Kızlar canım çok fazla TATLI şeyler istiyorrrr :D

emlersn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
131
1
46
İçel Mersin
Son 2 hafta onceye kadar deli gibi turşu ve limon yiyen bennn hayatım boyunca yemedıgım cikolata tatlı seker yıyorum bu aralar kendımı durduramıyorummmmm benım gıbı olan varmıı

bende de aynı şey oldu canım ama belli bi süre sonra geçiyo zaten kendimi durdurayım yemiyeyim dersen daha kötü oluyo daha çok istiyo canın

Bu haftalardayken benimde canım aşırı derecede tatlı bişeyler istiyodu ama şimdi o kadar istemiyo abartmadan bence ye en azından nefsini köreltmek için canın istiyomuş madem

ben ki ekşiyi çok seven insan ekşi qördümmü mide bulantım başlıyor hemen hamileliqimin başından beri yani hiç ekşisiz turşusuz bi hamilelik qeçirdim.. ama tatlı 24 saat canım istiyor yemeyeyim diyorum qözümün önünde uçuşuyo tatlılar hatta şimdi yazarken bile canım istedi :)) kaç defa bi daha yemicem dedim ama yoooooook imkanı yok dr.uma sordum sadece kilo aldırır başka bi zararı yok dedi

4 ayda 2 kilo almısım ama suan suan 5 ıcı ayımızdayız sankı buayda aldım gıbı gelıyor bana kilo önemli değil veririm de bebegıme bır zararı olmasın

Geçen annem söyledi, bir tanıdığımızın bebeği yeni doğdu, bebek sık sık alerji oluyormuş. Doktorlarının söylediğine göre anne hamilenizi çok fazla çikolata tüketmiş...bence araştırmakta fayda var ve olabildiğince abartmamaya nefsini köreltme dısına çıkmamaya çalış derim

benimde canım acayip tatlı sekiz istiyor bol bol çiğniyorum bebeğe zararı olurmu acaba ? bide sulu ayvayı cok yiyommm

benimde sorunum bu sürekli tatlı yiyorum aklıma geldiğinde yiyecek tatlı bişe yoksa oturup ağlıyorum hamile kaldığım günden beri bu böyle ikinci kızıma hamileyim birincide tatlıya bakamıyodum bile

çok iyi anlıyorum sizi aklımda sürekli tatlı türleri var başka bişey düşünemiyorum madde bağımlıları gibi oldum nerdeyse damardan şerbet çekicem çok fenayım yazzz şimdi bi tulumba tatlısı olsa nasıl yerdim yaa ağlmak istiyorummm

annenin yediği çikolata ile bebeğin allerji olması gerçekmidir bilemem ama ben de aşırı çikolata tükettim hamileyken ve kızım tatlıdan nefret ediyordu. Şimdi 31 aylık ara ara çikolata yiyor. Onu da seçiyor hepsini yemiyor eline lolipop alsa bir iki yalayıp atıyor. Bu arada kızımın çok allerjisi var. Ama allerji genetik biliyorssunuz bu konuda da babasına çekmiş.

Tavsiyem canınız tatlı çekerse meyve ve kuru kayısı yemeniz aman uzak durun ne olur çikolatadan. Tadımlık yiyin ama abartmayın. ben çikolata yuzunden 22 kilo aldım hamileliğimde hepsini verdim sorun olmadı ama vücudumdaki tüm kaslar eridiği için spor yaparken çok ciddi sakatlık geçirdim ve şu an durumum ameliyat gerektiriyor. Ve ben herşeyi göze alarak 2.bebeğime hamile kaldım. Üstelik sakatlığım kalçamda. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…