- Konu Sahibi blackberyy
25 haftalık hamileyim perşembe günü doktora gittim, kilosu için 620 gr dedi bende haftasına göre çok az değil mi diye sorunca karnını zayıf ölçtüm sanırım deyip yeniden ölçtü 716 gr dedi, birkaç gün geriden geliyor dedi aceleciliği yüzünden günüm zehir oldu, ardından dün düşük tansiyon nedeniyle aynı hastanenin aciline gittim, oradaki farklı bir doktor bana bebeğin suyu çok iyi vs derken birkaç dk sonra suyu fazla gibi geldi bana dedi, bir gün öncesi doktorum bundan bahsetmedi, sonra ben normal mi derken evet çok normal 27 haftayla uyumlu deyince tekrar bir şok yaşadım, 1 gün öncesi doktor bana 25.0 olan bebeğime 24.3 dedi ertesi gün başka doktor suyu fazla 26-27 haftayla uyumlu dedi, sinirlerim allak bullak, üstelik bu özel hastane, pazartesi doktoruma gidip açık bir dille konuşacağım yine belirsizlikler içinde konuşursa değiştirmeyi düşünüyorum ve bugüne kadarda çok memnundum doktorumdan.
Gebelik öncesi panik atağım vardı dişimi sıktım bugünlere geldim ama ister istemez kafama takıyorum çocuğum gelişsin diye ne yiyeceğimi şaşırdım 2 gündür, Allah herkese yardım etsin.
Gebelik öncesi panik atağım vardı dişimi sıktım bugünlere geldim ama ister istemez kafama takıyorum çocuğum gelişsin diye ne yiyeceğimi şaşırdım 2 gündür, Allah herkese yardım etsin.