kızlar çabuk karar vermemiz lazım

BADENURCAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
77
0
86
43
Konya
idrar yolu enfeksiyonum varmış.23 haftalığım.dr antıbıyotık verdı ama ant.benım içime sınmıyo.kullansam m kullanmasam mı

doktorun verdigi antibiyotigi mutlaka kullanmalisin idrar yolu enfeksionu iyi degildir hamilelikte. hem bu haftalarda ilac icilebiliyor. icin rahat olsun oole olsa doktorun vermezdi.

ben 34. haftamda kullandım,o acı arttıkça daha beter bişe oluyo..Doktoruma güvenmek zorundaydım ve antibiyotik birde vajinal tablet kullandım.. üstelik serum ble yedim,antibiyotikli..

36.haftamda bende olmuştum ve antibiyotik kullandım augumentin kullandım bir zararı yokmuş bebeğe

idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli oluyor hamilelikte dahada siddetlenmemesi icin kullanman en iyi olani, zaten doktorun biliyor hamile oldugunu biran önce gecmesi icin kullanman gerek

bence kullan, kullanmazsan geçmeyecek ve belkide hastalık ilerleyip daha da zor durumlara düşürecek seni

Bende iki kez antibiyotik kullandım ama işe yaramadı bende sonra idrar kültürü yapıldı ve ilaçla tedavi edilmeyecek bir enfeksiyon olduğu bol suyla atabileceğim söylendi..Antibiyotik kullanabilirsin endişelenme..

tatlım bende 28 haftalıkken kullandım dr un verdıyse kullansan ıyı olur cunku enfeksıyon ılerlerse erken dogum tehlıkesı olusuyormus zaten bazı antıbıyotıkler gebelıktede kullanılabılıyor

idrar yolu enfeksiyonum varmış.23 haftalığım.dr antıbıyotık verdı ama ant.benım içime sınmıyo.kullansam m kullanmasam mı

canım idrar kültürü yaptı mı doktorun? benim hep lokosit çıkar idrarımda ama kültür hep temiz çıktığı için hiç antibiyotik kullanmadım.. tabi eğer kültürde çıktıysa onun zararı antibiyotiğin zararından fazla ondan kullanmalısın bence.. geçmiş olsun...

bende kullandım 5 aylar gibiydi sürekli tekrarladı antibiyotik kullanınca bi dahada olmadı enfeksiyon sana zararlı sancı yanma iltehap kaşıntı demek.. doğumdada bebeğe bile zarar yani..

tabiki 3 ayı geçtikten sonra hamileler gebelikte kullanılan ilaçları kullanabiliyolar ki zaten bunu sana doktorun vermiş zaten.. hem kullanman şart çünkü gebelikte idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma bile neden olabiliyo onun için hemen tedavi ettir istersen bide yazdığı ilacı başka doktorlarada gösterebilirsin için rahat eder...

vucudunda mıkropla bebegını buyutecegıne ılac kullanman cok daha mantıklı...
gecmıs olsun.
bu arada bende kullandım zamanında korkma bısey olmuyor.

cnm endişelenem kullan derim ben.gebelikte bazı antibiyotikler güvenle kullanılabiliyor.ben 18.haftamda 7 gün penisilin kullandım 20lik diş boşluğu iltihaı yüzünden.ve bebişim gayet sağlıklı şu anda.

bende de aynı durum vardı,bol bol su ıceceksın dedı ddoktor,ıkı hafta sonra yıne kontrol edıcez dedı.eger ılac verırse de kullanıcam,kullanmalısın arkadasım doktor onermıs sonucta

Back
X