Yargılamak gibi olmasını istemem. Ama bu şekilde tefeciye borcunuz varken tatil için bilet almışsınız, özel koltuk seçmişsiniz. Ve konuyu anlatırken :) ifadesi kullanıyorsunuz.Selam arkadaslar. Esim tefeciden para almis ve odemesi bugun ama esimin alacaklari esime odeme yapmadilar ve esim tefeciye bugun odeme yapamiycak bu yuzden. Tatil planlarimiz vardi bilet almistik bugun icin. Beni tek gonderiyor bana bisey yapmasinlar diye cunku tehlikeli insanlar. Ve ayrilacagimizi soyledi artik hayattan bisey beklemedigini. Esimin alacagi para tefeciye olan borcunun 3 kati ama malesef odemeleri alamadi hala. Pisipisine iyice belaya girecek cok korkuyorum. Ben gitmessem basi daha cok belaya girermis ve bu yuzden gidiyorum ama icim param parca. Yanimdaki koltukta oturacakti ozel koltuk secmistik rahat gitmek icin ama ben tek kaldim ve ona bisey olmasindan cok korkuyorum cildiricam:) icimi dokmek istedim cok kotuyum hakkinizi helal edin
Ailemin yanina gonderiyor. Biletimizi baya onceden almistik gelecek paralarin simdiye coktan girmesi gerekti cunku. :) yanlis basmisim ( olacakti. Ailemde ogrenecek utaniyorum resmenYargılamak gibi olmasını istemem. Ama bu şekilde tefeciye borcunuz varken tatil için bilet almışsınız, özel koltuk seçmişsiniz. Ve konuyu anlatırken :) ifadesi kullanıyorsunuz.
Amacım konunuzu dağıtmak değildi gerçekten. Sadece anlam veremedim -yargılamak maksatlı da olmasını istemediğimi belirttim- mesajımı düzenleme şansım olsaydı silerdim.. :/Ailemin yanina gonderiyor. Biletimizi baya onceden almistik gelecek paralarin simdiye coktan girmesi gerekti cunku. :) yanlis basmisim ( olacakti. Ailemde ogrenecek utaniyorum resmen
Ben de o ifadenin yanlışıkla yapıldığı ihtimalini düşündüm ama özel koltuk tatil kelimelerini görünce anlayamadım, sonradan yazdığı açıklamada yazıyor ama bileti baya önceden almışlar ve şimdiye kadar paranın geleceğini hesap etmişler.Sadece bu : ) ifadeden değil,ozel koltuk diye ayrıntıya girmende olmadı,borçlu narar la tatilde diye sorarlar adama.
Eğer gerçekse ve tefeciye borcum varsa tatil şöyle dursun peynir ekmek yer,öderim o borcu.Can bu can boru deel.
O kısmı okumamisim,çok önce alındıysa gitmesin. Kocası bu haldeyken napacak tatilde,tat alabilecek mi bilemedim. Hala inanma şeysi gelmedi ama gerçekse zor durum Allah yardımcıları olsun.Ben de o ifadenin yanlışıkla yapıldığı ihtimalini düşündüm ama özel koltuk tatil kelimelerini görünce anlayamadım, sonradan yazdığı açıklamada yazıyor ama bileti baya önceden almışlar ve şimdiye kadar paranın geleceğini hesap etmişler.
O yorumu yapınca konu dağıldı sanki, vicdan yaptım ya
İnşallah sorunları kazasız belasız şekilde hallolur. Allah yardımcıları olsun :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?