Ya bana BOSCH demeyin çok dertliyim.
Ben para biriktiremeyen bir insan olarak bundan birkaç yıl önce oturduğum yerdeki BÜYÜK ve eski bir BOSCH bayisine giderek çeyizlik beyaz eşyalarımı taksitle aldım. Adamlar çeyizlik kampanyalarının olduğunu ve ne zaman evleneceksem o zaman eşyalarımı teslim edeceklerini söylediler. Neyse gel zaman git zaman nişanlımla karar verdik bu yıl evlenmeye hatta geçen yaz nişanlım askerdeyken ben gittim bide aldığım eşyalara buzdolabınıda eklettim ve onun içinde borçlandım. Ama için hep rahattı. Çünkü koskoca BOSCH bayisi ne olacakki benim gibi bi sürü insan burdan alışveriş yapıyor. Neyse birgün işden eve gelirken bir baktım bayinin yerinde yeller esiyor :a015: Hemen ertesi gün kapıda not bıraktıkları muhasebecilerini aradım. Eşyaları en kısa sürede teslim edeceklerini ama kesin bir süre veremediklerini söylediler. Neyse uzun lafın kısası şimdi mahkemelik olduk.
En kötüsüde BOSCH un BENİ İLGİLENDİRMEZ tavrı. Adamlar resmen bizi ilgilendirmez alsaydınız eşyalarınızı dediler. Hani Bosch müşterilerinin güvenini kaybedeceğine para kaybederdi. Adamlar remen BOSCH adını kullanarak ben ve benim gibi onlarca müşterilerini dolandırdırlar ama BOSCH un umrunda değil. Bu yaz evlenicez inşallah. Ama beyaz eşyam artık yok. İcra yolu ilede alabileceğim şüpheli.
Neyse bende şimdi yeniden araştırma içine girdim. Ama bir daha BOSCH asla almam. Beyaz eşyada ELEKTROLUX, SAMSUNG VE GENERAL ELECTRIK öneriyorlar. Sizde onları bir araştırın derim.