez alsaydınız eşyalarınızı dediler. Hani Bosch müşterilerinin güvenini kaybedeceğine para kaybederdi. Adamlar remen BOSCH adını kullanarak ben ve benim gibi onlarca müşterilerini dolandırdırlar ama BOSCH un umrunda değil. Bu yaz evlenicez inşallah. Ama beyaz eşyam artık yok. İcra yolu ilede alabileceğim şüpheli.

Neyse bende şimdi yeniden araştırma içine girdim. Ama bir daha BOSCH asla almam. Beyaz eşyada ELEKTROLUX, SAMSUNG VE GENERAL ELECTRIK öneriyorlar. Sizde onları bir araştırın derim.

Ama bu tip bayilik işleri bu kadar kolay değildir. Yani siz böyle bir firmanın bayiliğini alabilmek için birçok sözün altına imza atmanız ve tonlarca teminat vermeniz gerekir. Sonuç olarak bende müşteri olarak A bayisinden değil, BOSCH dan mal alıyorum. Bayide beni ilgilendirmez. Ama firmanın müşterisinin mağduriyetine karşı tutumu çok basitçe. "BANA NE" demek bu kadar büyük firmalar için kabul edilemez bir durumdur.

Ben zaten malları kötü demedim. Ama sergiledikleri bu tutum bangır bangır reklamını yaptıkları "Müşterimin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" le hiç uyuşmuyor. Bu nedenle çoktan benim ve çevremdeki birçok kişinin güvenini kaybettiler. (Benim gibi mağdur olan çok insan var.) Demek ki iş sadece paradaymış.

Back
X