Kızlar Canlar

amonra cım bilerek açılıyor bu başlıklar zaten 3 ay hamilemiyim diye düşünüp durmak mı zor bi test yaptırmakmı hangisinin kolay olduğu belli ama maksat eğlenmek işte basbaya dalga geçiliyor bizimle vaktimiz çalınıyorÇok üzgünüm çoook

alkisalkisalkis Hay yaşa sen....

İnandınız mı kızlar allah aşkına?:kedi:

Basbaya eğleniyor... yazık.:oklava:

amonra cım bilerek açılıyor bu başlıklar zaten 3 ay hamilemiyim diye düşünüp durmak mı zor bi test yaptırmakmı hangisinin kolay olduğu belli ama maksat eğlenmek işte basbaya dalga geçiliyor bizimle vaktimiz çalınıyorÇok üzgünüm çoook

ya tabi bende böyle alay ettiğini sanan insanlar varsa
-konu sahibi öyledir değildir bilemicem
hürmet okuyorum yedi ceddine:olmaz:

kuvette kalan size bulasacak ve hamile kalacaksiniz haa?
bu imkansiz cunku kuvette sperm olsa bile coktan olmustur, yani etkisini kaybeder.
hamile degilsindir canim mumkun degil

nerde o günler keşke öyle olsa aylarca popomuzun altında yastık günaşırı uğraşmazdık ne güzel olurdu banyoya gir hoop hamilesin delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
nerde o günler keşke öyle olsa aylarca popomuzun altında yastık günaşırı uğraşmazdık ne güzel olurdu banyoya gir hoop hamilesin delikafadulden

ayyy bacım alemsin hee kaydirigubbakcemile3 delikafadulden ben de bi keresinde 2.5 ay adet olmamıştım kist cıktı bende

Bu tür mesajlara laf olsun diye yorum yapmazsak onlarda bıkar artık saçma konular açmazlar,bizler tarafından rağbet görüyorki her gün bu tür konular açılıyor..bizde saçmalıyoruz demekki :kahve:

böyle dalga amaçlı konu açınca eline ne geçiyor anlamıyorum ya :S çokmu egleniyorsun !!!!

evdede babanizla ayni banyoda yapmiyomusunuz dusunuzu?

bayanlar siz hic uyumuyomusunuz yaopuyorumnanaktan
sabahlara kadar yazanlar olmus kimbilir kacinci uykumdayim benboshayallersmile

banyodan pantolondan şurdan burda sprem bulaşırmı die konu açanlar
bir geyik bölümü açıp tecrübelerini paylaşsınlar :roflol::roflol::roflol:

Haydar Dümen vari sorular yerine dönmeye başladı... -tatlicadiarzu-

Hata bizde oturup yorum yapıyoruz.

O değilde, birisi ciddi ciddi "canım interneten araştırdım öyle birşey yokmuş" gibilerinden cevap vermiş...kaydirigubbakcemile3
Dediğine göre klozet kapağında ki sperm bilem kuruyormuş, geçmiyormuş... sırnaşık şey

Durumumuza gülsek mi ağlasak mı bilemedim...

adetim bugün olmalıydı olmadı acaba hamilemiyim acep boshayallersmilezemuszemussempatiksalakcinni

gerçekten ilginç yaa,bi insan banyo yapınca nasıl hamile kalır ya,o spermler o kadar mı aktif ki hem vajinaya girmemiş hem de sulu bi yerde canlı kalsınlar...:olmaz:Lisedeyken bende 3-4 ayda 1 adet olurdum dr a gittim düzelmişti...Ya genetik bişeydir ya da stresten gecikmişsindir...

Evet hanımlar konuyu kapatıyorum artık,
konu sahibi de herhalde gerekli bilgiyi almıştır diye düşünüyorum,
ama sizlerden ricam,maden bu tip konulara yazmak hoşunuza gitmiyor,
sayfalar dolusu mesaj yazarak güncel tutmak yerine,mesaj yazmayarak tepkinizi gösterin derim...
sevgiler...

Back
X