Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz süt kesiği akıntı enfeksiyondur. Doktora gözükürsen tedavisini yaparKızlar benim sizin cevabınıza ihtiyacım var benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var bana yardımcı olun adetime 4 gün var daha önce kimyasal gebelikte de böyle olmuştu bana bilen birileri cvp versin
Benim enfeksiyonum yok daha yeni tedavi oldum enfeksiyon hiç yok bu aralar böyle fazlalaşmışBeyaz süt kesiği akıntı enfeksiyondur. Doktora gözükürsen tedavisini yapar
Tedavi olduktan sonra tekrar baktırdınız mı? Tek kür tedaviyle hemen bitmiyor. Her türlü bu sorunun cevabını biz bilemeyiz burada.Benim enfeksiyonum yok daha yeni tedavi oldum enfeksiyon hiç yok bu aralar böyle fazlalaşmış
Süt kesiği hamilelik belirtisi değil malesf. Gününüz gelince test yaparsınız. İnşallah gönlünüzce olsunKızlar benim sizin cevabınıza ihtiyacım var benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var bana yardımcı olun adetime 4 gün var daha önce kimyasal gebelikte de böyle olmuştu bana bilen birileri cvp versin
Canım erken gebelik testi yap varsa çıkarKızlar sizin belirtiniz neydi
o kadar hızlı geldim ki konuyu okuyamadan gidiyorum
![]()
Canım avulasyon testi yaptin miKızlar benim sizin cevabınıza ihtiyacım var benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var bana yardımcı olun adetime 4 gün var daha önce kimyasal gebelikte de böyle olmuştu bana bilen birileri cvp versin
Şuan benimde adetime bir kaç gün var ve akıntım var ovulasyon yapıyorum negatif çıkıyorKızlar benim sizin cevabınıza ihtiyacım var benim beyaz süt kesiği gibi akıntım var bana yardımcı olun adetime 4 gün var daha önce kimyasal gebelikte de böyle olmuştu bana bilen birileri cvp versin
Tmm da ovulasyon yapmadım ama kimyasal gebelikte de yaşadım bunuŞuan benimde adetime bir kaç gün var ve akıntım var ovulasyon yapıyorum negatif çıkıyor
Hamilelik sırasında mi böyle akıntının geldi yoksa ilk şüpheniz olduğu zaman miTmm da ovulasyon yapmadım ama kimyasal gebelikte de yaşadım bunu
Maya enfeksiyonu kasıntı yanma yapıyor benim öyle şikayetim yokMaya enfeksiyonu olabilir, doktorunuza danışmanız lazım, gebelik belirtisiyle de alakası olmadığını söyleyebilirim.
Hamilelikte oldu bide benim böyle şüphem var göğüslerimde hassasiyet var dokunmıyorumHamilelik sırasında mi böyle akıntının geldi yoksa ilk şüpheniz olduğu zaman mi